Şimdi Ara

Geri sayım başladı: Çıkarılabilir pilli telefonlar geri dönüyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gıcırdayan telefonlar geri dönüyor desenize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıkarılabilir bataryalar yepyeni özgürlük alanları sunacak, koca koca powerbankler yerine bel çantamızdan yedek pilimizi takıp, belki sadece 1 dk'lık gecikme ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Zamanında LG yapmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=lWKkFpA0Aek

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    iPhone'larda alttan iki vida sökerek kapağı kolayca çıkarmak mümkün. Kasada zorlamaya bağlı fiziki hasar da olmuyor.

Zarar vermeden açması imkansız olan geçmeli tırnaklı kasa yapan Android telefon üreticilerinin suçu var. Çoğu Android telefonun kasasını açarken ya tırnaklar kırılır, ya da aleti soktuğun yerlerde izler kalır vs. sorun üstüne sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil teknolojisi (uzun süre kullanım) bugüne kadar gelismediyse bundan sonrada gelişmeyecek anlamı çıkıyor bu haberden

• LGatakan kullanıcısına yanıt

rezalet bir tasarımdı bu. Eski g3 stilinde değiştirilebilir batarya olması daha mantıklı. Cebine koya koya bir süre sonra o geçme yerler gevşiyor, bir çok sorun yaladım g5 ile. g2 g3 den g4 kullandım mis gibiydi.

• Çoğu kişi ovv süper dese de, bence kullanıcılar açısından hiç bir anlam ifade etmeyen bir yenilik olacak. powerbank taşırım yanımda çok daha iyi. Mesela internette orijinal batarya diye aratacaksınız ve bir sürü gerizekalı satıcı " orijinal samsung bataryası" diye ilan açmış olacak ve bire bir çakmasını kakalayacak size.

Sonra denecek ki, en güvenilir yer servis canım. Servisten batarya alacaksınız aynı fiyata gelecek. Zaten piller 2 senede bir ölüyor ve garanti kapsamında değiştiriyor servisler. 5 gün yedek telefon kullanıp pili değiştiririm rahat ederim.

Bir de bu haberde olan şey, telefonların kapaklı falan yapılmasından ziyade, pillerin anakarta yapışık olmasın, ekran kısmına yapışık olmasın ve kolay değiştirilebilsin haberi. Firmalar zaten yavaş yavaş buna geçiyor. Eskiden tamiri mümkün değildi ve ekran da zarar görüyordu batarya değiştirirken ya da çok fena bir yapıştırıcı sürüp, arka camın/kapağın açılması imkansız oluyordu mecbur sıfır kapak takılıyordu. Şimdi pillerin sökülmesi ve anakarta soketle tutturulması dayatıldı ve artık eliniz yatkınsa siz de değiştirebiliyorsunuz.

Şahsen ben her tarafı kapalı, rijit bir kasa tasarım yapısını tercih ederdim. Pilimi de 2 sene sona serviste orijinali ile değiştiririm kafam rahat yoluma devam ederim mis gibi.

• Çok şükür be pil ömrü yüzünden telefon değiştirme işi bitti. PİLİ değiştir devam...

• Hocam ben zaten f/p cihazı alırım. Elimde şuanda f3 var ve fazlası ile işimi görüyor. O fiyatları bir telefona vermek zaten akıl karı gelmiyor. En lüks durumda dahi insanın bir alım maaşını geçmemeli bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo super haber gelsin biran once

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapalı şarj etmeniz sizin için sorun teşvik etmiyor mu?
    Bazen size ulaşmaya çalışanlar olabiliyor malum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bl5 c efsanesi dönüyor
    Geri sayım başladı: Çıkarılabilir pilli telefonlar geri dönüyor

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Benim icin teşkil etmiyor ama başkaları için sorun olabilir. 2 telefon kullanıyorum. Birisi Android diğeri iOS. Her iki numarayı ulaşılamadığında diğerine yönlendirdim. Biri kapalıysa diğeri çalıyor.

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar şimdi de yazılım aracılığı ile pil değişimini algılayıp, bu algılama sonrası çaktırmadan işlemci performansı düşürme gibi bir hayasızlığa başvurabilirler. Neyse AB onu da tokatlar tabi olursa.

• Benim gibi bir kullanıcı için çok iyi haber. Bozuldukça telefon değiştirdiğim için genelde en yüksek modeli alırım ve en çok bataryasına dikkat ederim. Çoğu zaman yok işlemcisi yok menüyü kaç saniyede açtı yok oyunda ne kadar FPS veriyor pek ilgilendirmiyor beni.

• Telefonları iyice inceltip, magsafe tipindeharici batarya yapabilirler

• parayı servise verme parça ve donanımı alıp kendin değiştir. zoruna gidiyorsa kendin yapacaksın.
  • parayı servise verme parça ve donanımı alıp kendin değiştir. zoruna gidiyorsa kendin yapacaksın.

• Her telefon için şart değil. Zaten herkes benim gibi yıllarca bozulana kadar kullanmıyor. Ama bence iki tip telefon da olmalı. Herkes telefonla denizde yüzmüyor sonuçta. Ben pilimi kolay değiştirmek istiyorum arkadaş. 2 yılda bir telefon değiştirmiyorum. Pili niye değiştirmek için teknik servise para dökeyim. Herkes gibi zengin değilim ki? Benim gibiler daha çok sonuçta. Ayrıca zaten yeni pili bedava vermiyor. Pilden de para kazanıyorlar sonuçta ????

• Sabit batarya mantığı su gecirmez telefon modellerinin vaz geçemediği özellik. O arkaya yapıştırılan tutkal bunu sağlıyordu.

Ama bu demek değil ki pil böyle olmak Orunda. Cihaz 2 parçadan oluşabilir pil ve batarya blogu. Tek sıkıntı kalınlıkta ödün vermek olur.

• Gerçekten eski teknolojilerin en büyük artısı buydu 1 pil değişimi için telefonun içinin açılmasına gerek kalmıyordu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.