Şimdi Ara

Oyun içi para birimi türk lirasından değerli oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun hakkında konuşmadan önce bir ekran görüntüsü koymak istiyorum. (Oyunun adı Old School Runescape.)

Oyunun içerisinde 1,000 milyonluk oyun parası çeşitli sitelerde 380-450$ arası bir fiyata satılıyor.

Bazı özel dungeon bossları ve monster bosslar var. Bu bosslardan mace falan düşürürseniz zaten 300-500milyon para kasıyorsunuz. (düşük bi şansı var, ancak uzun süre aynı bossu kestiğiniz zaman bi noktadan sonra illaki düşüyor.) Düşmediğini varsayalım. Çok şanssızsınız. Her bossta standart loot var. (30 tane boss keserseniz)3-5m oyun içi para ediyor o da. Grand exchange adlı bir yer var. Bütün oyuncular burada birbiri ile ticaret yapıyor. Buraya girip daha yüksek fiyatlarada satma ihtimaliniz var. Yada sürekli stok yaparsınız. Birilerinin aşırı o loota ihtiyacı olur o zaman 6-7m bile kazanabilirsiniz. Baska bi yaratığıda söyleyeyim. Cerberus yaratığı, çok para atan bir yaratık değil. Ancak hızlı kesiliyo. Saatte 80-90 adet kesebiliyorsunuz. O da 1-2m ediyor. Yani bu işte bir şekilde para kazanabiliyorsunuz. En iyi methodlar olarak pvpnin açık olduğu yerlerde boss varmış. Daha mapın o taraflarına gitmedim. Duyduğum kadarıyla. O bosstan 600+ milyon üzeri oyun parası düşebiliyormuş. (Duyduğum kadarıyla böyle. Hatta venezuelalı oyuncularınçoğu tam zamanlı iş olarak bunu yapıyormuş.)

Oyun içi para birimi türk lirasından değerli oyun

Oyundan bahsetmek gerekirse. Guideleri okuyabilecek seviyede bi ingilizceniz varsa. Sürekli yeni bir şeyler keşfedebileceğiniz bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Aklıma çok bir şey gelmedi şuan. Sorularınız varsa eğer onlar üzerinden gidersek daha iyi olabilir sanırım.

edit: özelden boş konuşanları blokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenBD -- 5 Aralık 2020; 23:51:49 >

• sen ne kadar kazandın toplamda

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

20~25 dolar bir şeydi feeyi çıkarınca. Skrill üzerinden ödemeyi aldım.

• Üye oldum ama giriş yaparken hata alıyorum anlamadım. ni deneyemedik be

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenBD

20~25 dolar bir şeydi feeyi çıkarınca. Skrill üzerinden ödemeyi aldım.

kaç günde yaptın

• Bahsedilen oyun mobil oyun mu?
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

2 :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt

mobil versiyonuda var bilgisayar versiyonuda, mobildeki ve bilgisayardaki oyuncular aynı sunuculara girebiliyor yani mobil ayrı bi oyun değil

• Suan knight online da da boyle olmasi lazim yayincilardan goruyorum aksamlari.
  • Hocam 2 günlük grindle 20-25 dolar fena para değil gerçeklik payı vardır değil mi gerçek paraya çevirme olayının? Malum korona evdeyiz ben hesap açacağım bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 5 Aralık 2020; 21:35:43 >
  • Web sitesi oldschool.runescape.com olan server mı? Steam'deki değil di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 5 Aralık 2020; 21:38:26 >
  • Oyun içi parayı hangi siteden satıyorsun hocam?

• osrs bende oynadım.
    ama para kasmak çok zor.

oyuna para vermeden para kasamazsın zaten o 1.

venezüeallaılar zaten bütün para kasma yollarını deniyor.
    para kasma yerine gitsen 50 tane bot var.
    oyun bot dolu özellikle free serverler.
    hatta deep learning ile bot geliştirip boss kestiren tipler var.

arkadaşın dediği kısmen doğru oyunun parası gerçekten değerli.
    manyak para kazananlar var ama bunlar bot farmı olan kişiler.
    sizin öyle 600milyon falan kasmanız imkansız. ben 4 milyon kastım max. o da yardımla.
    bu oyunda kolay para kasma diye birşey yok buna emin olun.

normal oyuncunun para kasması çok zor.
    ben 1 ay kadar oynadım.
    kendim 2$ lık para kasmışımdır.
    grand exchange de takılırken zengin adamlar para hediye etti ordanda 3$ kazandım.
    toplam 5$ 1 ayda :D

metin 2 oynayın daha çok kazanırsınız en azından bildiğimiz sevdiğimiz bir oyun :D

şuan oyunda 5milyon 3$ falan ediyor kara borsada.

o arkadaşın dediği yaratuğu kesmek için 100 saat minimum çarınızı kasacaksınız + bond yani para vereceksiniz oyuna ki o yaratığın olduğu haritaya gidebilin.

İngilizce kasmak isteyen arkadaşlara bu oyunu öneririm çünkü çok sayıda Amerikalı var. Sohbet edebilirsiniz bolca.
    Ben grand exchange'e gidip sohbet ederdim milletle :) 2-3 tane yakın arkadaşım vardı. hatta birisi oyun ünlüsü oldu sonradan :).
    Birde şöyle bir şey var Amerikada bu oyunu bilmeyen yok bu oyunu bilmek güzel bir kültür.

Para kazanmak için önermiyorum.

2 günde 25$ imkansız bu arada haberiniz olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Aralık 2020; 23:17:48 >

• RavenBD kullanıcısına yanıt

Yakında skrill türkiyeye kapanacak. Şimdiden kolay gelsin o parayı türkiyeye sokmaya çalışırken

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Galiba düşük skill seviyelerinde bıraktın oyunu :D Oyunda para kazanmanın pek çok farklı yöntemi var. Combatını geliştirdikten sonra boss kesmeye başlıyorsun. Cerberus kessen 30 milyon goldluk lot bile var. (700-800 tanede bir düşme ihtimali var. Saatte çok rahat 80 tane kesiyorsun. Günde 7-8 saatini ayırsan 1 tane düşürsen 15 dolar :D) O 300 dolar veren yaratık lotunun şansı çok yüksek buna kıyasla. Yani temel olay skillerin geliştikçe bu oyundan ekmek alırsın. Skilleri geliştirmekse çaba istiyor. Burada baslayacak hic bir arkadas direk benim carın gucunde baslamayacagı icin 2 günde 25 dolar kasamaz o konuda haklısın. Ama bu seviyeye getirmeleri cok zor değil. Sadece zaman istiyor.

• Mobilden oynayarak kazanırmıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenBD

Galiba düşük skill seviyelerinde bıraktın oyunu :D Oyunda para kazanmanın pek çok farklı yöntemi var. Combatını geliştirdikten sonra boss kesmeye başlıyorsun. Cerberus kessen 30 milyon goldluk lot bile var. (700-800 tanede bir düşme ihtimali var. Saatte çok rahat 80 tane kesiyorsun. Günde 7-8 saatini ayırsan 1 tane düşürsen 15 dolar :D) O 300 dolar veren yaratık lotunun şansı çok yüksek buna kıyasla. Yani temel olay skillerin geliştikçe bu oyundan ekmek alırsın. Skilleri geliştirmekse çaba istiyor. Burada baslayacak hic bir arkadas direk benim carın gucunde baslamayacagı icin 2 günde 25 dolar kasamaz o konuda haklısın. Ama bu seviyeye getirmeleri cok zor değil. Sadece zaman istiyor.

Hocam herhalde siz 99 seviyede falan member olarak oynadınız.

ben yeni başlayan biri olarak 40 lvl kastım 40 atak 40 def o şekilde çar kastım eğlencesine.

para kasma yöntemlerine baktım inanırmsın en iyi yol inek kesip inek derileri toplamak Oyun içi para birimi türk lirasından değerli oyun 

f2p oyuncular için para kasma yöntemi diye bir şey yok.

şimdi baktım cerberusa 91 slayer olması gerekmiş Yuh yani.

2 günde 25 dolar diyonuz ama 91 slayer olana kadar aylar geçer o aylar boyuncada member olmasnız lazım.hele de yeni bir oyuncu için.

f2p birisi için slayer diye bir şey yok biliyorsun :D

+prayer olacak.

ben şuan 40 seviyeyim dediğim gibi. bıraktım şimdilik.

zar zor g.e deki adamlar 2-3m para verdi falan 1 tane bond aldım kasada tutuyorum öyle.

f2p oyuncu olarak gidip para kasmak yerine g.e de sohbet edip zenginlerden para koparmak daha çok para kastırıyordu :D

biliyosun osrs de zengin tipler gelir alışveriş açar 1m verir gider :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Aralık 2020; 0:10:44 >

• Tutorialde tavukla nasıl konuscaz orayı geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Tutorialde tavukla nasıl konuscaz orayı geçemedim

Ağzını telefona yaklaştır" gıt gıtgıdak" demen lazım.
    Ama ingiliz aksanıyla yapman lazım biraz zor algılıyor.
    Bkkbıkbık falan de olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.