Bölgesel mi bilmiyorum yine de bakın. Çeklerle birleştirip piyasanın en uygun deterjan alışverişi yapılabilir. Bonus 150/15 (ilk alışverişten sonra) market kampanyası işledi, birleştirilebilir. Bende 5 KG için %35 kampanyası çıktığından onu da SS'e ekledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir Büyük - Ariel 12 kg parlak renkler 79.90 TL
-
-
Yerel tedarikçiden alıyorsa, Sahte olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çokda sıcak degil -
95/35 indirimim var alsam mı bilemedim. Bu 12kg olanlar ufak boylarla aynı kalite mi? Yoksa profesyonel serisi kalitesinde mi
80/40 indirimli hesabim var 40 TL ye gelir bayaa sıcak
-
izmirde yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
Çokda sıcak degilsen konuyu baltalamasan sıcak sanacaktık az kalsın. en kötü istanbulkart ile 60tl ye alınır
-
Bişey baltalandigi yok.quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMsen konuyu baltalamasan sıcak sanacaktık az kalsın. en kötü istanbulkart ile 60tl ye alınır
Alıntıları Göster
Polemik yaratma -
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
Bişey baltalandigi yok.
Polemik yaratma
Alıntıları Göstermesaj geçmişinden belli. daha iyisi varsa paylaşırsın, deriz ki sıcak değilmiş. ek olarak hem getirin indirimleri hem de istanbulkart kampanyalarıyla zaten ucuza geliyor.
-
Getir'in yerel tedarikçiden alması kesinlikle olası değil bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkay956Getir'in yerel tedarikçiden alması kesinlikle olası değil bence.
çalışma şekillerini bilmiyorum ama şunu buldum;
-Yeni depo ve bayi için yer çalışmasının devam ettiğini söyleyen Tuncay Tütek bayi ve ürün satmak isteyen tedarikçi adaylarıyla ilgili bir soruya, “Tedarikçi olmak isteyen kişilerle her gün görüşüyoruz. Bu kapı açık. Şu anda 1200 çeşit ürün sunuyoruz. Bunu daha da artırmayı istiyoruz” dedi. -
edit; paylaşım için teşekkürler.
-
Açılan konu sayısını takip edersen heryerde adımı görürsün zaten.quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMmesaj geçmişinden belli. daha iyisi varsa paylaşırsın, deriz ki sıcak değilmiş. ek olarak hem getirin indirimleri hem de istanbulkart kampanyalarıyla zaten ucuza geliyor.
Alıntıları Göster
Kolayy gelsin -
Abalajın kaynak yerlerine,baskı kalitesine bakmak bir fikir verebilir.
Kanımca bu tip ürünleri emin olduğunuz satıcılardan,metro ve Carrefour gibi
Beyazlar için deterjanlar kalktı heralde hepsinde renklilere özel diyor.
anlayan beri gelsin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X