Şimdi Ara

Gereksiz insanlar yüzünden kapanan topicler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Az önce kapanan topic ve bunun gibi topiclerden bahsediyorum bi kızla bi köpeğin oyunundan cinsel manada bişeyler çıkaran insanlar yüzünden eğlence topici olmasına rağmen iş tartışmaya dönüşüyo bi insanın böyle bişey düşünebilmesi için aklında bundan başka bişeyin olmaması gerekir.
    Peki bi köpeğe karşı bi insanın namusunu bu kadar kolluyosanız sokaktaki magandalara karşı niye bu kadar duyarlı olmuyosunuz. Bi hanımefendinin peşinden kilometrelerce yürüyüp resmen taciz eden ve bu kişiyi rahatsız eden insanlara bugüne kadar ses çıkaran görmedim yada sizinle aynı yerde yaşamıyoruz.

Burası forum gerektiği yerde geyikte yapılır kimseye hakaret etmeden!!!. Yaşımı merak eden olursa büyük, Akıl yaşımı merak eden olursa size torun diyebilirim.

• sen de devam ettirdin ama onların çıkardığı manayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doggystyle

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Az önce kapanan topic ve bunun gibi topiclerden bahsediyorum bi kızla bi köpeğin oyunundan cinsel manada bişeyler çıkaran insanlar yüzünden eğlence topici olmasına rağmen iş tartışmaya dönüşüyo bi insanın böyle bişey düşünebilmesi için aklında bundan başka bişeyin olmaması gerekir.
    Peki bi köpeğe karşı bi insanın namusunu bu kadar kolluyosanız sokaktaki magandalara karşı niye bu kadar duyarlı olmuyosunuz. Bi hanımefendinin peşinden kilometrelerce yürüyüp resmen taciz eden ve bu kişiyi rahatsız eden insanlara bugüne kadar ses çıkaran görmedim yada sizinle aynı yerde yaşamıyoruz.

Burası forum gerektiği yerde geyikte yapılır kimseye hakaret etmeden!!!. Yaşımı merak eden olursa büyük, Akıl yaşımı merak eden olursa size torun diyebilirim.

Orada laubali bir üslup ile sormuştunuz o köpeği vurur musunuz diye bana.Bu beyanınızın sebebi neydi? Sadece sizin kızınız olsaydı bu kadar şen kahkaha atabilir miydiniz diye sormuştum. . .

Elbette ki çekip vurmam ama yavrumu korumaya çalışırım. Onu sarmaya sarmalamaya çalışırım. Gözyaşını dudaklarımla kurutmaya çalışırım.

Ben komik olabilirim. Yazdıklarımı aklıselim olarak değerlendirebilirseniz sizin de yüzünüzde gerçekten tebessüm oluşabilir.

Sadece arkadaşlarımızı daldıkları bir hülyadan uyandırmaya çalıştım. Hem de karşımdakini küçük düşürmeye çalışmadan. Konu sahibi arkadaşı uyarabilseydim eminim bizim açımızdan bakabilirdi ve o uzantıyı kaldırırdı.

Şimdi her şey bir tarafa o videonun verilmesi bile yasak. Kural dışı link dediğimiz kural ihlali.

Konuyu ben şikâyet ettim. Tartışmalarımızı değil ben uzantıyı şikâyet ettim.

Dediğim gibi sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaff -- 29 Ağustos 2006; 21:23:26 >

• quote:

Akıl yaşımı merak eden olursa size torun diyebilirim.

evet ya ya belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.