Şimdi Ara

Geri vites kamera montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Corsa aracım için geri vites kamerası + ekran aldım. Montajını kendim yapmak istiyorum fakat hangi kabloyu nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Kablolar fotoğraflarda yardımcı olabilirseniz iftardan önce bir ter dökeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben de almak isityorum. Nerden aldın ne kadar aldın bu ekran olayını ne yaptın aracın enjoy mu ? bilgi verirsen sevinirim. iyi geceler.
  • valla ben de merak ediyorum aynı bilgileri
    getz için düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 23 Haziran 2016; 23:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raiser34

hocam ben de almak isityorum. Nerden aldın ne kadar aldın bu ekran olayını ne yaptın aracın enjoy mu ? bilgi verirsen sevinirim. iyi geceler.

hocam aracım essentia. ekranı dikiz aynasının üstüne bi yere sıkıştırmayı düşündüm. dikiz aynanın içine gömülü ekranlar vardı ama güneşli günlerde çok kullanışlı olmayacağını düşündüğüm için harici ayrı bir ekran aldım. ürünler 20 günde geldi. kamera gümrüğe girdi çıktı 0.60 kuruş ücret ödedim kapıda. ekranda sıkıntı olmadı
  • tuncay90 kullanıcısına yanıt
    ekranın linkini alabilir miyiz hocam ? bi de takma işini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz ?
  • quote:

ekranın linkini alabilir miyiz hocam ? bi de takma işini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz ?

Oto elektrikçiler yapıyor sordum 50tlye takarım dedi. Elektrikçiden elektrikçiye değişiyordur fiyat. Yukarıdaki iki linkten birisi ekran linki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ne yaptınız taktırdınız mı ? taktırdıysanız foto alabilir miyiz ?
  • quote:

hocam ne yaptınız taktırdınız mı ? taktırdıysanız foto alabilir miyiz ?

anca taktırabildim hocam. kameranın 4 led ışıktan 2si bozuk gelmiş yanmıyor ama fazla parlak olmasını engellemiş oluyor yani ideal gibi duruyor şikayetim olmadı henüz 4-5 gün oldu takalı. + taktırmak isteyen park sensörü de taktırabilir bunlarla birlikte ben aracın orjinalliğini bozmamak için yaptırmıyorum. fotoğraflara gece görüşünü de ekledim.
     Geri vites kamera montajı Geri vites kamera montajı

• oto elektrikçisi 70 lira montaja isteyince kendim monte etmiştim
    plakayı 2 cm aşşağı aldım matkapla delik açtım kabloları paspasın altından öne çektim çakmak girişine bağladım kontağı çevirince sürekli açık geri vitese bağlamadım
    dikiz aynasına havadan mu tutturdunuz nasıl oldu o olay hocam ? varsa arka koltuktan çekilmiş bir foto alabilir miyiz müsait zamanınızda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.