Şimdi Ara

Geri dönüşümü boşaltamıyorum. Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdan silemediğim bazı dosyalar vardı (Yerel disk D'den heralde güncelleme dosyalarıydı.) Bu dosyalar format atmadan önce vardı ama Cye format attım Dye atmadım sonra bu dosyaları silemedim ve unlocker diye bir program buldum onunla sildim geri dönüşüm kutusuna gitti bazı dosyalar. Geri dönüşüm kutusundan bu programla silemedim ve geri dönüşüm kutusunu boşalt dediğim zamanda hata alıyorum

Yardımlarınız için teşekkürler :)

• Malesef bu yöntemde olmuyor. Bende zaten yüklü ccleaner sizin isteğiniz doğrultusunda bir daha denedim ama sonuç negatif malesef. Bildiğiniz başka bir yöntem varsa onu uygulayalım.

Uğraşlarınız için tekrardan teşkkürler.
  • Denedim malesef oda olmadı. Birde bugün birşeyi fark ettim geri dönüşümde 55 tane dosya vardı bugün 29 tane var yazıyor. Senin söylediğin işlemi yaptıktan sonrada resimdeki gibi oldu.
    Geri dönüşüm dosyasını açıyorum gözüken dosya yok ama simge olarak dolu görünüyor ve boşalt dediğimde 29 tane dosyayı silmek istiyormusunuz diyor evet deyince yine aynı hatayı alıyorum. Nasıl bir belaysa bu sorun bir türlü cevap bulamadım.

Sizide uğraştırıyorum ama :/ Emekleriniz için çok teşkkürler.

• Belirtilen dosyaya ait bir program, bir şekilde arka planda çalışıyor olmasın? Task managerdaki kapatabildiğiniz tüm uygulamaları kapatın, birde öyle deneyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.