Şimdi Ara

Geri sayım başladı: Çıkarılabilir pilli telefonlar geri dönüyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Swatch saat gibi olabilir hocam aynen 3-5 bar su geçirmezlik var ve pil dışarda kullanıcı bile değişim yapabiliyor

zaten telefonun pil değişimi yapıldığında pile verdiğin paraya acımıyorsun ama su geçirmezlik olayı bitiyor güneş enerjili casio saat kullandım buradaki güneş enerji mantığıda amaç su geçirmezliğin devam etmesi çünkü her pil değişiminde su geçirmez saatler tekrar su testine tutulması gerekiyor pil değişiminde conta oynuyor

• İyiye de kullanılabilir kötüyede.Nereden baktığınıza bağlı.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt

Hiçbir akıllı telefonu 1 yıldan uzun kullanmadım, bana hitap etmiyor...

• Telefonların içine 3 kamera koyan DSLR kalitesinde fotoğraf kalitesine ulaşan, 120 Hz ekranlar ile TV kalitesinin üzerinde görüntü sağlayan, stereo hoparlörler, kablosuz şarj, sıvı soğutma, ekrandan parmak okuyucu koyan ve bunu da 200 Gr cihazın içine sığdıran yetmezmiş gibi 1 tb hafıza üzerine 12 GB ramli telefonlar üreten firmalar sizce değiştirilebilir batarya mı yapamıyor.
    Bu tamamen Apple'ın politikası ve android tarafının da karlılığı arttırmak için buna uymasıdır. Çünkü batarya değişimi için telefonu servise göndermek insanda telefonu değiştirme duygusu yaratıyor. Firmalar zaten bilinçli olarak piyasaya orjinal batarya da vermiyor kısıtlı bırakıyor. Telefonu açtırınca sanki işlem görmüş gibi muamele görüyor.
    Telefon kutusundan kulaklık ve şarj aletini de çevrecilik adı altında kaldırdılar. Ama her nedense evin içi kulaklık ve şarj aleti çöplüğüne döndü. Orijinal ürünler çok pahalı diğer markaları alıyorsun ya hızlı şarj etmiyor ya uyumlu olmuyor gidiyorsun bir daha alıyorsun. Kulaklık alıyorsun type ye dönüyorlar gidiyorsun dönüştürücü alıyorsun o da ses vermiyor. Typce kablo alıyorsun elektrikçi gibi amper watt volt öğrenir olduk.
    Avrupa birliğini takdir ediyorum gerçekten vatandaşının hakkını koruyan politikacıları var. Type c girişi konusunda batarya konusunda en doğrusunu yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırada arttırılabilir hafıza var

• ketchup. kullanıcısına yanıt
    Samsung halâ çoğu modelde o konuda aşırı müsamaha gösteriyor hocam ama Apple için söz konusu değil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Haziran 2023; 17:18:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

evrensel bir cihaz girişi evrensel batarya biçimi ve evrensel bir hafıza kartı zorunlu olmalı ilki oldu ikincisine yakınız üçüncü içinde bir an önce girişimler başlamalı

• Denize kuma çamura havuza fln düşürünce telefonda IP68 varsa gayet güzel yıkanıyor fönlede usb portu kurutuyorum mis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan sabit kapaklı telefonlar IP sertifikası olmasa bile suya dayanıklı çıkıyor hocam. IP testleri maliyet, ondan yaptırmıyor bazı firmalar. Hem kartı hidrofobik kaplıyorlar hem de ekranda portta fln izolasyon bantı oluyor illaki ama tabi bir iphone ya da samsung IP68 kadar yalıtımlı olmayabilir.

Onun haricinde bende sokmuyordum suya telefonu da bir gün kendi girmek istedi bana sormadan, o zaman anladım ki bizim telefon yüzme biliyormuş meğer. Bu sayede yeni telefon almaktaktan yırttım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orjinal pildiye satın aldığımız piller bile çabucak şişip çöp olup bozuluyordu. Sabit bataryada telefonun orjinal pilini değiştiremiyorlar. Bizdeki bazı esnaf orjinali pilini alır yan sanayi takabilir sıfır telefona yoksa. Hile hurda bitmez.

• Uzaya Gönderilen binlerce uydu sırf biz bedava internet kullanalım diye sevabına değildir. Nice casus uydular nice uydudan güneş enerji lazerle orman yangını vs sebepler yada uydu mercek büyüteç etkisiyle onlarca uyduyu bir noktaya ısı hedeflemekte kullanabilir belirli noktalarda ısı yoğunluğu iklimi etkiler zarar verebilirler. Önlem için fikir fikir için farketmek tespit lazım. Yüksek irtifa gözlem uçaklarımız havada bulut üstü süzülürken uçak sırt üst kamera 7 24 uzay atmosfer gökyüzü kaydı yapmalı. Bakem casus uydular tepemizde dolanıyor farklı problemler açıyomu başımıza bilelim ok.

• Dikkat Yotubda videosu var. ÇİN de yapay bulut makinası var. Buhar üretiyor üretilen buhar havaya karışıyor. İzleyin derim. Şimdi asıl konuya gelelim.

İklim Senaryosu Şöyle çok yüksek ısılarla Aşırı buhar üretiminde buhar çıkış kısmından buhara metan gazı karıştırılır. Metan gazı çıkan buharla yükselir. Atmosferde bulut oluşur.

E nevar bunda fakat.

Bu metan gazlı buhar bulutuna uzaydan uydular vasıtasıyla bulut üstüne yüzlerce uyduyla ısı lazer yoğunlaştırılır bulutta patlamalar aşırı yağışlara sebep olur. Hava modifikasyonunun yeni versiyonu istenilen bölgeler aşırı ısıya maruz kalır. İklim bozulur. Kehanet buya senaryo binlerce uydu sadece bedava internet için küreselakıl oyunumu filimmi gerçekmi. Casus uydular ve hedefleri nedir nasıl ne şekilde farkedebilir önlem nasıl alınır. Hava bulutlu yerküredeki uzay gözle kuleleri rasathaneler işlevsiz kalır. Peki çözüm bulunamazmı. Yüksek irtifa uçaklar bulut üstü uçuş yaparlar. Bu uçaklar gökyüzünde süzülürken sırt üstlerinde ki kameralarla uzayı atmosferi 7 24 saat gözlem kayıt yapabilirler. Casus uydu farklı şeyleri tesbit etmek belki mümkün olurdur. Baktın casus uydu dolanıyor şüpheli hareket var tepemizde yüksek hava irtifa uçak kalkar lazer hedeflemeyle yansıtmayla uzaydaki uydu puf yok eder varsayım bu yönde kimbilir. Sizce bu çalışmayı yaparlarmı bizde bu önlemi düşünen varmıdır. Casus uydular iklim küresel planlar. Aklı selim diyelim. İstikbal atmosferin de güvende olması gerek.

• Gayet güzel olur. Serviste pil değiştirmek için tonla para istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.