Bildirim
GERİ DÖNÜŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyuna girmek çok zor, girsen bile dc çok sık, dc olmasan da lag var karar senin -
quote:
Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR
Beyler silkroad ı bırakalı 4 5 ay oldu fakat geri dönmek istiyorum fakat dönmeden önce birkaç sorum olacaktı size öncelikle girme sorunu hala devam ediyor mu birde lagtan oynanmıyordu o zamanlar şuan aynı durumda mı son olarakta en son açılan server hangisi şimdiden teşekkürler.....
sorun devam ediyor, ama item mall dan premium alarak giriş sorununu çözebiliyorsun. premiumun çeşitli getirileri daha var exp, sp görevleri , str int falan filan.... lag yine var ama oynanmayacak gibideil . arada sırada -
teşekkürler yorumlar için fakat vaziyet pek iç açıcı deil gibi -
Arkadaşım Bu Arkadaşlarıma katılmıyorum Zeus diye Yeni bir server var ben ordayım istediğin zaman
girebiliyosun ve saat 1:30 kadar hiç lag olmuyoo normal de 6-7 seferde giriliyo ama lag oluyo(1:30dan sonra) benim tavsiyem Şu Server ler
-Persia (abim oynuyo lag çok az)
-Zeus (boş Crowded yazısına bakma hemen girebiliyon)
İyi Seçimler Sana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X