Aşağıdaki yazı bana mail olarak geldi. Çok ilginç geldi sizlerle paylaşmak istedim. Sayın Erdoğan'a şahsi bir yorumum yoktur.
Erdogan'in 4 kasim konusmasindan: AKP demokrasiye saygili olacak ve hep boyle kalacaktir. Bu parti gerilim yaratacak kadar salak degildir. Ilk firsatta iktidarin nimetlerini halka sunacagiz. Ve bu onurun tek sahibi olacagiz. Seriatin gelmesi icin calistigimizi soyleyenler guc odaklarina yakindir. Uzulerek soyluyorum, belki de kan- dirmak icin daha yalanlar atacaklar. Siyaset kavga- li olacak. Olsun varsin. Biz Muslumanlar, laik- lere dusman Degiliz. Ortaligi karistiran kisi- lerin hakkindan gelmesini biliriz!
SIMDI DE BIRER SATIR ATLAYARAK OKUYUN, COK ILGINC DIMI????......
Umarım politik olarak bakılmaz bu yazıya amacım foruma politika karıştırmak değildi.
Boş işlerle uğraşıyor bazıları hala
böyle bir konuşması oldumu 4 kasımda
quote:
Orjinalden alıntı: MaviGece
Boş işlerle uğraşıyor bazıları hala
+1
Bilmem gelen mailde ole diyo. Uydurmaysada uyduran gusel uydurmus. Erdogan veya baskası dedıklerı degıl uydurmayı ıyı yapmıslar.
HAhaha süper be
Walla bence bunu yapıcak akılları yoktur olsa bile
Bunu anlıcak seçmenleride yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
HAhaha süper be
benim ilgimi çeken farklı bir nokta. biz müslümanlar laikleri düşman görmüyoruz cümlesi. düşünsenize bu konuşma doğru olsa laik bir ülkenin başbakanı laik olmadığını ifade ediyor. yani müslüman olan laik olamaz yada laik olan müslüman olamaz gibi
quote:
Orjinalden alıntı: soldier.
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
HAhaha süper be
benim ilgimi çeken farklı bir nokta. biz müslümanlar laikleri düşman görmüyoruz cümlesi. düşünsenize bu konuşma doğru olsa laik bir ülkenin başbakanı laik olmadığını ifade ediyor. yani müslüman olan laik olamaz yada laik olan müslüman olamaz gibi
Bende arkadaşa okurken dikkatimi çekti walla
Yani sanki Laik Müslüman olunmaz gibi bişi neden olunmasın kardeşim ben bunu anlamıyorum ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme