Şimdi Ara

gereksiz dosyaları silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c sürücümdeki gereksiz dosyaları silemiyorum bilgisayarda kullanımda olmayan program dosyaları da silinmiyor bana yardımcı olur musunuz

• ccleaner programını indirip kurun. Temizliğe başla yazan yere tıklayıp bekleyeceksiniz. Oldukça kullanışlı bir programdır.
  • program silmek için "perfect uninstaller veya your uninstaller" programlarını kullanabilirsin. gereksiz dosya temizliği için ise "advanced system care" öneririm
  • Unlocker
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

program silmek için "perfect uninstaller veya your uninstaller" programlarını kullanabilirsin. gereksiz dosya temizliği için ise "advanced system care" öneririm

• tesekür ederim önerileriniz icin saolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gul+can

c sürücümdeki gereksiz dosyaları silemiyorum bilgisayarda kullanımda olmayan program dosyaları da silinmiyor bana yardımcı olur musunuz

gereksiz dosyaları silmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 13 Ocak 2012; 18:41:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Gunes

Unlocker

+++++
  • quote:

program silmek için "perfect uninstaller veya your uninstaller" programlarını kullanabilirsin. gereksiz dosya temizliği için ise "advanced system care" öneririm

kesin çözüm alabilirsin denedim oldu teşekkürler önerin için hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benhiçasosyalolamadım

quote:

kesin çözüm alabilirsin denedim oldu teşekkürler önerin için hocam

rica ederim burada paylaşmak yasak fakat key istersen bende mevcut özelden verebilirim
  • virüs ola bilir arkadasım format attırmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.