Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2021 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
630
Cevap
38
Favori
218.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bulamayan inşaat mühendisleri ve diğer mühendisler yazılıma yönelsinler. Çevremde iş bulamayan İTÜ mezunu inşaat mühendisi vardı üzüldüm kendisine yazılım öğrenmesi tavsiye ettim. 6 ay yoğun bir şekilde yazılım çalışmış şu anda iyi bir şirkette staj yapıyor ve staj yaparken aldığı parayı inşaat mühendisliği yaparken alamıyordu.

Yazılım harici mühendislikler gittikçe daha da kötü bir duruma gelicek. Önceden de söylüyordum bunu. Yazılım ise daha geniş alanlara yayılacak, daha iyi bir duruma gelicek. Dünya dijitalleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 27 Ocak 2022; 21:8:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Polimer üzerine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından birinde başlangıç mühendis maaşı %65 zam ile 11000 net oldu.

• 2022:

https://forum.donanimhaber.com/gercekci-muhendis-maaslari-2022--151943636

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purgatory01 -- 7 Şubat 2022; 13:9:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

AGİ hepsinde kalkmış. Ama şirket vergi farkını bize ödedi.

• Hala işsizim hala. İnsanlar nasıl iş buluyor anlamıyorum. Yaş 27 mak.muh. net gelir: 0 TL :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıllık yazılımcı 14 bin
    4 yıllık dba 14 bin
    8 yıllık yazılımcı, sistemci, networkcu 21 bin
    12 yıllık proje yöneticisi 28.5 bin
    15 yıllık dba 28.5 bin

Yer Ankara

• Iş bankası yeni mezun yazılımcı maaşı 9k
    Kaynak: Jahrein

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Sen de bankada çalışmıyor muydun?

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Yok hocam.

• odtü elektrik mühendisliği mezunu 10 yıldır çalışan iş arkadaşı şu an canada da 16 bin mark alıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • llvrsn L kullanıcısına yanıt

benim anlamadığım bilgisayar veya yazılım mezunu olup kamuya atanmak istiyor bazısı.kamuda alabileceği max 10-12 bin fakat özelde 1-2 yıl dişini sıktı mı sonrası katlanarak gidiyor.

hem kamuya girince kendini de salıverenler var...

• Ktü EEM yeni mezun. Mezun olana kadar 4 staj 7 ay tam zamanlı olarak çalışmıştım

Developer 7.300 maaş+1000 yemek+özel sağlık sigortası.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Hocam acil yazılım öğrenin. Yazılım öğrenmeyene iş yok ilerde yazılım öğrenmeyen aç kalıcak. Bu sözümle hatırlarsınız beni hocam.

• Diğer mühendislik mezunları hem yazılım öğrenmiyor hem de neden asgari ücret alıyorum diyor. Arkadaş yazılım öğrenin ya. Yalvarıyorum sırf iyiliğiniz için yapıyorum bunu. Yemin ederim ki ilerde yazılım öğrenmeyenler çok zor durumda kalıcak. İmkanı olan macbook air alıp ios developer olsun. İyi kazanmazsa da gelip yüzüme tükürebilir.

• Çok yakın arkadaşım geçen ay amerikaya remote çalışmaya başladı. Tam zamanlı çalışıyor evden çalışıyor ve baskı yok. Aylık 8k dolar alıyor. Bu çocuk 24 yaşında.

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt

Brüt 8k değil mi? Yazarken brüt net belirt lütfen ülkeye göre değişiyor maaş verilme şekilleri.

• 52CM kullanıcısına yanıt
    Brüt hocam ama yine de efsane maaş.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.