Şimdi Ara

Gercekten Saglam Denenmis Turk Serverleri Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar istedim ki boyle bir konu olsun mevuct turk serverlerine ve yeni acilicak olan saglam serverlerinde player toplanmak icin boyle konu acayim dedim. Goruyom bazen kaliteli serverler aciliyor ama giderini karsilayamadigi veya player yetersizliginden kapatiliyor. 2 gunluk serverlerden biktiysaniz eger bu konuda toplanalim ama bu konuda serverlerden sikayet etmeyelim sadece saglam serverleri toplayalim.
    Servere neye gore saglam diycez? Bana gore bunlar onemli. Yaptigimi yanlis buluyorsaniz konuyu kapatiriz.
    1. Butce. Butce yuksekse zaten server saldirilardan korunur ve bugsuz veya veya cok az bug olur.
    2. Sunucu ozellikleri. Eger sunucu saglam bir firmadan korumali olarak alinmissa guvenilir
    3. Bence server sahibinin cok tecrubeli olmasi pekde gerekmiyor. Bence yardim istemesi durumunda tecrubeli arkadaslar yardim ederler. Yeterki altyapi saglam olsun
    4. Donate . Turkiyede donate satan server pek sevilmez. Serverde donate olmazsa olmazdir. Sunucu suyla calismiyor her halde donate yoksa serverde yok. Kimse cebinden ayda 400-500 dolar vermez herhalde.
    Aklima geldikce veya sizler yazdikca buraya ekleyelim
    Not: Lutfen gercekten saglam serverleri ekleyelim

En iyi Turk serverler listesi.

1. Risenmu web:http://www.risenmu.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan150 -- 29 Şubat 2016; 1:04:12 >

• Ben infinity mu dayım valla sezon3 ep1 donate sistemi var ama credi ile f.o da alabiliyosun denge sağlanıyor infinity de turk ve azeri guildindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheesy doo doop

Ben infinity mu dayım valla sezon3 ep1 donate sistemi var ama credi ile f.o da alabiliyosun denge sağlanıyor infinity de turk ve azeri guildindeyim
    Zenix Mu http://www.zenixmu.net Dediğin bilgilerin zaten hepi mevcut ki Allaha şükür şu 2 haftada yemediğimiz saldırı kalmadı :D fakat 1 dakika bile kapalı kalmadı site sv çalışmaları haricinde.
    Artı yabancı üye sayımız oldukca iyi Türklerin gelip ortam kurmasını beklyoruz 2 ortağız ve finansan açıdan bi sorunumuz yok oyüzden ileriye dönük bir projedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Özbay

Zenix Mu http://www.zenixmu.net Dediğin bilgilerin zaten hepi mevcut ki Allaha şükür şu 2 haftada yemediğimiz saldırı kalmadı :D fakat 1 dakika bile kapalı kalmadı site sv çalışmaları haricinde.
    Artı yabancı üye sayımız oldukca iyi Türklerin gelip ortam kurmasını beklyoruz 2 ortağız ve finansan açıdan bi sorunumuz yok oyüzden ileriye dönük bir projedir.

Alıntıları Göster
    neye gore saglam?
    Sunucu bilgilerini, nerden alindigini + nekadar flood/ ddos korumasi oldugunu
    Lutfen Web ve Server files hakkidnda bilgi verin . Ornek web: dmncms, impermucms, mcore. server files: igcn, muengime. muemu,

Not. sadece yazilimsal firewallar tek basina yeterli degildr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan150 -- 28 Şubat 2016; 10:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan150

neye gore saglam?
    Sunucu bilgilerini, nerden alindigini + nekadar flood/ ddos korumasi oldugunu
    Lutfen Web ve Server files hakkidnda bilgi verin . Ornek web: dmncms, impermucms, mcore. server files: igcn, muengime. muemu,

Not. sadece yazilimsal firewallar tek basina yeterli degildr.
    Websitemiz MVCORE full Premium fakat şuan yapım aşamasında mevcut kullandığımız eski sürüm güncel en son sürümü 1.1.3 şuan editliyoruz 1 hafta içerisinde temalarınıda editleyip kullanıma süreceğiz ki DMNCMS den daha kaliteli bir websitesi
    kullanınca farkı göreceksiniz
    server files kendi editlediğim muemu s9 yaması yaptım ki s 9 daki tüm herşey mevcut battle core hariç ki battle corenin bizim işimize yarayan bir yanı yok şuanlık farklı serverlerde savaş yapmak için farklı serverimiz olmalı ki bizim şuan sadece 1
    server bağlantısı var
    şuanlık 4 firewall kullanıyoruz atiddos lar felan ve hiç bi sorun yaşamadık tabiki ilede herhangi bi sorunda Premium alınacaktır ki şuanlık gerek bile yok :)

• quote:

Websitemiz MVCORE full Premium fakat şuan yapım aşamasında mevcut kullandığımız eski sürüm güncel en son sürümü 1.1.3 şuan editliyoruz 1 hafta içerisinde temalarınıda editleyip kullanıma süreceğiz ki DMNCMS den daha kaliteli bir websitesi
    server files kendi editlediğim muemu s9 yaması yaptım ki s 9 daki tüm herşey mevcut battle core hariç ki battle corenin bizim işimize yarayan bir yanı yok şuanlık farklı serverlerde savaş yapmak için farklı serverimiz olmalı ki bizim şuan sadece 1
    server bağlantısı var
    şuanlık 4 firewall kullanıyoruz atiddos lar felan ve hiç bi sorun yaşamadık tabiki ilede herhangi bi sorunda Premium alınacaktır ki şuanlık gerek bile yok :)

Alıntıları Göster
    suan uzerinde calisioruz igc dosyası fre buglar kapatıldı 0 skıntı test bittikten sonra acılıs ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz27

server bağlantısı var

Kusura bakyamin ama ben sizin serverinize saglam diyemiycem. Mvcore lafim yok ama kendimce eksiklerinizi yaziyorum.
    MuEmuyla olmaz daha oncede forumda yazdim o x-teamin crackli filesi kanit istersen http://www.xteamdev.com/index veyahttp://www.mujogando.com/ baka bilirsin.
    Ayrica sizde muemu kaynak kodlari varmi?
    4 firewall kullaniyoruz demissin saniyorum ki yazilimsal firewallar. Yazilimsal firewallar ddosu tam anlamiyla onlyemez. Gerekince ek koruma alirim demissin ama ddos korumasi baya pahali bi sey. Onceden alman lazimki playerler oyundayken server dakka basi kapanmasin. Server her kapandiginda player kaybedersin.
    Bu dediklerini yaptiktan sonra web, files, sunucu, koruma o zaman serverine saglam diyebiliriz bence.
    Sunucu teknik ozelliklerinide yazmamissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan150 -- 28 Şubat 2016; 14:43:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz27

server bağlantısı var

Kusura bakyamin ama ben sizin serverinize saglam diyemiycem. Mvcore lafim yok ama kendimce eksiklerinizi yaziyorum.
    MuEmuyla olmaz daha oncede forumda yazdim o x-teamin crackli filesi kanit istersen http://www.xteamdev.com/index veyahttp://www.mujogando.com/ baka bilirsin.
    Ayrica sizde muemu kaynak kodlari varmi?
    4 firewall kullaniyoruz demissin saniyorum ki yazilimsal firewallar. Yazilimsal firewallar ddosu tam anlamiyla onlyemez. Gerekince ek koruma alirim demissin ama ddos korumasi baya pahali bi sey. Onceden alman lazimki playerler oyundayken server dakka basi kapanmasin. Server her kapandiginda player kaybedersin.
    Bu dediklerini yaptiktan sonra web, files, sunucu, koruma o zaman serverine saglam diyebiliriz bence.
    Sunucu teknik ozelliklerinide yazmamissin

Alıntıları Göster
    kardesim freval koruma felan yok serverde ip gizleme yok 80000 cg didos koruma vevcut yoncu bilisimden alınan bir sunucu her turlu test yapıldı herhan gi bir saldırıda loglara kayıt yaparak direk hardisk ban vermek tedir domain aldım ama tesadufya :D baskasıda kulanıor mus sans test icicn acık tır site ( helyehmu.org ) ama kalci olmasını istedigimiz icin yıllık sunucu aldık biz yazılımlı didos la kormuoruz kardesim herseyimiz ortada aclis insallah yarı aksam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: demo-mu

kardesim freval koruma felan yok serverde ip gizleme yok 80000 cg didos koruma vevcut yoncu bilisimden alınan bir sunucu her turlu test yapıldı herhan gi bir saldırıda loglara kayıt yaparak direk hardisk ban vermek tedir domain aldım ama tesadufya :D baskasıda kulanıor mus sans test icicn acık tır site ( helyehmu.org ) ama kalci olmasını istedigimiz icin yıllık sunucu aldık biz yazılımlı didos la kormuoruz kardesim herseyimiz ortada aclis insallah yarı aksam ..

Alıntıları Göster
    + bir serveri hic birzaman frevalle koruyamaz sın eyer makine ping yiorsa işin bitmiştir baglantın 100 mb se 100 mb lik bir saldırı engeller ama ipine gelen saldırı vds satıcı firma tarafından engelenior ve ip ne ulasmadan kesiliorsa bilgi 4 4 luk koruman vardır

• quote:

+ bir serveri hic birzaman frevalle koruyamaz sın eyer makine ping yiorsa işin bitmiştir baglantın 100 mb se 100 mb lik bir saldırı engeller ama ipine gelen saldırı vds satıcı firma tarafından engelenior ve ip ne ulasmadan kesiliorsa bilgi 4 4 luk koruman vardır

Alıntıları Göster
    buyrun kardesim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

buyrun kardesim.

Alıntıları Göster
    ticket atıp sora bilirsiniz arkadaslar yoncu bilisim .

• quote:

buyrun kardesim.

Acikcasi 800 gbit/s pekte inandirici degil hemde vds serverde. Ovhnin bile toplam anti ddos kapasitesi 360 Gbps iken mutlaka bir adil kullanim kurali koymuslardir ornegin server basina 1gbps gibi.
    Buraya goz atmanizi tavsiye ederim.https://www.ovh.de/dedicated_server/game/ fiyati biraz tuzlu olsada kaliteli hizmet veriyolar.https://www.ovh.com/us/...os/firewall-network.xml
    Ayrica dogru olsa bile vds da is yurumez iyi bir dedicated server lazim.

Bunlari yazmamin nedeni sizin gibi cok kisi gordum server acan sonra en ufak saldirilarda bilisim sirketi networku mesgul ediyorsunuz veya diger serverlerde saldirilardan etkileniyor diyp dedicated onerirler. Turk serverlerinin artik basarili olmasini istedigim icin bir kac nacizane oneri. 100% koruma diye bir sey yoktur ama bunlari uygularsaniz en azindan kendini hacker sana bazi veletlerden kurtulmus olursunuz :) .
    Belliki heveslisiniz umarim serveriniz tutar. Tutarsa bende oynarim. Bol sanslar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan150 -- 28 Şubat 2016; 22:25:03 >

• quote:

quote:

buyrun kardesim.

Acikcasi 800 gbit/s pekte inandirici degil hemde vds serverde. Ovhnin bile toplam anti ddos kapasitesi 360 Gbps iken mutlaka bir adil kullanim kurali koymuslardir ornegin server basina 1gbps gibi.
    Buraya goz atmanizi tavsiye ederim.https://www.ovh.de/dedicated_server/game/ fiyati biraz tuzlu olsada kaliteli hizmet veriyolar.https://www.ovh.com/us/...os/firewall-network.xml
    Ayrica dogru olsa bile vds da is yurumez iyi bir dedicated server lazim.

Bunlari yazmamin nedeni sizin gibi cok kisi gordum server acan sonra en ufak saldirilarda bilisim sirketi networku mesgul ediyorsunuz veya diger serverlerde saldirilardan etkileniyor diyp dedicated onerirler. Turk serverlerinin artik basarili olmasini istedigim icin bir kac nacizane oneri. 100% koruma diye bir sey yoktur ama bunlari uygularsaniz en azindan kendini hacker sana bazi veletlerden kurtulmus olursunuz :) .
    Belliki heveslisiniz umarim serveriniz tutar. Tutarsa bende oynarim. Bol sanslar dilerim.
    Web Site : www.risenmu.com // impermucms

Files : IGC Network // IGC.Premium Plus + IGC.ToolKit (Premium) + IGC.Launcher (Premium) + IGC.(Plugin) Offline Levelling
    Sunucu kapasitesi : 2500+
    Datacenter : Türkiye Radore

* Dynamic Exp system
    * Sadece 3 option donate satışı full option yok.
    * Oyundaki Droplar ile donate arasında uçurum kesinlikle yok.
    * Tüm bossların dropları Kalima Kundun , Selupan , Medusa vb hepsi ayarlı.
    * En önemlisi 7/24 Destek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercizm -- 28 Şubat 2016; 23:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercizm

Web Site : www.risenmu.com // impermucms

Files : IGC Network // IGC.Premium Plus + IGC.ToolKit (Premium) + IGC.Launcher (Premium) + IGC.(Plugin) Offline Levelling
    Sunucu kapasitesi : 2500+
    Datacenter : Türkiye Radore

* Dynamic Exp system
    * Sadece 3 option donate satışı full option yok.
    * Oyundaki Droplar ile donate arasında uçurum kesinlikle yok.
    * Tüm bossların dropları Kalima Kundun , Selupan , Medusa vb hepsi ayarlı.
    * En önemlisi 7/24 Destek..

Bence simdiye kadarki en iyi tr serverlerden biri. Files, web tools, sunucuda koruma varmi? flood/ddos
    Uzun omurlu olursa guzel. Basarilarinizin devamini dilerim. Hemen lsiteye ekliyorum.

• ayhan150 A kullanıcısına yanıt
    Sunucuda koruma var fakat gelecek saldırının şiddetine göre datacenterla görüşüp 15gb e kadar koruyabilirim sunucuyu. Daha fazlası türkiyede koruyan bir datacenter malesef yok.
    Fakat dosyalar konusunda ciddi rakamlar harcadık. Kullandığımız herşey lisanslı . Ömrü uzun olması için elimizden geleni yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercizm

Sunucuda koruma var fakat gelecek saldırının şiddetine göre datacenterla görüşüp 15gb e kadar koruyabilirim sunucuyu. Daha fazlası türkiyede koruyan bir datacenter malesef yok.
    Fakat dosyalar konusunda ciddi rakamlar harcadık. Kullandığımız herşey lisanslı . Ömrü uzun olması için elimizden geleni yapıyoruz.
    Bence sen bu konuyu sil direk Risen munun reklamını yaz....
  • quote:

Bence sen bu konuyu sil direk Risen munun reklamını yaz....

Alıntıları Göster
    kardes daha helan bu işten anlarmıs gibi hareket ediyorsun ama anlamıorsun sunucuya saldırı gelmior makineler direk saldırıyı kesip saldırı yapam sahısa yonlendiri yorlar ben nedesem bos sen devam et didosla birsey yapmaları imkansız .
  • quote:

kardes daha helan bu işten anlarmıs gibi hareket ediyorsun ama anlamıorsun sunucuya saldırı gelmior makineler direk saldırıyı kesip saldırı yapam sahısa yonlendiri yorlar ben nedesem bos sen devam et didosla birsey yapmaları imkansız .

Alıntıları Göster
    reklam oldugu belli

• quote:

reklam oldugu belli

Alıntıları Göster
    2 yıldır bu firmalan calisiorum ve kendim test ettim 4 gun boyunca saldırı yapiorum ama bos ip ortada deneyin :D
    club kullanmıorum.
  • quote:

2 yıldır bu firmalan calisiorum ve kendim test ettim 4 gun boyunca saldırı yapiorum ama bos ip ortada deneyin :D
    club kullanmıorum.

Alıntıları Göster
    Akil var mantik var bi kendi serverinize bakin bide risenmuya. Sizin serverler eklenmedi diye boyle iftira atmaniz hicde hos bisey degil.
    Ayrcia demomu kimin bisey bilmedigi belli. Saldiri kesilip yapan sahsa yonlendiriliyor ne demek? boyle bisey ben daha duymadim. Donanimsal firewallarin calisma mantigi soyledir (gelen trafiki suzer temiz trafiki servere gonderir) yani saldiri yapan sahsa geri donmez :D reflect mi bu? :)) Ayrica oyle saldirilarin daha tek makineyle yapilmayacagini bilmiyorsun sen daha.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.