Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Çekirdekli Ve Toz Filtre Kahve Makinesi - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=%C3%87ekirdekli%20Ve%20Toz%20Filtre%20Kahve%20Makinesi

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

bir kez daha aroma+lezzet olmazzsa olmaz.
    2 saat oncesinden cekilmis cekirdegin lezzetinde geri sayim basliyor.
    bugune kadar az kullanici bunun farkinda,ustteki benzer urunun fiyatina yakin espresso ozelliginide iceren multi makinalar var.
    bu harcamayi yapmiyacaksaniz en ucuz dugun hediyesi modellerinden alin gitsin.
    sektorde ilgi arttigindan dolayi kahve alaninda evveliyati olmayan marka urunlerini iyi inceleyin,onceki yazilarda degindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 18 Mart 2012; 11:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bence o ürün köpüklü kahve yapar sadece.
    Aslında artık 3ü bi aradalar hoşuma gitmiyor.Filtre kahve deneyeceğim herhalde.

Bana önereceğiniz ucuz yollu bir makina var mı?
    Güzel b,rkaç kahve önerir misiniz?
    Kahveyi tane alın demiş bazı arkadaşlar onları çekmenin pratik bir yolu var mı(rondo gibi)?

Öğrenci olduğumu hatırlatmak isterim

Tchibo ya da Starbucks varsa çevrende, çekirdek kahve alıp çektir, bir de French press al, evinde yapabileceğin en ucuz ve kolay yollu kahvedir.

bende katılıoyurmmmm arkadaşım sana , ne pratik ve ucuz yöntemi hatta starbuckstan alırken 1 tall boy içecek te ikramlarııı . oturup etrafıda kesersin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

quote:

Kahveyi tane alın demiş bazı arkadaşlar onları çekmenin pratik bir yolu var mı(rondo gibi)?

Tchibo ya da Starbucks varsa çevrende, çekirdek kahve alıp çektir, bir de French press al, evinde yapabileceğin en ucuz ve kolay yollu kahvedir.

bende katılıoyurmmmm arkadaşım sana , ne pratik ve ucuz yöntemi hatta starbuckstan alırken 1 tall boy içecek te ikramlarııı . oturup etrafıda kesersin .

O dediğini ben yapamam, hatundan çantayı yerim kafaya, zaten Starbucks da sivilceli liseli üssü gibi, pek de gerek yok.
    Tchibo biraz daha bizim yaşa hitap ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

quote:

O dediğini ben yapamam, hatundan çantayı yerim kafaya, zaten Starbucks da sivilceli liseli üssü gibi, pek de gerek yok.
    Tchibo biraz daha bizim yaşa hitap ediyor.

walla caddedeki starbucks erenköy sivilceli yer değil hiç hem zaten onu yapmakta ne warki çanta yiyon , herneyse , o zmaan tchiobya devam sen , gueitmele medium alablirisn , gr olarak alabiliyorsun 100 g yada 50 yada 10 yada 150 . starbucksta böle birşey yok .

• Geçen hafta Forum Bornova Tchibo'dan kahve almaya girdim koca markette çekirdek kahve bitmişti, hem de saat 2 falandı. Paket çekirdekler de 500 gr olduğu için almadım, o kadarını hızlı tüketemem.
  • a)Çekiyorummmm

b)Ve Hazır hale getiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Mart 2012; 18:19:07 >
  • Arkadaşlar bu akşam makina siparişini vereceğim herhalde.Sinbo alma şunu al dediğiniz var mı fiyat muadili olarak?

Yoksa bunu al değer der misiniz?

www.hepsiburada.com
    Delonghi ICM2.1B Filtre Kahve Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delonghi-icm2b-filtre-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelicm2b&categoryId=22005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 18 Mart 2012; 19:15:08 >

• Sinbo alacağına Delonghi al. Arkadaş ucuz diye başka bir marka almıştı, 2. Gün camı çatladı.
  • quote:

Arkadaşlar bu akşam makina siparişini vereceğim herhalde.Sinbo alma şunu al dediğiniz var mı fiyat muadili olarak?

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delonghi-icm2b-filtre-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelicm2b&categoryId=22005

kesinlikle kaçırma derim al direk , bu ürün yeni gelmiş , daha önce yoktu fiyatıda iyi bence . birde delogni çekirdek öğütücü aldımı tamamdır bu iş .

Öğütücü :

diyordum ya philipsin war bide die ama pahalı ama yinede link verem :

Son : Delogni mak. alabilirisn sinbo değmez .birde hb 'deki fiyat çok iyimiş baktım 3-5 yere 70 tlden aşağı yok güzel fiyat indirimde zaten kaçırma derim .

Edit hep mak. söledik birde starbuckstan bunu alabilirsin , çektirip al , alırken içecek te ücretsiz , ücretsiz içeceiğinide frep. espresso 2 shot söle . çekirdek kahve link:
    Starbucks Coffee Company
    Server Error | Starbucks Coffee Company
    http://www.starbucks.com.tr/urunlerimiz_new_asya.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Mart 2012; 20:23:02 >

• Benim evimde makinem olmasa zaman ayarlı bir cihaz almak isterdim fakat çok pahalılar. Sinbo ile Delonghi arasında 30 TL fark var, bu farka 10 TL eklenip Sinbo öğütücü alınabiliyor. Ben memnunum ama sorun yaşayanlar var Sinbo ile. Karar sana kalmış.
  • benim makinede zaman ayarı var ama kullanmıyorum zira, malum çekilen kahve çabuk bayatlıyor o yüzden kahveyi koyup zamanı ayarlayıp bekletip bayatlatmanın anlamı yok bence. üşenmeyip mis gibi taze taze uğraşıp demlemek en güzeli :)
  • forumdash sevenhilli'nin degindikleri ispatli iyi urunler.
    tezgahta kalabalik olmasin dersen,190TL toplamda ayni fiyata mal olan zaman ayarlı ikisi bir arada multi cihaz.
    kullanici yorumlarina bir bak.

www.hepsiburada.com
    Çekirdekli Ve Toz Filtre Kahve Makinesi - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=%C3%87ekirdekli%20Ve%20Toz%20Filtre%20Kahve%20Makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

benim makinede zaman ayarı var ama kullanmıyorum zira, malum çekilen kahve çabuk bayatlıyor o yüzden kahveyi koyup zamanı ayarlayıp bekletip bayatlatmanın anlamı yok bence. üşenmeyip mis gibi taze taze uğraşıp demlemek en güzeli :)

bu hangi makina,istedigin doz miktarinda ogutmek mumkun degilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

benim makinede zaman ayarı var ama kullanmıyorum zira, malum çekilen kahve çabuk bayatlıyor o yüzden kahveyi koyup zamanı ayarlayıp bekletip bayatlatmanın anlamı yok bence. üşenmeyip mis gibi taze taze uğraşıp demlemek en güzeli :)

bu hangi makina,istedigin doz miktarinda ogutmek mumkun degilmi ?

ha yok benimkinde öğütme vs. yok sadece kahveyi önceden hazırlayıp koyup fişe takıp saat kuruyosun o saatte demlemeye başlıyor. öylesine koymuşlar işte bence gereksiz birşey.

öğüten makineleri bilmiyorum.
  • Delonghi nin verdiğim modeli bana daha uygun herhalde.Ben ve babam kahve içer genelde çok fazla fincana gerek yok.Zaten fiyatı da uygun bana göre.

Birde arandur hocnın önerdiği set var diyelim.Sinbo maina + öütücü. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 18 Mart 2012; 21:12:11 >
  • Sinboda bariz plastik kokusu var , bu kokuyu bu makineyi satan yerlere giderek ürünü koklayarak anlayabilirsin kardeş , o yüzdn delogniden oyum benim . ama bir durum var . sonuçta bende düşünmeden aldımdı sinboyu ,iş yerimiz yok sonuç olarak sende ewe alıyorsun belliki , birde maddi olarak sınırlısın sanırım , o yüzdn güzel bir french press ve öğütücü al , bunun yanında güzel bir kaç çekirdek kahve al ,öğüt iç sonuç olarak makinede 2 fincan için yapıcan ısıtıp ısıtıp tekrar içimiycn bende içimiom zaten .

Önerilerim , bir kahve tiryakisi olarak .

1- Delogni kah. makinası ( verdiğin link) + Delogni öğütücü verdiğim link
    2- maddi durumda sınır yoksa philips mak. (verdiğim link) al gitsin .

Sinboyu aldğım zamanlarda , delogninin kah. mak. çok pahalıydı bu verdiğin link yoktu. sinbo alırsan birde filitre kesin alman lazım yanında gelen filitre berbat ötesi . yineden sen bilirsin. lüks olmayan öğütücülü mak. alma neden dersen olurda bir gün türk kahvesi çekirdeği çekmen gerekirse iş yaş olur . ben ayrı ayrı çekiyorum kahveler karışmasın , her çektikten sonra temizliyorum . hele fazılbeyden aldığım orta kavrulmuş çekirdekleri bir çekiom ew kapalı çarşı gibi

Öğütücü için ek not : öğütücü alırken sinbonun öğütücüsünüde gördüm ama beğenmedim gerçekten . delogninin öğütücüsünde yaklasık her çeşitte öğütmek mümkün , ve fincan ayarıda var 4 kişi çekirdek için kendi çekio . satıcı gibvi oldum walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Mart 2012; 22:23:20 >

• O zaman delenghi alayım.
    Kahve olarak başka önerisi olanlar varsa yazarlarsa ona göre alayım.Birde kağıt filtre de alırım herhalde.Öğütücü işini bakalım bir eski öğütücülerden bulabilrsem iyi olacak var gibi ama çıkacak mı bakalım.

Yardımlar için teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar bu akşam makina siparişini vereceğim herhalde.Sinbo alma şunu al dediğiniz var mı fiyat muadili olarak?

www.hepsiburada.com

Linkteki delonghi yi sipariş verdim bakalım bekliyorum.Birde bunun için kağıt filtre Tchibo da var herhalde ondan alırım.

Ayrıca oradan kahve önerileriniz varsa az az çeşit alayım ki deneme olur.250Gr tek alacağıma 100 lük 3 tane alırım mesela

Yine aynı şekilde sturbuckstan da önerileri bekliyorum onu da denerim herhalde.

• quote:

quote:

www.hepsiburada.com

Linkteki delonghi yi sipariş verdim bakalım bekliyorum.Birde bunun için kağıt filtre Tchibo da var herhalde ondan alırım.

Ayrıca oradan kahve önerileriniz varsa az az çeşit alayım ki deneme olur.250Gr tek alacağıma 100 lük 3 tane alırım mesela

Yine aynı şekilde sturbuckstan da önerileri bekliyorum onu da denerim herhalde.

walla nasıl desem ben guetimele medium alıyordum şimdi adı değişmiş grandemi ne olmus , oraya gidince kağıt filitre al kesin , birde kahve bölümüne gelince orda bir tabela var derecesıne yogunluk koyuluk fılan ıstegıne gore sec anlamazsan kı ben ole yapmıstım ılkıde adama sormustum , ufak ufak hepsınden al azar azar , hepsı bıtınce stabrucksa gıt kahve ıc orda dısarı vermıolar tam paket ,ama orda ıcınde tadına bakabılırsın , butun tadları karsılastır ve sonuca gore kendın karar ver damak tadları uyusmaz hıc bırzaman.

1- starbuckstan sumatra
    2- stabruckstan kenyamı ne wardı
    3- tchibo guetimela medium(Grande olmus soyadı )
    4 - bla bla bla :)

Delogniyi sipraiş verdin ya çok iyi tercih yaptın kardeş , hayırlı olsun .

• Teşekkürler kağıt filtreyi alacağım zaten.İlk seferinde Tchibodan 3-4 çeşit alıp denemek isterim.O yüzden başka önerisi olan varsa onları da alaym azar azar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.