|
Bildirim
Böyle mükemmel bir haberi bile nasıl eleştiriyorsunuz anlamıyorum. 3 kuruşluk pil için 50 kuruş servis ücreti ödemeye ne gerek. Ortalama 3 4 yılda bir pili değiştirmek gerekiyor. Düşünün 40k ya telefon almışsın ve pil değiştirmek istediğin zaman 7-8k fiyatlar çıkıyor karşına, ne gerek bu kadar para vermeye...
|
ip68 gruptan ayrıldı.
|
Şahsen Powerbank taşıyacağıma ve koca powerbankle telefonu 2 kere şarj edeceğime yedek olarak 3-4 tane pil taşırım, hem de anında şarj olmuş olur. |
Arkadaşım samsung telefonu su geçirmez sanarak test etmiş ve telefonu ikinci gününde pert etmişti xd
Değiştirilebilir batarya iyi olacaktır çoğu telefonda su geçirmezlik olmamasına karşın kapalı kasa üretiliyor maksat pili biten yeni telefon alsın. Özledik Nokia zamanlarında ikinci bataryayı takıp yola devam etmeyi hatta harici batarya şarj cihazlarını bile özledik. |
hem içi açıldığında ne olacağı belli bile değil, türkiyede parça bile çalarlar içinden.
|
Her ne kadar iPhone kullansamda sevmediğim tek kötü yanı sabit batarya sistemini tüm telefonlara yaymış olması.
Dediğiniz gibi alırım 6-7 tane batarya evde şarjı biten değiştirir kullanır. Powerbank’a da gerek kalmaz. Zaten iPhone şuanda iki günü rahat çıkartıyor. |
S4 active, S5 gibi çıkarılabilir pile sahip olup suya dayanıklı cihazlarda var.
Çıkarılabilir pil kararını ise destekliyorum. Atıyorum pil şişse pili rahatlıkla çıkarabilirsin. Buna ek olarak arka kapağı çıkmayan telefonlarda işçiliği 5 para etmez bazı tamirciler pil değişimi için telefonu mahvedebiliyor. |
tam ihtiyacım olan şey. servisle uğraşmak yerine pili kendim değiştiririm |
Bkz: Samsung Galaxy S5 |
Şahsen Powerbank taşıyacağıma ve koca powerbankle telefonu 2 kere şarj edeceğime yedek olarak 3-4 tane pil taşırım, hem de anında şarj olmuş olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 16 Haziran 2023; 19:13:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Haziran 2023; 20:33:07 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
tam ihtiyacım olan şey. servisle uğraşmak yerine pili kendim değiştiririm |