Şimdi Ara

Gerçekten iyi olduğunuzu mu sanıyorsunuz ? ''Gamer Cycle''.İçeri!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlar.Çeşitli forumlardaki tartışmalardan bildiğimiz üzere oyun dünyası git gide Yeteneği test etmekten uzaklaşmış bir film,Bir videonun müdahale edilebilir hali konumuna gelmiştir.En son hangi oyunun zorluk seviyesi sizi heycanlandırdı ?,En son hangi oyunda arkanız minik ter damlalarıyla doldu ?.Açıkçası eski oyunların verdiği tadı şimdiki oyunlarda pek bulamıyorum.Görsel anlamda tatmin etsede,Her zaman birşeyler eksik gibi geliyor.O eksikliğin sebebi şurda saklı OYUNUN SANA UYGULADIĞI BASKI MİKTARI.Şunu hissettiğiniz oldu mu ?.Bir oyun ne kadar zorlaşırsa,Oyundan aldığınız zevkte o oranda artıyor.Save'i çok geriden alan oyunlarda,Ölünce birşeyler kaybettiğniz oyunlarda!,Her zaman daha dikkatli daha aktif olmuşsunuzdur.

Rpglerde duymuşsunuzdur.Hardcore karakter açar insanlar.Yani karakter casual karakterden farklı olarak ölünce tekrar doğamaz.Save silinir.Ve bu konseptin manyakları var.İşte bunun tercih edilme sebebi Oyunun yarattığı baskıdır.Bu durum sizi düşünmeye,Korkmaya,daha saldırgan olmaya,Karakteri ve oyunu daha fazla sahiplenmeye zorlar.Gerçekten savaşmaya zorlar!.Gerçeği ve gerçeğin güzelliğini iliklerinize kadar hissedersiniz.İşte.Şimdi size anlatacağım döngü bunun daha da ilerlemiş ve geliştirilmiş halidir.

Gamer Cycle ismini verdiğim bu döngüyü önce ben test ettim.Oyunlardan aldığım zevki 2 katına çıkarmasıyla paylaşmaya karar verdim.

Öncelikle kendimize 0-40 arasında kredi veriyoruz.Bu bizim döngü boyunca ölme hakkımız olucaktır.Döngümüz oyun dünyasının geneli olan şu bölümlerden oluşacaktır;

Fantastik Dönem:Ejderhaların,Elflerin,Wizardların kol gezdiği dönem.Örn;Witcher,Skyrim vb

Antik Dönem:Roma İmparatorluğu,İskender,Barbarlar! .Örn;Rome total war,Ryse vb.

Orta çağ:Bildiğimiz orta çağda geçen her oyun bu döneme girer Örn;Assasin's creed,Medieval total war.

Ateşli silahlar:1700-1900 arasında geçen her oyun bu döneme girer.Örn:Napoleon total war,The order vb.

1.Dünya Savaşı:Birinci dünya savaşı ve o dönemde olan her oyun bu döneme girer Örn:Rise of fligh ww1 vb

2.Dünya savaşı:2.dünya savaşını konu edinen her oyun bu döneme girer. Örn:Cod 2 vs vs

Soğuk savaş:Soğuk savaşın atmosferini yaşatan her oyun bu döneme girer Örn:Blackops,HOİ Armageddon

Modern savaş:Günümüz savaşlarının atmosferini yaşatan her oyun bu döneme girer Örn:Cod 4,Bf3,Flashpoint.

Future:Bilim-Kurgu dediğimiz atmosferi yaşatan her oyun bu döneme girer Örn:Warhammer space marine Dead space vb.

Fantastik dönemden başlayarak mücadeleye atılacaksınız.Amacınız future döneme kadar seçtiğiniz kredi sayısı bitmeden ulaşmak.Her dönemde en az 1-2 oyun oynayın.O dönemin pisliğini,Şartlarını,Zorluğunu hissedin.Dönemleri sıra sıra geçiceksiniz.Oyunun zorluğu size kalmış.Amacınız kendinize baskı yaptırmak olsun.

Fantastik dönemden çok az ölümle,Zorlukla,Mücadeleyle dönemler Modern döneme geldiğinizde savaşın ve kazanmanın ne kadar zor olduğunu göreceksiniz.Yediğiniz baskıdan dolayı oyun sizi aklınızı kullanmaya zorlayacak,Hormonlarınız coşacak ve kendinizi gerçek bir savaşçı olarak göreceksiniz.

Bendeki etkileri bunlar oldu.Ha yok ben açarım battlefield girerim multiplayer şak şak falan diyorsanız takılın.Gamer Cycle'a eklemek istediğiniz daha güzel olacağını düşündüğünüz şeyler varsa yazın lütfen :D.

• Çok haklısın kardeşim. Dark souls serisi de işte bu yüzden tutuldu zaten. Oynarken içinizde ki o ufak kıvılcımların çıkarabileceği yangınlardan korkmak bu işte, adrenalin. Oyun yapımcıları günümüz oyuncularını kolay ve her sene çıkan oyunlarla kandırıyorlar. Kolaylığinda bir sınırı olamalı. Ben bu konuda ac serisine gıcık oluyorum, ne o öyle ya iki tuşa zamanında basıp bir orduyu tek başınıza öldüyorsunuz. Kendinizi Süper asker gibi hissetmektense karşıdaki düşmanı süper askermiş gibi düsünmeniz oyun zevkinize zevk katacaktır. Bu konudaki düsüncelerini benim açtığim konuya da yazsan ne güzel olur.( konum= oyun yapımcısı olsanız ( tablette link atmayı bilmiyorum )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer cycle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.