Şimdi Ara

gerçekten çok lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xgenon serverında biri bana 50 milyon verebilirmi acaba şöle zengin olan lütfen arkadaşlar çok lazım ya param bitti str olacam ama çok makbule geçersiniz lütfen ben oyundaki ismimi versem acaba biriniz allah rızası için bana yollarmıı genede teşekkürler arkadaşlar yollarsanız gerçekten elime geçen ilk fırsatta öderim yada değerli bi item veririm ama şu an çok lazım

bu nick=HakeldemaJr teşekkür ediyorum yolllucaktan allah razı olsun

• 2-3 m de istemiyo.Direk 50m.Hatta millet sifrei versin.Sen girip mail'le atarsın 50m'i.
  • Eğer dies de bana 40 milyon oyun parası verebilecek adam varsa 54 lwl asasin ve 56 lwl mage itemli verebilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCriminal

2-3 m de istemiyo.Direk 50m.Hatta millet sifrei versin.Sen girip mail'le atarsın 50m'i.

• quote:

2-3 m de istemiyo.Direk 50m.Hatta millet sifrei versin.Sen girip mail'le atarsın 50m'i.

+1453
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşım ben ödyeceğimi sölüyorum saol yorumun için
  • quote:

• walla böle herkez millete 50m dagıtcak olsa ezikler bayram ederdi kral bile 3-5 m dagıtıo sen 50m istion
  • tmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkese teşekkürler forumdan umudum kalmıştı bi tek tmm yeter haksızım ben salağım ben.......... yım gerizekalılık yaptım buraya bunu açmakla tmm kimse vermesin isteyende yok
  • Kim kaybettide 50 m i sana verelim
  • Arkadaşım dikkatimi birşey çekti şu 1 aydır senin topiclerinle ilgileniyorum sürekli birşeyler isteme içindesin istediğin olmayıncada asabileşip tamam istemiyorum wb. kelimeler kullanıyosun

Borç borcu getirir Unutma ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Arkadaşım dikkatimi birşey çekti şu 1 aydır senin topiclerinle ilgileniyorum sürekli birşeyler isteme içindesin istediğin olmayıncada asabileşip tamam istemiyorum wb. kelimeler kullanıyosun

daha önce bişiler istedim ama daha ilk defa vazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zemzem16

quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Arkadaşım dikkatimi birşey çekti şu 1 aydır senin topiclerinle ilgileniyorum sürekli birşeyler isteme içindesin istediğin olmayıncada asabileşip tamam istemiyorum wb. kelimeler kullanıyosun

daha önce bişiler istedim ama daha ilk defa vazgeçtim

Arkadaşım Konu Wazgeçip Wazgeçmemen Değil Konu Zora Düşünce Direk Foruma Gelip Yardım İstemen Yardım İsticeksin Tabiki ama bence bu yardım maddi yönden değil manevi yönden olmalı

neyse uzatmaya gerek yok ii oyunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.