Şimdi Ara

GERÇEKTEN İHTİYACI OLANA ÜCRETSİZ VERİLECEK ELEKTRİKLİ ISITICI TRaVMaaa'ya gönderiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer ev için aldığım ama kullanmaya nasip olmayan elektrikli ısıtıcıyı gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum.kış kapıda ve gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa gitsinki işine yarasın.Forum içinde üyeler arasında ihtiyacı olacak birisi olacağını sanmıyorum ama etrafınızda,çevrenizde gerçekten ihtiyacı olacak birine verebilirsiniz.kutusunda hiç kullanılmadı.kutusu bile açılmadı.kargoyuda ben üstleniyorum.tek ricam gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa gitsin.
    pek gerek yok ama markası ve modeli: Luxell LX2820
     GERÇEKTEN İHTİYACI OLANA ÜCRETSİZ VERİLECEK ELEKTRİKLİ ISITICI TRaVMaaa'ya gönderiliyor

profilimde telefon numaram msnim herşey var.çaldırın ararım ben.yada pm de atabilirsiniz.
    TRaVMaaa NİCKLİ ARKADAŞIMIZIN TANIDIĞI FAKİR AİLEYE KARGOLANACAKTIR.
    herkese iyi forumlar

Not:Konuyu alakasız bir yere açtım umarım ceza yemem.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas1907 -- 30 Eylül 2009; 0:08:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elektrige ekim1 den sonra gelecek yuzde onluk zammı duyunca mi vermeye karar verdiniz:) saka biyana Allah razi olsun, ama bence forumda ihtiyaci olan kisiler yok degil ogrenciler var. Efendimiz talabenin altindan kalemi bile olsa ona yardimda bulununuz diyor yani isin birde bu boyutu var.. Ama tabi en fazla ihtiyaci olana gitmesi cok onemli. Tebrik ederim hayirli geceler.
  • umarım gerçekten ihtiyacı olan biri alır.Keşke herkes senn gibi olsa ulashh1907
  • Örnek davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.tek dileğim kış soğuğunda ihtiyacı olan bir arkadaşa nasip olur inşallah.Aklınızın bir köesinde dursun.İhtiyacı olan arkadaşın kapısına kargoyla göndericem

• furkani kardeşim haklısın öğrenci kardeşlerimizde yok değil forumda ancak beterin beteri vardır.öğrenci adam genç adamdır akıllı adamdır.illaki bir şekilde kendini sağlama alır.benim aklımdaki dahada ihtiyacı olan birisine gitsin yani.nasıl anlatılırki bilmiyorum ama aklında ısınmayı dert edecek adama gitsin diyorum.elektriğe gene zam gelecekmiş bende duydumda bu ıstıcılardan daha önce kullanmıştım pek elektrik harcamadıkları için bundan almıştık zaten.o yüzden mantık olarak daha verimli çalışırda alacak arkadaşa daha az yük olur diye düşünüyorum.sonuçta inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine,kışın ısınmayı dert edecek birine gitsinki işe yarasın.
    o kadar çok yazdımki sanırsınız kaloriferli ev hediye ediyorum

• arkadasım forumda nicedir böyle yardımseverliğini görüyorum canı gönülden tebrik ederim seni..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_7

arkadasım forumda nicedir böyle yardımseverliğini görüyorum canı gönülden tebrik ederim seni..

teşekkür ederim dostum

• umarım yerini bulacaktır pm attım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

umarım yerini bulacaktır pm attım...

mesajınızı cevapladım
    Öğrenciden çok ihtiyacı olan bir aileye göndermeyi daha doğru buluyorum teşekkürler..

• ulaş abi bunu bana verebilirmisin malum sivas eksi 40larda gidiyor bundan bitane almayı düşünüyordum daha fazla ihtiyacı olan bi aile olmazsa ben talibim...
  • Daha fazla ihtiyacı olan çıkar kardeşim yaw.Ama aklımda...

• tamm ;)
  • kardeşim geçkten çok örnek bi davranış can ı gönülden tebrik ediyorum bir pm attım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaVMaaa

kardeşim geçkten çok örnek bi davranış can ı gönülden tebrik ediyorum bir pm attım ...

teşekkürler pm cevaplandı.

• Allah sizin gibi yardımseverleri bu ülkeden, hatta bu dünyadan eksik etmesin Ulaş bey... Güzel davranışınız için tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugitif95

Allah sizin gibi yardımseverleri bu ülkeden, hatta bu dünyadan eksik etmesin Ulaş bey... Güzel davranışınız için tebrikler.

estağfurullah.teşekkürler

• hala alıcı çıkmadı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

hala alıcı çıkmadı mı

bir arkadaştan haber bekliyorum olmassa TRaVMaaa nickli arkadaşın tanıdığı bir aileye gidecek.Haftasonu netleşir sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.