Şimdi Ara

gerçek oyun gerçek para evden para kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

neden tavsiye etmiyorum konunu en altına yazıyorum ve konuyu düzenliyorum

Myluckyfarm Nedir ?

Gercek tarim ve ciftcilik ile gelir getiren yeni nesil oyun sistemiyle para kazanmak artik daha kolay! Yeni oyunculara oyuna baslarken SINIRSIZ DEPO ile 1 adet domates tarlasi otomatik hesaplarina eklenir. Gunluk ikramiye bonuslarindan faydalanarak 1 ile 27 gumus arasinda otomatik ve rastgele tum oyuncular para kazanabilir.
    *Domates tarlasi gunluk 0.24 TL kazandirir.
    *Kabak tarlasi gunluk 2.64 TL kazandirir.
    *Pancar tarlasi gunluk 27.12 TL kazandirir.
    *Bugday tarlasi gunluk 312 TL kazandirir.
    *Sera gunluk 1.266 TL kazandirir.

Nasil Guvenebilirim ?

Uyelerimizin yatirmis oldugu 1.000 TL ve uzeri tum yatirimlarina islak imzali sozlesme yollamaktayiz. Sirketimizin kapanma ya da iflas etme durumunda ana paranizin size iadesini noter tastikli sozlesmeyle iade etmeyi taahhut ediyoruz.

Odemelerimi Nasil Alabilirim ?

Odeme talebi olusturabilmek icin PAPARA hesabinizin olmasi gerekmektedir.www.papara.com adresinden PAPARA hesabi olusturabilirsiniz. Hesabinizda 10 TL(ALTIN) biriktigi an odeme talebi olusturabilirsiniz. Papara hesabiniz varsa 24 saate kadar odeme talebiniz onaylanir ve odemeniz hesabiniza yatar.

Siteniz Guvenilir Mi ?

Tum calisma izinlerimiz ve sozlesmelerimiz vardir. Vergi levhasi ve tarim il mudurlugunde ciftci kaydimiz bulunmaktadir. Sitemiz tamamen guvenilir ve legaldir. Gonul rahatligi ile bizimle calisabilirsiniz.

Referans sistemi nedir ?

Kayitli uyenin daveti ile gelen yeni oyuncudan 1 yil boyunca kazandigi paranin %5ini bonus olarak kazanir. Referans olarak gelen oyuncudan %5 kesinti yapilmaz. Bu kesinti sirketimiz tarafindan bonus olarak verilir.

arkadaşlar yukarda yazılı olan paylaşımı 20 mart 2017 de yazmıştım. yaklaşık 3 ayda değişimi görmek için ister burayı okuyun isterse karşılaştırma yapın.

dikkat edilecek hususlar.

** domates tarlası günlük 0.24 kazandırıyordu.. şimdi ise 0.18 kazandırıyor. ( diğer tarlaları siz düşün yazmıyorum onları)
    ** domates tarlası fiyatı daha önceki ile şimdiki arasında fiyat uçurumu oluştu.
    ** domates tarlası 25 altın dan 35 altına çıkarıldı.. (her altın 1 tl denk geliyor.)
    ** daha önce tarla ömrü yoktu şimdi ise 365 gün ömür getirildi.
    ** günlük bir defa girilip gümüş kazanılıyordu... artık yine kazanılıyor ... amaa
    ** gümüşler daha önce altına çevriliyordu... şimdi geçici olarak diyorlar durdurduk...
    ** daha önce 1-25 arası gümüş alınıyordu... dönüşmeyen işe yaramayan gümüşler 1-10 arasına düşürüldü.
    ** para çekim için daha önce 10 tl yeterli oluyordu. şimdi ise 50 tl olması gerekiyor..
    ** yatırımsızlar daha önce 0,24 * 42 gün = 10 tl (42 günde para çeke biliyorlardı.)
    ** şimdi ise 9.5 ayda ancak çekebiliyorsun. (50 tl o zamana kadar da değişmezse sistem.)
    ** şimdi ise herkesten fatura bilgileri ve kimlik bilgileri istiyorlar.

** tek değişmeyeni de yazayım ki haksızlık olmasın... depo getirmediler. ama herşey geldi.

ben şahsım adına takip ettim ama bir türlü güven sağlayamadım. ve kendim yatırım yapmadım. yatırım yapanlar kazanabilir.

ama kimsenin üyeliğine ve yatırım yapmasına karışmam. ben vatandaşlık görevimi yaptım ve sabırla bende kazanmayı bekledim. ama olmadı.
    siteye şunu demek istiyorum. olumlu reklam yapılınca eyvallah. eleştiri yapılınca neden engelleme...

face den yazdım belki eleştiriyi anlarsınız iletişimle irtibatla düzeltmeler yapılır diye düşündüm.

fakat direk engelleme yolunu tercih ettiniz.

umarım burdan bu yazı da silinir. faceden sildiğiniz gibi.

saygılarımla.

......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslaan87 -- 17 Haziran 2017; 10:1:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.