Bildirim
Gerekçeli Tavsiye Lütfen(Jetta-Passat)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunulmuş yasaya göre emisyonu az olan otomotiv daha az vergi verecekmis sanirim. Bunlarda pek farkettirmiyor fakat 1.6 motor 105 beygir uretiyor 1.4 ise 125. Bunları geçtim volkswagen'in üstünde özenle durduğu otomobillerden biri passat ve piyasasi olan bir araç. Jettanin passat kadar özenle uretildigine inanmiyorum. Bence her konuda 1.4 Passat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda tek gerekce olur fazla km yapiyorsunuz dizel jetta olur
Az km yapiyorsaniz benzinli passat olur
Eger baska arac dusunursenizde(toyota kullandiginiz icin soyluyorum) avensise bakin derim lpg takarsiniz hem fiyatida daha uygun olur
Biri dizel biri benzinli motorların.
1.6TDi ve 1.4TSİ -
Yeni kasa haric ikisinin tipide sirket arabasi gibi. Bi albenisi yok. Laf attigimi sanmayin. Mesela cc yi begeniyorum o konuda
Tavsiyelerine için teşekkürler yıllık km 20000 civarı veya biraz üzeri biz de kararsız kaldık Passatın kalitesi ortada ancak Jetta da ekonomik ne yapacağız bilmiyorum
Bence Passat anladığım kadarıyla Yeni Passat alacaksınız sanırım.
Hoş ve güzel olmuş bence.Yakıtı zorlamazsa Passat alın derim. -
Dizel kazığına gerek yok. Jetta'da dizel alacağınıza 1.2 TSI Comfortline i 60'a alın derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jetta isterse full olsun yine boş passat
Jetta yi ve güncel kasa Passat i kullandim
Aetilarla baslayalim
Passat
Yeni kasa
Konforu daha üst
Start stop
Malzeme kalitesi
JETTA
Dizel
Daha pratik
Kasa olarak kibar
Konforu fena sayilmaz
Motoru gayet seri ve az yakiyor
En buyuk eksigi Start stop
Ses yalitimi passat tan iyi degil fakat diger c siniflarindan daha iyidir sanirim
Plastik cok kullanilsada ses yapmiyor ama temizliginide kolaylastiriyor :)
Vw nin fiyatlari pahali olsada o farki satarken dealabiliyorsunuz hizli satilir servisinden silinti yasamadim
Otomatik alacaksan mutlaka garantisini uzat yazilim attirma
20.000 ustu km yapiyorsaniz Jetta alin b7 Passat TDI da mantikli bir araç olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 25 Ekim 2014; 13:56:47 >
-
-
Ayrıca Manuel özellikle babamın tercihi bana da keyifli geliyor ve aynı zamanda sorunsuz olduğu için fazladan para vermek mantıksız geldi -
Yıllık 20000km ile benzinli araca binmeyin psikolojiniz feci bozulur.
Ama şöyle bir durum var yeni passat aldınız diyelim hoşunuza gitmedi e vw altın gibi olduğundan satıp istediğinizi alabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeniz için teşekkürler ama o bekleme olayı bizim için zor geçeceğinden 2 kere beklemek zor geliyor Çünkü olmazsa olmazımız Sunroof mecbur bekleyeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X