Arkadaşlar Yardımcı olursanız çok sevinirim nolur ,
Kronosda oynuyorum , daha gb almadım şuan çok az bi param var . level 56 yim ve raptor almak istiyorum daha +8 değil ama , herkes +1 satıyor bissürü kişide gördüm ama param olmadığından alamıyorum .
Bu kadar insan bu raptoru neyden düşürüyor nerden çıkıyo bu en fazla bi bilgim yok lütfen yardım edermisiniz bende şansımı deniyim.
Öyle ha deyince düşmüyor , ama ewildan vblerden çıkıyor diye biliyorum mageler seri ewil dönüyorlar birsürü drobu var eline geçenı satıyorlar alıp + basıyorlar bu devirdef +7 ye basmanın problem oldugunuda düşünmüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: DesertLand
Arkadaşlar Yardımcı olursanız çok sevinirim nolur ,
Kronosda oynuyorum , daha gb almadım şuan çok az bi param var . level 56 yim ve raptor almak istiyorum daha +8 değil ama , herkes +1 satıyor bissürü kişide gördüm ama param olmadığından alamıyorum .
Bu kadar insan bu raptoru neyden düşürüyor nerden çıkıyo bu en fazla bi bilgim yok lütfen yardım edermisiniz bende şansımı deniyim.
Kırmızı,yeşil,mavi kutu
mavi yeşil kırmızı kutu fragment
Eslanttaki bazı yaratıklardan ve fragment , kutulardan düşer
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
Elimde " Fragment of rage " Diye bişey var onumu kasteddiniz acaba ? Eğer öleyse nerden kırdırılıo acaba ?
quote:
quote:
Elimde " Fragment of rage " Diye bişey var onumu kasteddiniz acaba ? Eğer öleyse nerden kırdırılıo acaba ?
yok onlar değil 70 ftsinden çıkan taşlar.
quote:
quote:
Hocam o taşlardan kırdırmana gerek yok satman Kârına olacaktır. Hiçbirşey düşmüyor en fazla bus - shell
quote:
quote:
Fragment taşları bifrosttan düşer.Gemler juraidden,mavi kutu 60+ft sinden yeşil kutu 45-59ft sinden düşer.Öncelikle bunların hepsinden düşürebilirsin raptor-shard vb itemler.Ek olarak bunların ticaretini yapıp istedigin itemi alman senin yararına olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme