Şimdi Ara

Gestures Beta yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Mobile tarafından telefona dokunmadan kullanmamızı yarayan Gestures uygulaması Beta olarak yayınlandı.
    Özellikleri
    - Telefon çalarken kulağınıza götürdüğünüzde otomatik olarak cevaplanıyor.*
    - Görüşme sırasında telefonu, ekran aşağıda kalacak şekilde koyunca mikrofonu susturuyor.
    - Görüşme sırasınde telefonu, ekran yukarıda kalacak şekilde koyunca hoparlöre alıyor.
    - Telefon çalarken ters çevirince aramayı susturuyor.

630, 635 ve 530 için her fonksiyon çalışmayabilir.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/gestures-beta/38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96

*: Telefonu açtıktan veya karşı taraf cevapladıktan 1-2 saniye sonra kulağınıza götürmeniz uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

• Hocam o yıldızladığın, hiç birşeye basmadan direk telefonu kulağımıza götürünce hiç bir tuşa basmadan görüşme başlaması için değil mi? O uzmanların dediğini anlamadım. Telefonu açtıktan sonra otomatikliğin ne anlamı kaldı ki?
    Telefonu açmak, benim bildiğim arama geldiği zaman tuşa basarak açmak anlamına geliyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Hocam programın özelliği direk kulağa götürünce açılması ki aslında bu çok da iyi birşey değil ben bunu belirtmek istedim. telefon arama başladığı anda arama sırasındakine göre daha fazla radyasyon salar. Bundan dolayı belirtmek istedim.
  • Teli kulagına goturmeden normalde acarsın gidene kadarda Rad. seviyesi biraz duser,sen alo demeden karsı taraf genelde konusmaz uzmanlar burda hatalı :) uygulamada yakınlık sensoru ok deyince kulaklık ve mik acılıyor.Biraz daha fazla rad. alma ihtimali var genel durumdan zira kulagına yakın acılıyor tel digerinde uzaktayken.
  • Bize yok bu uygulama htc 8x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çalarken ters çevirince aramayı susturuyor

Bu özellik zaten vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece telefonu çevirince aramayı susturma değil.

-Çağrı geldiğinde telefonu ters çevirirseniz zil sesini kapatıyor.
    -Çağrı geldiğinde telefonu kulağınıza götürünce çağrıyı otomatik cevaplıyor.
    -Görüşme yaparken telefonu masanın üstüne düz koyarsanız hoparlöre alıyor. Kulağınıza aldığınızda tekrar ahizeye geçiyor.
    -Görüşme yaparken telefonu masanın üstüne ters koyarsanız mikrofonu kapatıyor.

Özellikle Lumia 1520 kullanıcıları için çok iyi bir uygulama olmuş. Tek elle kullanım ekran boyutundan ötürü özellikle sürüş esnasında oldukça zor olabiliyor. Kullanımı çok kolaylaştıracak bir uygulama olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Diğer özellikleri gördüm. Sadece o belirttiğim madde vardı sadece. Onu belirtmeye çalıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimle kapattığımda algılayıp yanlışlıkla cebinde vs açılma durumu yok nasıl algılıyor bu kulağı acaba? parlaklık sensöründen mi
  • Yön sensörleri sayesinde(adını tam olarak bilmiyorum). Belli bir açıyla tutunca açılıyor. Kulağına götürdüğüm açıyla elime tuttum açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekkürler
  • Htc 8x 8.1 için uyumlu değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.