ornek bir davranis umarim ihtiyaci olana gider.. tbrk ederim
güzel davranışınız için tebrik ediyorum sizi
Örnek davranışınızdan dolayı tebrik eder,forumda yardımlaşmanın artmasını dilerim.
ulas abimle benım daha hiç bi alakam olmadı fakat sitenın kilometre taslarından birisidir.sureklı kendisini takip ederim.guzel urunlerı lan guzel bı abmızdır.bu hareketı benı pek sasırtmadı cunkı beklerım yani kendisinden.sıfırı 40 lıra olan urunu 50 den satan adaşı gibi degil.İNSANLIK ÖLMEMİŞ HELAL OLSUN
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
ulas abimle benım daha hiç bi alakam olmadı fakat sitenın kilometre taslarından birisidir.sureklı kendisini takip ederim.guzel urunlerı lan guzel bı abmızdır.bu hareketı benı pek sasırtmadı cunkı beklerım yani kendisinden.sıfırı 40 lıra olan urunu 50 den satan adaşı gibi degil.İNSANLIK ÖLMEMİŞ HELAL OLSUN
kardeşim güzel yorumun için teşekkür ederim.Benimde temennim umarım forumda yakınlarındaki yardıma ihtiyacı olan bireylere yada ailelere bir nebzede olsa yardım edebilmek için herkesin bir çabası olması ve bu çabayı uygulamaya taşıması.Tekrar teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Teqilla
üniversiteler açılıyor öğrencilerin filan ihtiyacı olabilir
Öğrencilerden öte fakir aileler
üniversiteler açılıyor öğrencilerin filan ihtiyacı olabilir
aynen vehbi abi sorma sivasa geldim direk bi ufo aldım buz gibi yav donuyom :( kartla taksit taksit artık ödicez :D
Büyüksün Aile fikri bence de daha uygun ama o insanlar da faturayı nasıl oderler :( yazık yahu...
Sabah 8 de okumama ragmen ilanı Tüylerim Diken Diken oldu...Öğrenci oldugum halde fakir bir aileye gitmesinden yanayım...Takdire şayan hareketınız ıcın Tebrik ederim
Tebrik ederim davranışınız için, herşeyin para olmadığını unutmayan birilerini görebilmek güzel
teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar.bugün son gün.bugünde kimse çıkmassa TRaVMaaa nickli arkadaşın tanıdığına yarın kargolicam
Gönderilecek ailenin adresine direk yollayın,şaşırsınlar,sevinsinler,mutlu olsunlar. Bu arada bu örnek davranışını tebrikl ederim.. Evde boşta duran fazla eşyalarımızı, ihtiyacı olanlarla paylaşalım..
umarım gerçekten ihtiyacı olan biri alır. allah senden razı olsun kardes.
çok güzel bir davranış.. umarım gerçekten ihtiyaç duyan birilerine nasip olur..
Örnek davranış tebrikler
Bencede örnek davranış ; fakat 1 haftadır bunu lanse edip durmanın ve eminimki isteyen onlarca kişi olmasına rağmen ilanı bugune kadar aktif halde sürdürebilmiş olmanız bence çok doğru olmamış. Ama yinede dşüncenizden ötürü bende sizi tebrik ediyorum