www.turkgamers.forumu.com bütün oyuncuları mutlaka ve mutlaka bekliyom xbox,nintendo,ps2,pc oyunları hakkında her şeyi konusabilirsiniz nintendo konsolları hakkında her şey burada romlar emulatörler geldim gördüm indirdim oynadım
yorum yapan yokmu
ilk yorumu ben yapayım: başka bir siteye ve foruma alışmış insanların yeni sitelere ilgi göstermesi zaman alır.
onun için acele etmeyiniz.
ok öle olsun ama yinede gelin bi üye olun belki seversiniz ön yargıda bulunmayın hemen
hayırlı olsun. görsel olarak daha güzel yapsan daha iyi olu.
valla bak gelin çok güzel olucaz yeterki gelin forumlarra katılın yaw lütfen
şu an o siteyi denedim açılmadı dün gördüm iyiydi ama acelen ne yahu.
tanınmak istiyorsan internetteki oyun siteleri ve her tür sitede link ekleme yerleri var buralara siteni yaz ama daha iyi bir yöntem çıktı şimdi.
google.com da senin sitenin bulunmasını kolaylaştırıcı şeyler yap. ben iyi bilmiyorum ama sanırım sitenin anasayfasına insanların çokça aradığı şeyler yazmak gerekiyor. "türkçe oyun" "oyun sitesi" falan gibi şeyler yaz insanlar google da böyle şeyler aradıklarında senin siten de çıksın. birde insanlara ne aradıklarını yada istediklerini sor gündemde en çok neler varsa bunlarla ilgili şeyler ortaya çıkar bunlarla ilgili şeylerde ekle.
ok
hayırlı olsun. sitenin tasarımı biraz kötü olmuş ama zamanla düzeltirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme