Şimdi Ara

Gerekçeli Tavsiye Lütfen(Jetta-Passat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-VW Jetta 1.6 105 = 78300
    2015 in ilk aylarında Corollayı verip bunlardan birini almayı düşünüyoruz maalesef babamı Octavia almaya razı edemedim. Sizlerden tavsiye bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.E.D-78 -- 24 Ekim 2014; 23:56:55 >

• up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunulmuş yasaya göre emisyonu az olan otomotiv daha az vergi verecekmis sanirim. Bunlarda pek farkettirmiyor fakat 1.6 motor 105 beygir uretiyor 1.4 ise 125. Bunları geçtim volkswagen'in üstünde özenle durduğu otomobillerden biri passat ve piyasasi olan bir araç. Jettanin passat kadar özenle uretildigine inanmiyorum. Bence her konuda 1.4 Passat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda tek gerekce olur fazla km yapiyorsunuz dizel jetta olur

Az km yapiyorsaniz benzinli passat olur

Eger baska arac dusunursenizde(toyota kullandiginiz icin soyluyorum) avensise bakin derim lpg takarsiniz hem fiyatida daha uygun olur

• wawacell W kullanıcısına yanıt
    Biri dizel biri benzinli motorların.

1.6TDi ve 1.4TSİ
  • Yeni kasa haric ikisinin tipide sirket arabasi gibi. Bi albenisi yok. Laf attigimi sanmayin. Mesela cc yi begeniyorum o konuda

• Tavsiyelerine için teşekkürler yıllık km 20000 civarı veya biraz üzeri biz de kararsız kaldık Passatın kalitesi ortada ancak Jetta da ekonomik ne yapacağız bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Passat anladığım kadarıyla Yeni Passat alacaksınız sanırım.

Hoş ve güzel olmuş bence.Yakıtı zorlamazsa Passat alın derim.
  • Dizel kazığına gerek yok. Jetta'da dizel alacağınıza 1.2 TSI Comfortline i 60'a alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta isterse full olsun yine boş passat

• Jetta yi ve güncel kasa Passat i kullandim
    Aetilarla baslayalim
    Passat
    Yeni kasa
    Konforu daha üst
    Start stop
    Malzeme kalitesi
    JETTA
    Dizel
    Daha pratik
    Kasa olarak kibar
    Konforu fena sayilmaz
    Motoru gayet seri ve az yakiyor
    En buyuk eksigi Start stop
    Ses yalitimi passat tan iyi degil fakat diger c siniflarindan daha iyidir sanirim
    Plastik cok kullanilsada ses yapmiyor ama temizliginide kolaylastiriyor :)

Vw nin fiyatlari pahali olsada o farki satarken dealabiliyorsunuz hizli satilir servisinden silinti yasamadim
    Otomatik alacaksan mutlaka garantisini uzat yazilim attirma
    20.000 ustu km yapiyorsaniz Jetta alin b7 Passat TDI da mantikli bir araç olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 25 Ekim 2014; 13:56:47 >
  • Öncelikle herkese teşekkürler kesinlikle sıfır km düşündüğümüzü söylemek istiyorum ve dizel olduğundan Jetta alacağız sanırım 1.2 nin şehiriçinde çok ta az yakacağını sanmadığımdan ve dizel keyfini bildiğimden 1.6 TDI düşündüm Highline a gerek olduğunu düşünmüyorum yalnız Comfortline ın bir tek jantları hoşumuza gitmedi alır almaz Sonoma jantlar çıkarıp 16" Interlagos takmayı düşünüyorum sizlerin fikirleri benim için çok önemli.

• Işte Bunlar
  • Ayrıca Manuel özellikle babamın tercihi bana da keyifli geliyor ve aynı zamanda sorunsuz olduğu için fazladan para vermek mantıksız geldi
  • Yıllık 20000km ile benzinli araca binmeyin psikolojiniz feci bozulur.
    Ama şöyle bir durum var yeni passat aldınız diyelim hoşunuza gitmedi e vw altın gibi olduğundan satıp istediğinizi alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeniz için teşekkürler ama o bekleme olayı bizim için zor geçeceğinden 2 kere beklemek zor geliyor Çünkü olmazsa olmazımız Sunroof mecbur bekleyeceğiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.