Şimdi Ara

Geri mi kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boğaziçi makine istiyorum senenin başından beri,ygs matematiğindeki ufak kazadan dolayı 6 k oldum.
    Az önceki konuyu görünce biraz moralim bozulur gibi oldu durumumu yorumlarsanız sevinirim.
    Matematik 45-48 arası geliyor şu an,konu eksiği yok ama biraz hızlı çözdüğüm için dikkatsizlik oluyor genelde.
    Geometri 23-26 ufak eksiklikler var 15 ine kadar biticek.
    Fizik 27+ burda da az deneme çözdüğüm için dikkat hatam oluyor genelde.
    Kimya 20-25 en sıkıntılı olduğum derslerden birisi,11 de bir kaç kısım ve organikte eksikliklerim var 15 ine kadar bitirmeye çalışıcam ama bilemiyorum.
    Biyoloji 25+ gidiyorum şu an ama hedefim 23-24 falan,bir yerden sonra çalışmayı kesmeyi düşünüyorum.
    Sizce bu saatten sonra kimyayı 26-27 bandına çıkarıp geometriyi 25 bandına çekebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun netler kötü seneye kolay olacak diyorlar

• Nick konu uyumu
  • Gercekten üzüldüm hocam forumdaki herkes seni 160 bandında bekliyor olacak umarım bize yetişebilirsin kolay gelsin

• mezuna bırak bence burdan dönmez biraz dinlen temmuz ortası gibi başlarsın ygs ye
  • Leş artı çöp

• önündeki 40 sene için 1 seneni daha feda edersin dostum nolcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu durumdaysan seneye de zor
  • çok geridesin hocam çok yazık olmuş neyse biraz dinlen lysden sonra tekrar ygs abanırsın
  • Tamamen sinav anina bagli sansin sen calis

• Lutfen forumu terk et okudukca seviyem dustu

• bence şimdiden ygs ye başla hocam 1 k ya çekersin

• Ben anlamıyorum arkadaş bu yüksek yapan veya hedefleyenlerin çoğu neden bu kadar karamsar olur veya neden bu kadar kendine güvenmez ? 1 1.5 ay var adam gelmiş 3 5 net arttırabilir miyim diye soruyor. Size ne yediriyor ne içiriyorlar bilmiyorum ama kendinize güvenin biraz !!
  • Trolleyenler hiç komik değil,ben zaten belli bir seviyede olan arkadaşlardan yardım istedim,eğer sıralamamı korumak istesem veya 10k içinde kalmak istesem geri kalan 30 gün boyunca yatarak da kalabilirim zaten.Eğer daha önceki arkadaşın açtığı konuyu okursanız benim gibi yüksek hedefli arkadaşların benden çok daha yüksek olduğunu görürsünüz.Kaldı ki bu netler çok yüksek değil ilk 10k için ortalama bir zekaya sahip herkes günde 2-3 saatini ayırıp ulaşabilir yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.