Full name Geremi Sorele Njitap Fotso Date of birth December 20, 1978 (1978-12-20) (age 30) Place of birth Bafoussam, Cameroon Height 1.75 m (5 ft 9 in) Playing position Defensive Midfielder Right Back Right Winger Club information Current club Beşiktaş J.K. Number 20 Senior clubs1 Years Club App (Gls)* 1995–1996 1997 1997–1999 1999–2003 2002–2003 2003–2007 2007–2009 2009– Racing Bafoussam Cerro Porteño Gençlerbirliği S.K. Real Madrid → Middlesbrough (loan) Chelsea Newcastle United Beşiktaş J.K. 028 (5) 006 (0) 057 (9) 045 (0) 033 (7) 072 (4) 038 (2) 00 (0) National team2 1996– Cameroon 072 (9)
tekrar bak
Bu gidişle farkımız kalmayacak zaten....:)))
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
tekrar bak
bence Fenerbahçe JK yazsaymışsın hocam
Wiki gerçek değil şimdi ben gidip Geremi'nin sayfasındaki klüp bölümüne Bandırmaspor da yazabilirim kullanıcıları tarafından editlenebiliyor.
ben gereminin gelmesini isterim canı gönülden.haydi beşiktaş al şu adamı
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
izdivaç programı değil kardeşim burası
gelirse cok faydalı olur adam defansın heryerinde oynayabılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
gs'li olarak istediğine göre adamın sakat bir tarafı var demekki bizim bilmediğimiz, çıkar ağzındaki baklayı
Bu haberi ilk NtvSpor'da gördüm şoka uğradım da bence saçmalıktan başka birşey olmaz bu transfer. Daha Cisse gitmemişken Geremi gelmesi...Neyse inşallah hayırlısı olur ama durmun Ronaldo gibi olmasını istemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: __LP__
Bu haberi ilk NtvSpor'da gördüm şoka uğradım da bence saçmalıktan başka birşey olmaz bu transfer. Daha Cisse gitmemişken Geremi gelmesi...Neyse inşallah hayırlısı olur ama durmun Ronaldo gibi olmasını istemiyorum
Hangi transferimiz saçmalık değil hocam Allah aşkına Tuna'yı aldık sezon başında adam 6 dk. oynadı oynamadı, çekti gitti
bu adam gelir. baya gündemde kaldı ve bonservis ücreti de düşük zaten. tüpçü parayı basar hemen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme