2 dövmem mevcut sildirmeye karar verdim. Gerçekten dövme sildiren, etrafından sildirmiş olan bu süreç hakkında tecrübe sahibi olanlar var mıdır? İnternet'te çok fazla silim mevcut fakat 1-2 seans sonrasında herhangi bir paylaşım mevcut değil. Her klinik 1 bilemedin 2 seansı paylaşıp devamını paylaşmıyor. Buda bana gerçekten iz mi bırakıyor, çok mu daha kötü sonuçlara yol açıyor endişesi veriyor. Kliniklere mesaj atıyorum hepsi de döşeme peşinde aynı dövme için 3 seans diyende var 10 seans diyen de var. 3 seans diyen iz kalır silinene kadar yaptırman gerek diyor.(Ben zaten sildirme peşindeyim adamlar 3 seans gel ama silinmez diyor.) Sildirenlerin son seansı nerede diye sorduğumda tüm klinikler ağız birliği yapmışcasına paylaşımlarımızı çalıyorlar o yüzden paylaşmışyoruz diyorlar. :) Qswich ve Picoway adında 2 makine bu iş için kullanılıyor. Qswich dandikmiş onu anladım. Kısaca bu işte gerçekten tecrübe edinmiş olan tavsiye verecek olan var mı kendinizden ve çevrenizden... Bu riske girilir mi? Hepinize teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 13 Eylül 2020; 19:46:49 > |
Bildirim