|
Bildirim
|
Uzun süre manga-anime çevirilerine yardım etmiş, bu iş için belli programları (ps vs.) kullanmayı öğrenmiş, Gerekli Şeyler denilen yayınevinin bastığı mangaları bu ülkede popüler etmiş topluluğun üyelerinden biri olarak Gerekli Şeyler boykotunu bırakmadık, bırakmayacağız.
|
Keşke böyle kaba bir üslup yerine:
"Sizin Türkiye'deki anime ve manga kültürünü ne kadar geliştirdiğinizi biliyoruz. Fakat bizi de anlamalısınız, bu kültürü ülkemizde daha da yaymak için para harcıyoruz. Rica etsem, mangaların çevirisinin basılmış olan sayılarını sitenizden kaldırabilir misiniz?" tarzında güzel bir üslup kullansalar, eminim ki birçok manga sitesi ve manga alıcısı destek verirdi bu duruma ve satışları çok daha yükselirdi. Yani öyle bir şey olsa, hiç manga okumamış ben bile alırdım sırf destek olmak için Fakat böyle bir şey olmadı ki bu da adamların tek derdinin para olduğunun kanıtıdır. Bu yüzden bu hadiseyi tekrar gün yüzüne çıkarmak için çaba sarf edeceğim elimden geldiğince. En azından Facebook sayfamda ve üye olduğum gruplarda duyururum tekrardan. Elimden ne kadar gelirse artık Sizlerinde desteklerini beklerim bu konuda. Türkiye'de manga satamasın istiyorum gereksiz şeylerin |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 30 Mayıs 2015; 13:58:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 30 Mayıs 2015; 15:48:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 30 Mayıs 2015; 18:44:05 > |
|