Şimdi Ara

Gerekirse 5 yıl kpss kasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
7.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne güzel konuşmuşsun, valla helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke o kadar basit olsa be kardeşim İİBF mezunuyum 4. senem diyeceksin ki puanın mı kötü atanamıyorsun. Tabi ki hayır iki senedir puanlarım +80 bu senede mecbur giriyorum olurda puanımı yükseltirim diye . Bu süreç inan o kadar zor ki içinde olan birisi anlar durumu geçen yıllara mı yanayım verdiğim emeğin para etmediğine mi yanayım bilmiyorum.Zaten ne bu süreç de ne moral kaldı ne başka bir şey düşünme mal gibi olduk hayattan soğuduk.Bakıyorsun emek vermeyerek atanan mı dersin , zamanında sınavsız giren mi dersin , veya senin hakkın yenip senin yerine başkasının atanması mı dersin ne dersen de ama bu yol öyle kolay değil Gerekirse 5 yıl kpss kasın 

• GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt

2 haftada genel kültür, genel yetenek, eğitim bilimleri ve matematik öğretmenliği alan bilgisini bitirip 13. oldum. Sen de çok çalışmışsın Gerekirse 5 yıl kpss kasın 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

2 haftada genel kültür, genel yetenek, eğitim bilimleri ve matematik öğretmenliği alan bilgisini bitirip 13. oldum. Sen de çok çalışmışsın  

Sallamak bedava tabiGerekirse 5 yıl kpss kasın 

• Torpil yoksa atanamazsın diyenlere bakmayın. Adam akıllı çalışın ve atanın. Merkezi atamada torpil falan yok. Öğretmen olmasam öğretmenlikte torpil olduğunu, mülakatta düşük puan verildiği yalanlarına ben bile inanacağım. Mülakatta feto ile bağlantısı olanların puanları tercih yapılamayacak düzeye hani 60 puanın aşağısına çekiliyor. 13. olarak derece ile atandım. Emmim dayım yok. Torpil olduğunu idda edenlere göre 1. ler atanamıyor, engelleniyor vs. Ama gerçek bilgi az önce de yazdığım gibi feto ile bağlantısı olup olmamasına dayanıyor.

• Pazarda limon sat. Memurluk veya özel sektörde kazanacağından çok daha fazla kazanırsın.
    (ironi yapmıyorum)

İşlerin iyi giderse, 5 yıl kpss çalışacağın zamanda ev veya araba rahatlıkla alabilirsin.

• Derecemi sınav sonucunu paylaşarak ispatlayabilirim. Sınava ne kadar çalıştığım hakkında da yalan söylemek için bir sebebim yok. Zaten 5000 sayısal sıralama ile girmiştim bölüme. Benim için çocuk oyuncağı söz konusu sınavlar. Ama bunların hiçbiri asıl konu değil aslında. İlk cevap verdiğim arkadaşa anlatmak istediğim şey çok farklı. Birazcık saksıyı çalıştırırsanız anlayabilirsiniz hocam.

• quote:

Derecemi sınav sonucunu paylaşarak ispatlayabilirim. Sınava ne kadar çalıştığım hakkında da yalan söylemek için bir sebebim yok. Zaten 5000 sayısal sıralama ile girmiştim bölüme. Benim için çocuk oyuncağı söz konusu sınavlar. Ama bunların hiçbiri asıl konu değil aslında. İlk cevap verdiğim arkadaşa anlatmak istediğim şey çok farklı. Birazcık saksıyı çalıştırırsanız anlayabilirsiniz hocam.

İlk mesajda vermeye çalıştığınız mesaj ben çok zekiyim beni övmelisiniz demek bence.Başka amaçla yazdığınızı düşünmüyorum.Farklı anlamlar çıkardım ama sizin mesajınızda belirttiğiniz düşünceyle yazdığınızı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 14 Temmuz 2020; 23:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

İlk mesajda vermeye çalıştığınız mesaj ben çok zekiyim beni övmelisiniz demek bence.Başka amaçla yazdığınızı düşünmüyorum.Farklı anlamlar çıkardım ama sizin mesajınızda belirttiğiniz düşünceyle yazdığınızı sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    iyi geceler bebişim Allah rahatlık versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yanlış sonuca ulaşmışsınız hocam. Konu sahibi kendince ortalama süreler vermiş. Cevap verdiğim arkadaş ise sizin bana imada bulunduğunuz amaç ile konu sahibine mesaj yazmış. Ben de kendisiyle sidik yarışına girmiş gibi cevap yazarak kinaye ile yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Hayatım boyunca bir defa bile görmeyeceğim insanların beni övmesi için öyle bir mesaj yazacak bir karakterim yok. Sosyal medyası dahi olmayan bir adamım ben. O taraklarda bezim olmaz Gerekirse 5 yıl kpss kasın 

• brktmr B kullanıcısına yanıt

Atsana merak ettim, ciddi dediğin gibiyse şeyi merak ediyorum

diyelim bugün eğt bilimleri + mattan 300 soru çözcem diyorum

eğt bilimlrtii bitirdikten sonra deli gibi oyun oynayasım geliyor, bi başlıyorum sonra gün bitiyor falan ( zaten günde dershane 4-5 saat falan sürüyor, yoksa tüm gün oyun oynadığım yok )

cidden dediğin gibiyse azcık yardımcı olmanı umuyorum :))

• quote:

Maalesef yanlış sonuca ulaşmışsınız hocam. Konu sahibi kendince ortalama süreler vermiş. Cevap verdiğim arkadaş ise sizin bana imada bulunduğunuz amaç ile konu sahibine mesaj yazmış. Ben de kendisiyle sidik yarışına girmiş gibi cevap yazarak kinaye ile yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Hayatım boyunca bir defa bile görmeyeceğim insanların beni övmesi için öyle bir mesaj yazacak bir karakterim yok. Sosyal medyası dahi olmayan bir adamım ben. O taraklarda bezim olmaz  

Olması gereken düşünceyle yazmışsınız.Ön yargılı davrandım o zaman kusura bakmayın.

• Estağfurullah hocam.

• Gerekirse 5 yıl kpss kasın

Yardımcı olmamı istediğiniz konuyu detaylı yazın, sabah cevaplayayım. Yuhum gelir uyuyacağım şimdi :)

• Ss isterim. O 2 haftada kaç soru bankası bitirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Hayatın boyunca sürüneceksin senden bu kafayla ne köy olur ne kasaba asgari ücretle bile iş vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Hayatın boyunca sürüneceksin senden bu kafayla ne köy olur ne kasaba asgari ücretle bile iş vermezler.

Alıntıları Göster

niye celallendin ki

ben şuan okuduğum halde iş buldum. normalde mezun, dil bilen ve tecrübeli eleman ariyorlardi ama tanıdık olduğu için girdim. ve inanki bu dediklerinin hiç birine ihtiyaç yok alt tarafi dandik bi şirketin muhasebesindeyim ama sizin gibi kalın kafalılara zamanımı boşa harciyorum

ayrica çat pat derecede ms offfice bilmeyen adamda sakın iş bulamıyorum diye ağlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 15 Temmuz 2020; 10:46:6 >

• GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt

Ss yukarıda. Çıkmış sorulara baktım sadece.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı yılda atandınız?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.