İstanbulda vakıfta ceng okuyorum okul iyi değil işte hemen moralimi bozmayın mevzu şu ben gerginim tekrar 2024 te sınava gireceğim o zaman kazanamaz isem açıktan maliye vs okumayı düşünüyorum bölümüme ek sürekli aklımda ekstra iş imkanları var ama istanbuldan zonguldağa ceng için giden bir arkadaşımın umrunda bile değil kendimi geliştiricem falan diyor çevreme bakıyorum öyle kimse benim gibi gergin değil kendime mi yazık ediyorum bilmiyorum böyle kaygı içinde kaybolmuş birileri var mı nasıl başa çıkıyorlar |
Gereksiz mi gelecek kaygısı çekiyorum?
-
-
güncel zooort
-
Endişelenmekte haklısınız. Türkiye'de hiçbir şeyin garantisi yok. Vurdumduymazları ben de anlamıyorum, sizin gibi sürekli olarak ileride ne yapacağımı düşünüyorum. Kısaca sorun sizde değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayar mühendisliğini bitir bence. belki çok iyi yerlerde çalışmazsın ama aç da kalmazsın. aöf diplomanın bir hükmü yok. özel sektörde adamların gözünde lise mezunusun.
-
Kaygı aslında iyi bir şey ama fazlası zararlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendine yazık ediyorsun nişantaşından bile çok iyi yerlere gelen var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de diş kazandım aynı durumdayım. Eğer beğenmezsem bu sene 3-4 ay çalışıp bilgisayar alıcam. Yazılım ve ingilizce kasmayı düşünüyorum. Seneye de ya bi cenge geçerim ya da tekrar yks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myguvn -- 19 Ağustos 2022; 16:11:35 >
Zaman içinde mezun sayısının artmasından çekiniyorum bu her bölümde var sanırım neredeyse elimden geleni yapmaya çalışacağım artık bende
-
bende tekrar yks girip mat müh ya da en azından istanbulda bir devlet ünide ceng girmeye çalışacağım
-
Doğru söylüyorsun hocam iyi yönetebilmek önemli ama sanırım bir şeyleri iyi yaparsam kaygının da payı olacak kaygıyı iyi yönetebilirsem gelişmeme fayda sağlar
-
Hocam sizin ppdeki filmin adi neydi
bilgisayarı kesinlikle okuyacağım üni değiştirebilirsem iyi olur ama aöf ekstra bir plan gibi amacım orada boşta kalırsam bir gün memurluk için sınavlara girebilmek adına belki öyle bir kapı açılır diye düşündüm
-
Haklısınız hocam aöf , kuryelik , memurluk bir çok şey aklıma gelip duruyor her birini belki bir gün ihtiyacım olabilir diyerek tutuyorum zamanla bu kaygıyı daha iyi yönetebilirim sanırım şu an can sıkıcı oluyor biraz
-
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur hocam. Ben şunu anladım şu 1 haftada. Çok da üzülmeye, stres olmaya gerek yok. Bir şeyi başarmak için zaten acı çekmek gerekiyor. Ben de bunları o acıya yoruyorum
ben de öyleyim, gereksiz şeyler ama işte gamsız olamıyorum bir türlü. şu yaşta girsem mezun olunca yaştan dolayı sorun olur mu, yok şu bölüme girsem staj bulur muyum, iş bulur muyum, mezun olunca ne olacak gibi saçma sapan sorular kafamı kurcalıyor, bu yüzden verimli çalışamıyorum çoğu zaman. kimisinin de umrunda bile değil adam 30 yaşında gider kariyer değiştirmek ister üni sınavına girer bir bölüme başlar, hallederiz kafasındadır, 35inde de çıkar gerçekten de halleder işini de bulur, benim gibisi de 22-23 yaşında bile kafaya takar yaş konusunu, sanki 50 yaşında gibi :D karakter meselesi herhalde.
-
Orijinal: UP
Dublaj: YUKARI BAK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ceng o kadar kötü değil güzel bölüm taşrada olsa da yaparsın bir şeyler
Makinede farklı bir durum yok ki yine ne varsa ceng için onun içinde tamamen aynı durumlar geçerli belki puan sklasaından dolayı bir tık daha iyi bir üniversiteye gidebilirsiniz o kadar sevmedikten sonra ne anlamı var makine gibi zor bir bölümü birde sırtıma yük edeyim
-
doğru söylüyorsunuz hocam yolumuza devam etmek lazım gerçekten kendimi avutmak için söylerdim ama insanlar bir yerlerden bir yerlere çok çeşitli yollarla geliyorlar gerçekten pes etmedikten sonra bir kapıdan girebiliriz diye düşünüyorum artık
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Orijinal: UP Dublaj: YUKARI BAK |
Benzer içerikler
- sayısal 150 bin için kaç net
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- diş hekimi maaşı
- sulinex 75 kullanıcı yorumları
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X