Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alex1024

Bu arada Rossmanda 1kg çekirdek kahve (Laudatio marka) 20 lira ama kalitesi nasıl bilmiyorum...

Hocam ben Starbucks'tan kahverengi ambalajlı çekirdek kahveyi 250 gr 20 TL'ye alıyorum. Onunla kıyaslarsak bedava gibi bir şey bu kahve. Ama bence düz bir tadı vardır, pek bir şey beklememeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: Alex1024

Bu arada Rossmanda 1kg çekirdek kahve (Laudatio marka) 20 lira ama kalitesi nasıl bilmiyorum...

Hocam ben Starbucks'tan kahverengi ambalajlı çekirdek kahveyi 250 gr 20 TL'ye alıyorum. Onunla kıyaslarsak bedava gibi bir şey bu kahve. Ama bence düz bir tadı vardır, pek bir şey beklememeli.

Tabi Starbucks kalitesiyle yarışacağını sanmıyorum ama Jacobs filtre kahvesinden iyiyse alırım. İşyerime pahalı kahve almaya niyetim yok da :)
    Ama ev için Starbucks kahveyi bir deneyeceğim. Önce öğütücümü bir alayımda, sanırım Bosch'unkini alacağım.
  • Melitta Cremio
    Ji hae Yangyoutube
    밀리타® 크레미오 온밀크(우유) 거품 만들기( Melitta® Cremio hot milk frother).wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=lA6VYpVFT5M

bu urunu kullanan veya fikri olan forumdash varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

Melitta Cremio
    Ji hae Yangyoutube

hocam ürünü kullanmadım ama videoyu izleyince sadece köpük yapmak için fazladan bulaşık zahmeti çıkarır diye düşündüm :) o makine yerine şu tarz birşey daha pratik kullanılır sanırım

hatta bunu ararken şöyle bir blog sayfası buldum bak nasıl köpürtmüş
    sinemvsinem.blogspot.com
    tchibo süt köpürtücü
    http://sinemvsinem.blogspot.com/2011/01/tchibo-sut-kopurtucu.html

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Melitta Cremio
    Ji hae Yangyoutube

hocam ürünü kullanmadım ama videoyu izleyince sadece köpük yapmak için fazladan bulaşık zahmeti çıkarır diye düşündüm :) o makine yerine şu tarz birşey daha pratik kullanılır sanırım

hatta bunu ararken şöyle bir blog sayfası buldum bak nasıl köpürtmüş
    sinemvsinem.blogspot.com
    tchibo süt köpürtücü
    http://sinemvsinem.blogspot.com/2011/01/tchibo-sut-kopurtucu.html

Evet bu alet köpürtüyor, fakat sütü krema kıvamına getirmiyor.
    Bilginiz olsun.

• ayni sey degil,bu kucuk el mixeri.
    videolardaki paralel versiyonlarinin mahareti kopukler,sonmeden instant,granul kahvelerde saatlerce etkin gorunumde kalabiliyor.krema degiller,sadece kopuk.fiyatlarida 5€ ila 15€ aralirinda.
    Etienne Pfyfferyoutube
    Comment faire un café frappé
    http://www.youtube.com/watch?v=0GGK3TbzPPs&feature=related

sicak sut kopugunde kivam ve surec genelde tatminkar olmuyor.
    islemi espresso makinesindede yapabiliyoruz,fakat bazi modellerin buhar ufleyen daldirma ucunu sutten temizlemek o kadar angaryaliki cappuccino'nodan vazgeciriyor.

• mixeraki
     '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'
  • Bosch kahve öğütücüsünü aldım sonunda. Rossmannda 20 Liraya satılan 1Kg çekirdek kahveyi öğüterek filtre kahve yaparak denedim. Tadı fena değil, çok taze da değil ama iş yeri için düşünülebilir. Fazla birşey beklemeyin yani. Bir ara forum bornovaya gidersem hem Tchibo hem Starbuck çekirdeklerini alıp deneyeceğim. Bu arada bu öğütücüleri ne ile temizliyorsunuz? Fırça ile temizleyiniz diyordu broşüründe.
  • kahvem gümrüğe takıldı nasıl alabilirim acaba?
  • ne miktarda bu gumruge takilan kahve ?
  • quote:

ne miktarda bu gumruge takilan kahve ?

1 kilo
  • gidaya uygunmudur analiz prosedur onayi falan,filan asamalari istenecektir.jamaica mavi cekirdek degilse tahminimce +masraf ve zahmete degmez.
    farkli bi hal ihtimali varsa yine burdan bilgi yazarim.
  • uygun prosedüre adamlar vergi alamıyolar ya o yüzden kıllık çıkarıyo ama onnara sorarsan uygun değil işlerine yarar şeyleri el koyuyolar
    baktım gümrük ve ticaret bakanlığı sitesine böyle bi yasanın olmadığınıda gördüm benim senin gibi milletin malını böyle yağmalıyolar hep
    ama ben ne yapacağımı bilirim diyecem kes bu ürünün vergisini baktım olmuyo savcılığa dilekçe vericem işlerinden bile olurlar
  • gida urunu oldugundan oole kes vergisini olmuyor.urun acilip uygunluk analizi filan v.s. prosedur.
    acele etmessen en gec 2 gunde burdan tam ongoruleni yazarim.
    nerenin,hangi gumruk bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 3 Şubat 2012; 20:35:38 >

• Bu ürün nasıldır bu fiyata alınabilecek bir ürün müdür ?

• quote:

gida urunu oldugundan oole kes vergisini olmuyor.urun acilip uygunluk analizi filan v.s. prosedur.
    acele etmessen en gec 2 gunde burdan tam ongoruleni yazarim.
    nerenin,hangi gumruk bu?

ptt nin gümrüğü... vergi derken vergi diye bişey yok aslında bir nevi rüşvet istiyolar kibar şeklinde vergi diyolar
    75 euro nun altında olan ürünün vergiside yok muaf olarak görünüyo benimde zaten 75 in altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Bu ürün nasıldır bu fiyata alınabilecek bir ürün müdür ?

Evet ev tipi için gayet uygun.
    Delonghi'nin diğer modelini kullanmıştım.
    En güzel özelliğinden biri de hem toz hem pod kahve kullanılabilmesi.

Diğer yerlere göre baya indirimli satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Bu ürün nasıldır bu fiyata alınabilecek bir ürün müdür ?

urun ve fiyati guzeller.
    tam netice icin alltaki urunlerede ihtiyacin olacak.
    Delonghi KG79

gerekli miktarin fazlasi cekirdek ogutmeyin,2 saat sonrasi okside olmaga basliyor.modeli,markasi onemli degil ogutme usulu kural.liste fiyati 50€ saturnde daha ucuzdu.
    ----------------------------------------------

bu tip olmasin.ogutmuyor,kesiyor uyguladikca her seferinde duzensiz farkli incelik verebiliyor.
    ----------------------------------------------

modeli,markasi sart degil.mutlaka aktif karbon filtreli olsun.yedek kartuslari tedariki kolay olsun.

• Sürahiyle iyi bir noktaya değindiniz. Musluk suyuyla kahve ve çay yapılmamalı, arıtılmış su tavsiye edilir. Brita su arıtma sürahileri bu iş için gayet uygunlar.
  • Güzel konu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.