Şimdi Ara

Geri dönüştürme yapılmayacak şekilde silme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (konu yanlış yerdeyse moderatörlerimiz konuyu uygun yere taşırsa çok memnun olurum)

Öncelikle cümleten Selamunaleyküm..

Telefonumu satma kararı verdim. Telefonumda özel fotoğraflarım vardı. Onları silmeme rağmen geri dönüştürme programları ile rahatça geri dönebiliyordu. Ben telefonumu bir daha geri dönüştürülmeyecek şekilde sıfırlamak için ne yapabilirim. Hani Recover My Files gibi programlarla tarama yapıldığında hiç bir şey bulamayacak. Bunun gibi. Yardım edeceklerden şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar..

• depoları sıfırlamanın en kolay yöntemi boş yer kalmayacak şekilde gereksiz bilgi ile doldurmaktır.
    2. yöntem olarak HDtune prog. kullanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

(konu yanlış yerdeyse moderatörlerimiz konuyu uygun yere taşırsa çok memnun olurum)

Öncelikle cümleten Selamunaleyküm..

Telefonumu satma kararı verdim. Telefonumda özel fotoğraflarım vardı. Onları silmeme rağmen geri dönüştürme programları ile rahatça geri dönebiliyordu. Ben telefonumu bir daha geri dönüştürülmeyecek şekilde sıfırlamak için ne yapabilirim. Hani Recover My Files gibi programlarla tarama yapıldığında hiç bir şey bulamayacak. Bunun gibi. Yardım edeceklerden şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar..

A.selam kardes.
    Pc ne ccleaner kur onda menusunde dosya silme araci var onu sec.
    O menude Dod 5220 ve gutmann diye silme metodları yazar..
    Sen gutmann ı sec ve bu yontemle silmek istedigin dosyalari sil en iyi yontem budur 35 kere pass yapar verinin uzerine yani adeta dosyalari molekullere ayirir..
    cia veya fbi bile gelse o verileri kurtaramaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.