Şimdi Ara

Gerçekten cevabı bana lazım olan bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yardımcı olursanız çok sevinirim nolur ,

Kronosda oynuyorum , daha gb almadım şuan çok az bi param var . level 56 yim ve raptor almak istiyorum daha +8 değil ama , herkes +1 satıyor bissürü kişide gördüm ama param olmadığından alamıyorum .

Bu kadar insan bu raptoru neyden düşürüyor nerden çıkıyo bu en fazla bi bilgim yok lütfen yardım edermisiniz bende şansımı deniyim.

• Öyle ha deyince düşmüyor , ama ewildan vblerden çıkıyor diye biliyorum mageler seri ewil dönüyorlar birsürü drobu var eline geçenı satıyorlar alıp + basıyorlar bu devirdef +7 ye basmanın problem oldugunuda düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertLand

Arkadaşlar Yardımcı olursanız çok sevinirim nolur ,

Kronosda oynuyorum , daha gb almadım şuan çok az bi param var . level 56 yim ve raptor almak istiyorum daha +8 değil ama , herkes +1 satıyor bissürü kişide gördüm ama param olmadığından alamıyorum .

Bu kadar insan bu raptoru neyden düşürüyor nerden çıkıyo bu en fazla bi bilgim yok lütfen yardım edermisiniz bende şansımı deniyim.

Kırmızı,yeşil,mavi kutu
  • mavi yeşil kırmızı kutu fragment
  • Eslanttaki bazı yaratıklardan ve fragment , kutulardan düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Eslanttaki bazı yaratıklardan ve fragment , kutulardan düşer

Elimde " Fragment of rage " Diye bişey var onumu kasteddiniz acaba ? Eğer öleyse nerden kırdırılıo acaba ?

• quote:

quote:

Elimde " Fragment of rage " Diye bişey var onumu kasteddiniz acaba ? Eğer öleyse nerden kırdırılıo acaba ?

yok onlar değil 70 ftsinden çıkan taşlar.
  • quote:

quote:

Hocam o taşlardan kırdırmana gerek yok satman Kârına olacaktır. Hiçbirşey düşmüyor en fazla bus - shell

• quote:

quote:

Fragment taşları bifrosttan düşer.Gemler juraidden,mavi kutu 60+ft sinden yeşil kutu 45-59ft sinden düşer.Öncelikle bunların hepsinden düşürebilirsin raptor-shard vb itemler.Ek olarak bunların ticaretini yapıp istedigin itemi alman senin yararına olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.