Şimdi Ara

NEDEN TÜRKİYEYİ KÖTÜLÜYORSUNUZ DİYENLERE (çözüm önerilerimle birlikte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacım siyaset falan değil refah seviyeye nasıl geliriz bunun şeysi. Azeri arkadaşa ithafen yazıyorum.

kardeş buradaki insanlar iğrenç.

kural bilmez, görgü bilmez, eğitim desen yok, okuma araştırma yok. her şey yobazlıkla hallediliyor. Azcık ileri birisi görünce batı özentisi diyorlar. Kaç yıldır geriyiz. O sanayi devriminin amk. Adamlar bi solladı pir solladı. Daha da mümkün değil yetişemeyiz. Hem sosyolojik anlamda rönesans reform falan fıstık hem de bilimde çok ilerdeler.

İnsanlar kurallara göre yaşıyor. Bizde kim nasıl en kısa yoldan köşeyi döneriz muhabbeti varken adamlar marsa insanlı uçuş yapacak. çin kuantum uydusu fırlattı adamlar fotonla veri alışverişi yapcak biz hala işte masabaşı iş olsa da çalışsak derdindeyiz. Ne şehirlerimiz şehir, ne halkımız halk. Bizi ayakta tutan jeopolitik konumumuz ve bir de Ata'nın bıraktığı demokrasi işte. Sırf çıkarları için cemaatlerle bir olan siyasi partiler, amerikanın köpeği olan siyasi partiler, sorunlarımızı çözmek yerine birilerine göz yumuyorlar işte.

ÖNCE EĞİTİM !

Adam gibi eğiteceksin.

1- Yeni doğanlara sigara satışı yasaklanacak. (70 yıl içinde ülkede sigara diye bir şey kalmayacak)
    2- Öğretmen adayları torpille vs değil üniversitede okurken yaptıklarına göre öğretmen olup olamayacaklar. Öğretmenler kpss gibi saçma sınavlarla değil alan bilgisi ve diksiyon, sınıf yönetimi, meb kurallarında istinaden alınacak.
    3- ÖTV gibi saçma bir vergi kaldırılacak.
    4- Tüm lüks ürünlere + vergi gelecek. (pırlanta vs anlayan anladı.)
    5- PKK propagandası yapan istisnasız müebbet yiyecek, af yok. (idamın geri gelme ihtimali var mı neye bağlı bilmiyorum. zaten 5-10 bin kişi içeri girsin diğer taraf ağzını açarsa şerefsizim)
    6- RTÜK, Diyanet, ÖSYM, YÖK gibi saçma kurumlar kapatılacak.
    7- Tüm lüx makam araçları satılacak. (passat mı çekiyim yanlarına diyen vali gibiler hapise.)
    8- Televizyonlarda tüm saçmalıklar kaldırılacak. Tüm boktan reklamlara yasak gelecek. (büyÜtücü ya da kötü elektronik cihazların yaşlılara iyi gibi tanıtılması vs)
    9- Televizyonlarda evlilik programları, kadın programları hepsi kaldırılacak. Sürekli bilgi yüklü programlar gerçekleştirilecek.
    10- TRT boktan yerlere para harcamayı bırakıp BBC tarzında belgesel çekecek. Yayıncılıkta yenilikler peşinde koşacak.
    11- Çocuklar programlamaya, uzaya, sanata, tıbbın doruklarına yönlendirilecek.
    12- Eğitimdeki tüm saçmalıklar kaldırılacak.
    13- Örtülü ödenek vs tüm saçma sapan devlet giderleri kaldırılacak.
    14- Büyükşehirlere değil küçükşehirlere devlet fabrika, iş merkezleri, yapılan yatırımlara destek olacak.
    15- İstanbul 10 yıl süre ile göç almayacak. 10 yılın sonunda da nüfus 10 milyona inecek şekilde tayin durumları gerçekleştirilecek.
    16- Suriyelilerin hepsine verilen hakları geri alınıp ülkeden def edilecek.
    17- Gururlu devlet imajı çizilecek. Dışarıya karşı politikamız net olacak. Omurgalı olacağız. Bu gün ak yarın kara demeyeceğiz.
    18- Suç oranları azaltılacak. Hırsızlar vs cezalar ağırlaştırılıp gerekirse müebbet verilecek. AF YOK.
    19- Bankalar kısıtlanacak. İnsanların faiz ödemesine müsade edilmeyecek.
    20- Tüm insanlardan ülkenin ağaçlandırılması için para kesilecek.
    21- Çocuklara vatan sevgisi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi, insan sevgisi, dünya sevgisi verilecek. Bunlar için özel çalışmalar başlatılacak.
    22- Ayrımcılık yapan müebbet af yok. (sen gezicisin, sen kürtsün, sen koyunsun, sen yobazsın, sen şusun sen busun diyen içerde) hem reel hayat hemde sosyal medya.
    23- Sosyal medya dersi verilecek. Türk ceza kanunu 125. madde her bireye öğretilecek. (yazının en altına ekliyorum)

edit: 24- Çocuk istismarcıları vs idam.
    25- Türkçe herkese öğretilecek. Yazı yazarken hata yapılmaması sağlanacak. mrb slm qardes gibi saçma zımbırtılar suç haline gelecek.

Hakaret
    madde 125- (1) bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için, fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
    (2) fiilin mağduru muhatap alan Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.

• Adam sanki pc de ülke yonetme oynuyor o kadar kolay değil işte senin benim bilmediğim şeyler döner arka planlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonat iyi bir noktaya değindi
  • Başımızdakiler gitse yeter gerek kalmaz bu kadar maddeye

• Dediğiniz gibi ilk olarak eğitim şart eğitim olursa hepsi kendiliğinden gerçekleşir,domino etkisi gibi.

• 16. madde olsun yeter bana

• 2023ü 2016ya getiren jizzy başkan parti kur oy verelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar uygulanırsa çok güzel bir ülke olacağız.Çiçek bir ülke olacağız
  • ülkeyi 23 nisanda sana versek bir günde batırırsın
  • okumayın tropico 5 oynayıp gelmiş
  •  NEDEN TÜRKİYEYİ KÖTÜLÜYORSUNUZ DİYENLERE (çözüm önerilerimle birlikte)
  • Karbonat.Erol kullanıcısına yanıt
    Abi o nasıl bir nicktir.

Akşam akşam güldürdün.

• Adamın yazdıklarını niye yapamayalım, yapamayacağımıza inanan varsa ağır çomardır kimse kusura bakmasın
  • Ein Volk, ein Reich, ein Führer
  • İlk maddeden sonrasını okumadım. Sanane ulan milletin sigarasından. Eğitimle sigaranın alakası ne? Bu arada 1 kez bile sigara içmedim sporcuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: SteveStifler75

İlk maddeden sonrasını okumadım. Sanane ulan milletin sigarasından. Eğitimle sigaranın alakası ne? Bu arada 1 kez bile sigara içmedim sporcuyum

nasıl uyuşturucu yasaksa sigara da yasak olabilir. İnsanlarımızın ölmesine razı olamam. O zaman her yerde içsinler neden kapalı alanda içemiyorlar? Bize ne elalemin sigarasından? Sanki açık alanda içince yine millet pasif içici olmuyor ya da evinde içince çocuğu pasif içici olmuyor... Kökten çözeceğim işte.
  • Sen bunları diyorsun doğru diyorsun da şöyle ki:
    Seçimde sen ve başka biri olsa sen bu saydıklarını söylesen diğeri de hepinize 2k maaş hepiniz evde yatacaksınız işte çalışmak felan yok dese halk ikinciye oy verir.

• Ülkeyi kötüleyince havalı oluyon diye biliyorum

• Bunlarin olmasi icin suanki mevcut nufusun yarisini yok etmen gerekiyor Zira bilime karsi olan azimsanamayacak kadar buyuk bir guruh var.

• Konuyu açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Sigara konusunda da çok haklı.Olumsuz yorum yapanlar ciddiye alınacak insan değillerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.