Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında isteğim kahve kokusu ve tadını almak.Bunun yanıda biraz kıvam ve süt çok iyi gider.
    EDİT:Amacım böle köpüklü olsun illa değil.Müthiş tad+aroma+koku istiyorum açıkçası.Bir kuble sütle zenginleşir diye düşünüyorum.

Önerileriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 12 Mart 2012; 22:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Aslında isteğim kahve kokusu ve tadını almak.Bunun yanıda biraz kıvam ve süt çok iyi gider.
    EDİT:Amacım böle köpüklü olsun illa değil.Müthiş tad+aroma+koku istiyorum açıkçası.Bir kuble sütle zenginleşir diye düşünüyorum.

Önerileriniz nedir?

Filtre kahvede aromayı yoğun alırsın, ama sütle pek iyi gitmez.
    Espresso yapabilen bir makine alman gerek.

• Latte içinmiş. Resmi hoşuma gitti sadece nasıl bir ürün, ucuz mu pahalı mı hiçbir fikrim yok arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Latte içinmiş. Resmi hoşuma gitti sadece nasıl bir ürün, ucuz mu pahalı mı hiçbir fikrim yok arkadaşlar.

espresso olmadan latte olmayacağına göre biraz aldatıcı bir ürün bence bu. zaten latte dediğin şey 2 shot espresso + küt köpüğü olarak hazırlanıyor yani bir esprisi yok

• Bence o ürün köpüklü kahve yapar sadece.
    Aslında artık 3ü bi aradalar hoşuma gitmiyor.Filtre kahve deneyeceğim herhalde.

Bana önereceğiniz ucuz yollu bir makina var mı?
    Güzel b,rkaç kahve önerir misiniz?
    Kahveyi tane alın demiş bazı arkadaşlar onları çekmenin pratik bir yolu var mı(rondo gibi)?

Öğrenci olduğumu hatırlatmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 13 Mart 2012; 21:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Latte içinmiş. Resmi hoşuma gitti sadece nasıl bir ürün, ucuz mu pahalı mı hiçbir fikrim yok arkadaşlar.

oldukca kurnaz bi urun.
    Seattle Coffee Gearyoutube
    Crew Review: Capresso FrothPro
    http://www.youtube.com/watch?v=6RiUHg99134&feature=related

Capresso frothpro'nun yerli versiyonuna benziyor.bagimsiz kup uzerinde elektronik aksam olmadigindan,obezite dostlari cappucino,freddoccinno(soguk cappucino) artan sutu sonraki kullanima kadar buzdolabinda koruyabiliyorsun.sadece kopuk degil,mumkun olan en kivamli sutkremasini yapabiliyor.
     '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'
    tek hassas yonu teflon kaplamali olusu,metal kasik durumu vs.
    alttaki Severin SM 9685 daha rahat kullanisli komple inox benzer urun.

videolardaki ozellikler Arzum AR 362'de varsa fiyat guzel......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 15 Mart 2012; 1:21:49 >

• Merhaba carrefour HEC260_8 kahve makinasina 125 tl vermek mantikli midir sizce? Zamaninda 55tl ye satilmisti. Fikir verebilirseniz sevinirim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caboo

Merhaba carrefour HEC260_8 kahve makinasina 125 tl vermek mantikli midir sizce? Zamaninda 55tl ye satilmisti. Fikir verebilirseniz sevinirim. Tesekkurler.

O tip makineler daha pahalı oluyor, cazip görünüyor. Forumda diğer kullanan arkadaşların yorumuna göre hareket edin bence.
  • Merhaba arkadaşlar şu an sinbonun makinasıyla fltre kahve yapıyorum çok memnun değilim yaza kadar kendime tam teçhizatlı bir sistem kurmayı düşünüyorum. Bu konuda lütfen beni aydınlatın. Şimdi Kahve öğütücüsünü ayrı almak mı mantıklı yoksa multi makinalar mı? Şu anda filtre kahve seviyorum ama aklıma şu da geliyor espresso yapan bir makinayada ihtiyaç duyabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk222

Merhaba arkadaşlar şu an sinbonun makinasıyla fltre kahve yapıyorum çok memnun değilim yaza kadar kendime tam teçhizatlı bir sistem kurmayı düşünüyorum. Bu konuda lütfen beni aydınlatın. Şimdi Kahve öğütücüsünü ayrı almak mı mantıklı yoksa multi makinalar mı? Şu anda filtre kahve seviyorum ama aklıma şu da geliyor espresso yapan bir makinayada ihtiyaç duyabilirm.

aynı sinbodan bendede var sanırım zamanında 25 TL ye mi ne almıştım bence f/p oranına göre en iyisi tam bütçeye göre diyebilririm hele birde kağğıt filitre aldıysanız misss , tabi ama tam teçhizatli olarak philipisin bi modeli wardı unuttum hem öğütüyo hemde kahve yapıo ama 300 TL ye yakın .
  • multi makina olsun,forum kullanici referansli olsunki,sonra alttaki philips saeco gibi olmasin.....

bozdagenginyoutube
    Philips saeco xsmall hd8743 problems
    http://www.youtube.com/watch?v=xsOpmcnSFyM

• Herhalde bende sinbonun makinası ile gireceğim işe.Anladığım kadarı ile F/P olarak öneriliyor.
  • quote:

Herhalde bende sinbonun makinası ile gireceğim işe.Anladığım kadarı ile F/P olarak öneriliyor.

bence biraz daha iyi bir şey al bana hediye geldiği için kullanıyorum. Kahvenin içinde olmasa da odadaki plastik kokusundan bıktım.
  • quote:

quote:

Herhalde bende sinbonun makinası ile gireceğim işe.Anladığım kadarı ile F/P olarak öneriliyor.

bence biraz daha iyi bir şey al bana hediye geldiği için kullanıyorum. Kahvenin içinde olmasa da odadaki plastik kokusundan bıktım.

Bendeki modelde hiç plastik kokusu olmadı. Tek kusuru kahveyi çok sıcak sevenler için sıcaklığın yetersiz kalışıdır.
  • quote:

quote:

cihaz etkin plastik kokuyoyorsa sicak su ile alakasini dusunursek,degerlerin kahveye karismama ihtimalini konu eden ibare varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

quote:

cihaz etkin plastik kokuyoyorsa sicak su ile alakasini dusunursek,degerlerin kahveye karismama ihtimalini konu eden ibare varmi ?

plastik kokusu ilk başlarda vardı ama çok kahve yapan biri olduğumdan , koku gitti , zaten yanında verdikleri filitre bence 5 para etmez , kağıt filitre aldım melita mı neydi markası kutusu yessil kırmızı fıilan . hediye geldiyse kullanmaya devam et güzel ne oluck miss bence ama tabi çok kahve yapmıycksan al güzle bir makine olsun bittsin öngürümde philipsin makinasını söyleyebilirim . yinede sen bilirsin iyi araştır . bende ekstradan çekirdek öğütücüde var almıştım iyiki almıştım kendin öğütüon yaaa ew sanki kapalı çarşı gibi kokuo

• quote:

Bence o ürün köpüklü kahve yapar sadece.
    Aslında artık 3ü bi aradalar hoşuma gitmiyor.Filtre kahve deneyeceğim herhalde.

Bana önereceğiniz ucuz yollu bir makina var mı?
    Güzel b,rkaç kahve önerir misiniz?
    Kahveyi tane alın demiş bazı arkadaşlar onları çekmenin pratik bir yolu var mı(rondo gibi)?

Öğrenci olduğumu hatırlatmak isterim

Tchibo ya da Starbucks varsa çevrende, çekirdek kahve alıp çektir, bir de French press al, evinde yapabileceğin en ucuz ve kolay yollu kahvedir.

• İzmirdeyim Forum bornovada 2 side var.
    Makina olarak sinbo yerine şunu al dediğiniz var mı?Eşdeğer fiyatlara
  • bu olabilir mi?

• Kullanan arkadaşlar makinalarını veönerlerini yazarsa herkes yararlanmış olur!
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.