İlk yılımda hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerekirse 5 yıl kpss kasın (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
KPSS ile oyalanmayın arkadaşlar.Bu gidişle memur alımaları da azalarak bitecek.Sinyalini verdiler zaten.Erdron boşuna sınavdan sınava koşun, bizi uğraştırmayın demedi.Bunlar hep gençleri oyalama taktikleri.
Torpilin fln yoksa zaten unut memurluğu.Merkezi atamaya da müdehale edecekler yakında görürsünüz.şu ekonomik darlıkta devlet memur alımı yapmak istemez.
Siz de hakılısınız onu yapma, bunu yapma biz ne yapacağız diye soruyorsunuz.Adam akıllı bir üniversiteye gidip, derece yapıp, kaçın gidin buradan.Gerçi kaçta kaçınız bunu başarabilir, imkanı olabilir orası da ayrı bir konu.Allah yardımcınız olsun durumlar zor
-
Kardeş insanları böyle yönlendirme 5 sene sonra milletten cok vebal alırsın demedi deme doktor ogretmen hemşire degilseniz kpss boşuna çalışmayın torpil arayın alımlar yok merkezi alım yok yıllara göre bakın gittikçe azalmış şu an yok seviyesinde arastırın göreceksiniz
-
Evi arabası işi gücü varmış. Bu arkadaşı dinleyin. O evi arabayı bunları söylemek için aldınız herhalde. Allah daha da çok versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memuriyet çok değerli bir meslek. Ama özel sektördeki insanlarıda düşünmek gerekir. Şirketler daha kurumsal olmalı ve çalışanına destek vermeli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
5 yıl abartı. O kadar sene aileniz mi bakacak size hala? Eğer öyleyse boşverin çalışmayı aileniz size ömür boyu baksın.
O kadar senede mesleğinizi unutursunuz be. Hiç tecrübeniz olmadığını varsayarsak.
Anlamıyorum yani bu memurluk sevdasını. Üniversite 3 te başlıyorlar çalışmaya şaka gibi. Kpss çalışacağına git bölümünle alakalı bir işte ücretsiz dahi olsa part time çalış. Okul bitince zaten sana iş verirler çekirdekten gelme diye.
Ne diyelim inşallah devleti aratmayan özel sektör deki firmalarla yada kpss ye girer memur olur o şekilde ilerleriz öbür türlü çok zor
-
İnşallah hocam inşallah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İNŞALLAH
-
Memuriyet de çok hoş değil. Her gün sekiz buçukta kalkmaktan bıktım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
5 yıl sonra da mülakatta eleninMerkezi yerleştirmede mülakat yok biraz araştır!
Ben memurum 2 kere KPSS girip 2 kere atandım ilk kurumundan istifa edip başka kuruma geçtim.
İstersen 95 puan alıp AIM Memuru olabilirsin 11 bin civarı para alırsın
Hiç çalışmadan genel yeteneğe giricem bakalım ne olcak..
Neye atanabilirim acaba
kitap acmadan 85.5 puan aldim (sinava girdigim zaman mezun degildim o yuzden calismamistim nasil olsa atanamam diye, yuksek gelmesine sasirdim) bu atamalarda atanmayi umuyorum. atanabilirsem eger hayatimin sonuna kadar memur olarak kalmayi planlamiyorum. aklimda bazi planlar var ve bunlar icin memurluk cok ideal benim icin. hem maddi olarak biraz biriktirme imkanim olacak (umarim en azindan :D ama en azindan ilk asamada ozel sektorden cok daha iyi olacagi kesin) ve yeterli bos vaktim olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 16 Temmuz 2020; 10:8:43 >
valla arkadaşlar ne derseniz deyin bal ve kaymağı memurlar yiyor.
üni okurken ortaöğretimden kpss ye girip gardiyan olan arkadaşım var. aöf'den de 4 senelik bitirdi ve kurumda yükseldi. çatır çatır maaş alıyor.
diğeri sgk'da çalışıyor. masa başı. vatandaşla ilgilenmiyor. arada sırada özel vatandaşlar -kimler bunlar tahmin edin- geliyor o kadar.
diğeri vergi dairesinde çalışıyor.
diğeri öğretmen . yatarak göbeğini kaşıyarak maaş alıyor. kilo aldı herif. 70'miş şubatta geçen tartıldı 95 olmuş.
diğeri orman genel müdürlüğünde mühendis. mis gibi çalışıyor. sıfır civic aldı full+full
diğeri jeolog. kankim. hafta sonları beraberiz.
diğeri merkez bankasında memur. elit oldu.
diğeri mübaşir. akşama kadar telefonla konuşuyor.
diğeri çevre ve şehircilik bakanlığında memur. marmaris'ten yazlık aldı.
diğeri hemşire. küçük bir kasabada aile hekimi yanında çalışıyor.
diğeri uzman çavuş. bu adama üzülüyorum bak. adam ırak, mardin, yozgat derken şimdi şırnak'ta
diğeri çelik kuvvet. güreşçi.
ne memur varmış la çevremde.
ben ise günü kurtarıyorum. bugün iş durumum belli olacak. işten çıkarma yasak ama dün istifa et dediler. öğleden sonra toplantı yapılacak belli olacak. 10 ay oldu hemen hemen. istenmediğim yerde durmam. yarın da işe gitmem. sonra uğraş dur.
-
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
-
Aynen kardesim. Arkadas 5 sene girin demis.Ben zamaninda cok defa sinavlara girdim.Inan dediklerini cok iyi anliyorum.Oyle surekli sinava girmek hic kolay birsey degil.Surekli hakkinin,geceni gunduzune kattigin emeklerinin yendigini goruyorsun ve bu ciddi derecede psikolojini yipratiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi GonzalesBu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Aaaaa banlandım 2013 kayıtlı :)))
-
Özelde yalakalık yapan kendini geliştirenden daha çok değer görür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X