Şimdi Ara

ReviOS İşletim Sistemi Geri Dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SoPrecious isimli yayıncıdan gördüm ve kullanmaya başladım. İlk olarak ReviOS'un ne olduğunu bilgim dahilinde anlatayım Windows 10'un içerisinden gereksiz kaynak kullanan uygulamaların ve servislerin çıkartılmış oyuncular için optimize edilmiş bir hali. Windowsun bu halini dün gece yükledim bu gün ise Call of Duty : Warzone ile test ettim ve sonuçlar gerçekten inanılmaz iyiydi. Eskiden %90-80 olan işlemci ve RAM kullanımı şu an %50-60 aralarında geziyor ve oyun içi FPS, akıcılık fark edilir derecede arttı. Bu Windows sürümünü kurmadan önce çok araştırma yaptım bilgilerim çalınır mı izlenir miyim vb. şeyleri çok kafama takıyordum ama dikkat ederek bir şans vermem gerektiğini düşündüm ve yükledim, performans açısından gerçekten çok etkisi olan bu sistem bilgilerimi çalıyor mu bilmiyorum ama bilgisayarımı daha iyi yaptığı kesin.

Not: CS:GO, Faceit oynuyorsanız ReviOS'un CSGO destekleyen sürümünü indirmeniz gerekiyor.

Kullandığım ReviOS Sürümü ;ReviOS - 1709 U3.5
    ReviOS
    Sistemim ;

+ Mainboard: MSI 1151 PRO-VD
    + CPU: Intel G4560
    + GPU: MSI GTX GTX1050 Ti 4GB
    + Ram: 16 GB Corsair Value Select DDR4 2133 MHz
    + HDD: 1TB Cav. Blue sata
    + TOSHIBA OCZ 480GB TR200 SSD

ReviOS İşletim Sistemi Geri Dönüş

• Önceki oyundaki hali ile şimdiki arasında görsellerle de destekleseydin tam bir inceleme olurdu Mert 😌 ama yine de eline sağlık. Bir de şunları merak ediyorum. Acaba benim kendi kullanımımda sorun olur mu bu kurulum? Mesela office yazılımları kullanan biri ses kartı yazılımı kullanan biri olarak ben şahsen az da olsa endişelendim. Çünkü cs go yu oynayabilmek için şu sürüm diye adres vermişsin. Demek ki böyle eksiklikleri de olabiliyor bu meretin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Abi Office yazılımları çalışır mı bilmiyorum ama Microsoft Store ile bağlantısı kesik durumda, ReviOS hakkında çok bilgi bulamadığım bir işletim sistemi ve birçok şeyi galiba deneyerek öğrenmemiz gerekiyor, ve bunun benim kullandığım sürümü ve farklı sürümü arasında değişiklikler olabilir mesela bahsettiğim yayıncı oyun için ReviOS yayınları açtığı bilgisayarda ise AmendOS kullanıyor AmendOS ise yine ReviOS'un yaptığı bir Windows sürümü.
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Araştırdım ve Office programlarının çalıştığını öğrendim abi rahatlıkla kullanabilirsin
  • Cracksy kullanıcısına yanıt
    AmendOs Win7 olan sürüm müş win7 kullanmak ne kadar sağlıklı olur?
  • phasec P kullanıcısına yanıt
    Win7 olduğunu bilmiyordum ama ReviOS gayet stabil ve iyi çalışıyor
  • Cracksy kullanıcısına yanıt
    Benim mağazada kullandığım bir uygulama var onu kurabilir miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Güncellemesi Geri Alma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ko4fun kullanıcısına yanıt
    Microsoft Store desteği yok maalesef
  • Merhabalar ben kullanıcı hesabımı Windows dan yanlışlıkla kaldırdım şimdi şifremi giriyorum ama şifre yanlış diyor. acaba aramaya "netplwiz" yazıp oradaki windows kimlik bilgilerindeki ReviOS parolasını atabilir misiniz lütfen ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.