Şimdi Ara

Gerçekten Aşık Olmak İle Bütün Hayatın Değişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok garip bir şey bu dostlar daha öncede sevdiklerim olmuştu ama gerçekten olunca bir garip oluyor insan her şeyi değişiyor mesela bir olduğumuzdan beri hayatımda düzelmiş şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum

- Mastürbasyonu bıraktım.Hiç istek ilgi duymuyorum.
    - 5 Kilo verdim ki hala devam ediyorum vermeye irademi kontrol edemezdim normalde şimdi yemek yemek bile pek aklıma gelmiyor.
    - Saat kaç olursa olsun nereye gidecek olursam olayım giyimime,duruşuma,temizliğime ek bir önem göstermeye başladım.
    - Sabahları zor olarak kalkarken sevgi dolu mutluluk ile uyanıyorum.
    - İnsanlar ile ilişkilerim gelişti.Çekimserlikten çoğu şeyi gerçekleştiremiyor iken şuan çok özgüvenli ve sıcakkanlı bir hümaniste dönüştüm bildiğiniz sevgi pıtırcığı oldum
    - Yürüyüşüm,duruşum değişti.
    - Karamsar düşünce yapımdan kurtuldum.

Yaptığım bir kaç fedakarlıktan bahsedecek olursak ailem önüme araba,para,hazır iş imkanı serdi yaşadığım şehirde kalırsam hayatımı mükemmel şekilde yaşayabileceğim kadar fakat ben bir olacağımız şehri tercih ettim.Pişmanlık duygusu hiç mi hissetmez insan
    Bir fotoğrafta bile bütün stresim gidiyor.Kusurlarını göremiyorum.

Aşık olun azizim aşıık.

• Ayrılınca çok üzüleceksin çok büyümüş gözünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nearyone

Ayrılınca çok üzüleceksin çok büyümüş gözünde

İşin kötü yanı orası hocam şuan her şey çok güzelken en mutlu benim belki fakat ayrılma ihtimalini düşünmek istemiyorum umuyorum öyle bir şey olmaz
  • dostum sana tavsiyem şu ;
    anladığım kadarıyla daha işin başındasın, aşkım canım cicim çiçeğim faslını çok uzatmaman çok önemli. bu ilişkiyi ciddi düşünüyorsan bunu karşı tarafla konuşman ve birbirinizi sıkacak böyle saçma sıfatları çok sık kullanmamak (özellikle sanal ortamda whatsapp vb.). umarım karşında olgunlaşmış bir aday vardır ve anlayış gösterir. çoğu karşı cins bunları sevginin kaynağı sanıyor ve bunları yazmadığın zaman onu sevmediğin gibi saçma sapan düşüncelere kapılıyorlar ama bilmiyorlar ki bu bir zamandan sonra aşırı sıkıcı ve itici bir davranış.
  • Kayra sen misin ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.