< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerekirse 5 yıl kpss kasın
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
adam haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl sonra da mülakatta elenin
Memur olamaz isen özel sektör'de çalışacaksın mecbur...
Önemli olan özel sektörde kendini geliştirebilmen ve yenilikçi olman, memur gibi kafan rahat olmaz belki ama özel sektör hep var olacaktır... Çalışma saatlerine gelince o iş şirkete göre değişir, ben haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 çalışıyorum cumartesi-pazar tatil tabiki ezilmeden bir yerelere gelinmiyor iyi bir mesleğiniz yok ise.
-
+1 kendini geliştirdikçe daha çok çalıştırıyorsun. Diğer yanda öğretmen memur stressiz sorumluluksuz düzenli maaş. Biz bakmak zorunda mıyız bunlara?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Memurluğun 2 güzel yanı var:
-İş garantisi
-İstediğin yerde çalışabilme
Memur maaşını özel sektörde kazanabilirsin.Özel sektörde memurlara göre daha az saat mesai yapabilirsin.Kendi işini kurmak zaten apayrı bir dünya ona diyecek bir şey yok.Ama yukarıda yazdığım ikili en güzeli.Küçük şehirde yaşayanlar,memleketinde iş olmadığı için büyükşehire göç etmek zorunda kalıyor.En kötü semtte ahır gibi daireye 1000 TL kira ödeyip 2300 TL asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.Ama memur olursa memleketinde ailesinin yanında 5000 TL ile krallar gibi yaşıyor.Bu durum devam ettikçe herkes kpss çalışacak.Ama atanamazsan ne olacak onu da düşün.İstersen 15 yıl kpss çalış bunun özel sektörde karşılığı yok.Atanamazsan ortada kalırsın.
-
Kendi alanımdan atanmam imkânsız gibi, çok az kontenjan var ve puan yüksek. Sınava giren de çok fazla, bkunu çıkardılar.
Kesinlikle evde gerekirse 2-3 yıl çalışın memur olun, özel sektör heleki çalıştığınız firma kurumsal değilse çok kötü, memur olursanız en azından işiniz garanti olur , düzenli hayatınız olur, özel sektör öyle değil adam seni 3 te de 5 te de işe çağırabiliyor haftasonu izin günlerinize bile göz dikerler, İşiniz garanti olmaz heran istifa edip çıkabilecek potansiyele sahip oluyorsunuz çünkü, özel sektörde de devleti aratmayacak derecede olan firmalar vardır bana denk gelmediği için bilmiyorum, oturun ders çalışın en azından insan gibi muamele görürsünüz öbür türlü karakter sahibi biriyseniz özel sektörde ilerleyemiyorsunuz, yalaka ve yalancı olursanız önünüz gayet açık .
-
aptal olanlarda memur olabılırmı
-
Haklı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kasmayla olsa tamamda insanlarin dedigine gore son yillarda torpilsiz girmek mumkun degilmis. Gercekten artik her devlet kurumuna atanana torpilli gozuyle bakabilir miyiz? Son 2 yilda ozellike?
-
İstediğin kadar kas senin girebileceğin kadroya 2 yıllık açık öğretim mezunu vasıfsız bir gerizekalı çoktan yerleşiyor. Tek umut merkezi atama ama ondada 90 üstü almak şart.
Torpil olan her türlü yapar noter çekilişi yapılıp ismi çıkan hiçbirşey yapmadan direk işe giriyor neden
-
2 ayda alan gky eğitim bilimlerinin konularını bitirdim. Sen çok uzun süreler demişsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
5 yıl sonra da mülakatta elenin
|
+1 kendini geliştirdikçe daha çok çalıştırıyorsun. Diğer yanda öğretmen memur stressiz sorumluluksuz düzenli maaş. Biz bakmak zorunda mıyız bunlara?
|
Keşke o kadar basit olsa be kardeşim İİBF mezunuyum 4. senem diyeceksin ki puanın mı kötü atanamıyorsun. Tabi ki hayır iki senedir puanlarım +80 bu senede mecbur giriyorum olurda puanımı yükseltirim diye . Bu süreç inan o kadar zor ki içinde olan birisi anlar durumu geçen yıllara mı yanayım verdiğim emeğin para etmediğine mi yanayım bilmiyorum.Zaten ne bu süreç de ne moral kaldı ne başka bir şey düşünme mal gibi olduk hayattan soğuduk.Bakıyorsun emek vermeyerek atanan mı dersin , zamanında sınavsız giren mi dersin , veya senin hakkın yenip senin yerine başkasının atanması mı dersin ne dersen de ama bu yol öyle kolay değil |
Kendi alanımdan atanmam imkânsız gibi, çok az kontenjan var ve puan yüksek. Sınava giren de çok fazla, bkunu çıkardılar.
|
5 yıl abartı. O kadar sene aileniz mi bakacak size hala? Eğer öyleyse boşverin çalışmayı aileniz size ömür boyu baksın.
O kadar senede mesleğinizi unutursunuz be. Hiç tecrübeniz olmadığını varsayarsak. Anlamıyorum yani bu memurluk sevdasını. Üniversite 3 te başlıyorlar çalışmaya şaka gibi. Kpss çalışacağına git bölümünle alakalı bir işte ücretsiz dahi olsa part time çalış. Okul bitince zaten sana iş verirler çekirdekten gelme diye. |
KPSS ile oyalanmayın arkadaşlar.Bu gidişle memur alımaları da azalarak bitecek.Sinyalini verdiler zaten.Erdron boşuna sınavdan sınava koşun, bizi uğraştırmayın demedi.Bunlar hep gençleri oyalama taktikleri. Torpilin fln yoksa zaten unut memurluğu.Merkezi atamaya da müdehale edecekler yakında görürsünüz.şu ekonomik darlıkta devlet memur alımı yapmak istemez. Siz de hakılısınız onu yapma, bunu yapma biz ne yapacağız diye soruyorsunuz.Adam akıllı bir üniversiteye gidip, derece yapıp, kaçın gidin buradan.Gerçi kaçta kaçınız bunu başarabilir, imkanı olabilir orası da ayrı bir konu.Allah yardımcınız olsun durumlar zor |
Evi arabası işi gücü varmış. Bu arkadaşı dinleyin. O evi arabayı bunları söylemek için aldınız herhalde. Allah daha da çok versin. |
Özelde yalakalık yapan kendini geliştirenden daha çok değer görür. |
Memurluğun 2 güzel yanı var: -İş garantisi -İstediğin yerde çalışabilme Memur maaşını özel sektörde kazanabilirsin.Özel sektörde memurlara göre daha az saat mesai yapabilirsin.Kendi işini kurmak zaten apayrı bir dünya ona diyecek bir şey yok.Ama yukarıda yazdığım ikili en güzeli.Küçük şehirde yaşayanlar,memleketinde iş olmadığı için büyükşehire göç etmek zorunda kalıyor.En kötü semtte ahır gibi daireye 1000 TL kira ödeyip 2300 TL asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.Ama memur olursa memleketinde ailesinin yanında 5000 TL ile krallar gibi yaşıyor.Bu durum devam ettikçe herkes kpss çalışacak.Ama atanamazsan ne olacak onu da düşün.İstersen 15 yıl kpss çalış bunun özel sektörde karşılığı yok.Atanamazsan ortada kalırsın. |
Benzer içerikler
- hayır yapmak istiyorum ne yapabilirim
- ağır gelen isimler
- yağmur akrostiş
- deniz tuzu spreyi saç döker mi
- hava alan hap bozulur mu
- google çizim yap
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X