Şimdi Ara

Gerçekten kimse istemiomu yaani??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    " Arkadaşlar Asus Radeon 9550GE 128MB/128bit AGP ekran kartımı satmak istiyorum. Kendisi AGP giriş-ortadüzey ekrankartlarının fiyat/performans şampiyonudur :)) Fiyat 70 YTL. Orjinal kutu yok ama kutu içeriği mevcut. Garantisi bitmiş durumda. Ama ilk sahibiyim, temiz kullandım ve hiç bi problemini görmedim. İyi o/c olur diyolar ama hiç denemedim. Ankaradayım, Ankara dışı olursa kargoyu alan öder.

İlginiz için şimdiden teşekkürler..."

şeklinde bi mesaj atmıştım. Gerçekten kimse ilgilenmiomu yaani?? O kadar kötü ve eskimi benim kartım? Sadece Diablos isimli arkadaş bi mail attı soorada kayboldu. Üşenmezseniz eleştirin lütfen. En azından o kart o kadar para etmez falan deyin arkadaşlar...

• hocam bu biraz sabır ve takipçilik işi her gün vericeksin ilanını elbette lazım olan biri ister.
    Alınık ilanlarınıda takip et.o kadar kötü bir kart degil..hala kullanmak isteyenler vardır.

iş görür kısacası...
    ama sabır.
  • Çok saol skip. Sayende kalabalık bi çölde ilk defa birine rastlamış gibi daa doorusu benim gördüklerimin benide görmesi gibi bi his oldu
  • Arkadaşım satmak çok zor valla sabır meselesi arkadaşın dediği gibi, aynı kartı kullanıyorum bu arada piyasaya çok rodeon 9550 gelmiş ve satılmıştı bu demek değil sen satamazsın, elbette satabilirsin sadece buraya ilan vermen yanlış olur ne kadar çok site o kadar çok şans ve 1 haftada 1 güncellemek lazım. hayırlı satışlar.
  • sen her gün ilan verde satın alan çıkar elbet ve güzel kart ama eskidi biraz ama az indirim yap sat derim
    ve satarsında zaten
  • lem ikinci ele açsana mesajını burda ne işin var
  • kart kötü değil . bende de var bir tane boş boş duruyor. agp zor artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasin yok mu?Hediye et.......Bi arkadasim hala FX5200 kullaniyor
  • bir çok insan ve hala bir çok internet cafe fx 5200 kullanıyor
  • Ne var ben de FX5200 kullanıyorum.Herkes sizin gibi zengin değilki.
  • 5200=kolpa
    quote:

Orjinalden alıntı: kigabuma

Ne var ben de FX5200 kullanıyorum.Herkes sizin gibi zengin değilki.
  • 76 YTL'ye ben sıfırını alıyorum şu an.İstersen fiyatını indir biraz
  • 76 ytl + kdv'yemi alıyorsun?.
  • ########### MESAJIN DOĞRU YERE AÇILDIĞINDAN EMİNMİSİN ########### 2.EL FORUMLARINA ALSAK...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.