Şimdi Ara

Gerçekten Dövme Sildiren, Etrafından Gören vs.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 dövmem mevcut sildirmeye karar verdim. Gerçekten dövme sildiren, etrafından sildirmiş olan bu süreç hakkında tecrübe sahibi olanlar var mıdır?

İnternet'te çok fazla silim mevcut fakat 1-2 seans sonrasında herhangi bir paylaşım mevcut değil. Her klinik 1 bilemedin 2 seansı paylaşıp devamını paylaşmıyor. Buda bana gerçekten iz mi bırakıyor, çok mu daha kötü sonuçlara yol açıyor endişesi veriyor. Kliniklere mesaj atıyorum hepsi de döşeme peşinde aynı dövme için 3 seans diyende var 10 seans diyen de var. 3 seans diyen iz kalır silinene kadar yaptırman gerek diyor.(Ben zaten sildirme peşindeyim adamlar 3 seans gel ama silinmez diyor.) Sildirenlerin son seansı nerede diye sorduğumda tüm klinikler ağız birliği yapmışcasına paylaşımlarımızı çalıyorlar o yüzden paylaşmışyoruz diyorlar. :)

Qswich ve Picoway adında 2 makine bu iş için kullanılıyor. Qswich dandikmiş onu anladım.

Kısaca bu işte gerçekten tecrübe edinmiş olan tavsiye verecek olan var mı kendinizden ve çevrenizden... Bu riske girilir mi?

Hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 13 Eylül 2020; 19:46:49 >

• Çok iyi araştır.Benim çevremde biri vardı dövme yaptırdığı güne lanet ediyordu.Sildiricem diye Cildininde içine etmişti.Tisort bile giyemiyordu.Askerdede çok denk gelmiştim.Sildirmesi tam bir azap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 14 Eylül 2020; 2:9:36 >
  • Bu yüzden birinci ağızdan yaptırmış olanların tecrübesini almak istiyorum ama danışabileceğim kimse bulamadım.

• PM at bana
  • Uğur KESER kullanıcısına yanıt
    Birden fazla görüş ve tecrübe sahibiyle görüşün.Ben aslında sizin konunuz yukarı çıksın birde dövme yaptıran insanlar pişman olmasın diye ilerde ona istinaden yorum attım.Umarim kazasız belasız kurtulursunuz
  • Kolumda dövme var yaklasik 7 senedir. Farketmiyorum bile cogu zaman
  • Günceldir. Bilgi sahibi olan varsa teşekkürler.
  • Arkadaşlar koca forumda yok mu bununla ilgili tecrübesi, bilgisi olan.
  • Sildireceksen niye yaptırdın zaten silinmiyor

• Kolunu kes.

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Mantıklı
  • Şirinevlerde epiklinik var siliyor 5 seans gittim aksam resim atarım ne kadar silindigini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.