Şimdi Ara

gerçekten çok acil... FSP marka psu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aci dememin sebebi şu: birazdan evden çııp kadıköye gitçem...bilgisayarda bir-iki problem var...
    ve foxconn kasam var ama power supplyın FSP marka olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
    çünkü bazı uyanık PCciler normalde FSP marka PSU ie gelen foxconn kasalardan bunu söküp oem psu takıyolarmış yerine

kasayı açıp baktım yalnız psunun üzerinde FSP falan yazmıyo..sadece ATX 300modeli olduğu yazıyo....
    FSP lerde FSP yazıyo mu bilen varsa lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escaravello -- 24 Kasım 2005, 14:58:14 >

• arkadaşım benim asus marka kasam vardı onda yazıyordu fsp group inc. diye yazar foto yollayabilseydin iyi olurdu aslında ama kasanın öbür kapağını açıp bak o tarafta etiket varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: albts

arkadaşım benim asus marka kasam vardı onda yazıyordu fsp group inc. diye yazar foto yollayabilseydin iyi olurdu aslında ama kasanın öbür kapağını açıp bak o tarafta etiket varmı?

ya diğer kapağı açamam şimdi...çoğu parça oraya bağlı...dediğim gibi acelem var...foto çekiyorum şimdi bi tane ama nası koycam buraya?

msn falan varsa özelden atabilirsen çok sevinirim...
  • yok kardeş bu fsp psu değil sana kimdediki fsp var bunda diye alırken bakmadınmıydı sorun yoksa devam bence
  • ya alırken Eksen bilgisyardan aldım...gerçek 300 watt dediler...kaliteli PSU falan...
    neyse aldıktan sonra forumda falan okudum foxconnlardan fsp çıkıyo hem de sessiz diye...
    benimki sesli çalışıyo...o yüzden şimdi merak ettim fsp mi diil mi dandik mi diye?
    peki şimdi benim PSU dandik mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.