kartsız olmuyor mu kart ıstemesek sanalla halletsek |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (14. sayfa)
-
-
Direk hesaba para atmak mevduat için yeterli mi? Mevduat hesabı aç diye bir kısım bulamadım. -
Evet yeterli -
Bir süresi var mı? Günlük faiz hesaplanıyor ama şu tarihe kadar göremedim
-
Tarih yok aynen ucu açık -
bu 350tl parapuanı nasıl harcayacagım yemekte yok mu bi babayiğit
ekleme:
beyler nasıl olduysa getirparam 0 görünüyor
bu üye olundugu gün bunu harcamak mı gerekiyordu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 17 Ekim 2024; 15:45:40 > -
En iyisi ykb world kart ile esnaftan alışveriş yapıp kupon beklemek -
Normal hesap (Debit) kartı ile içine para yükleyerek alış veriş yapabilirsiniz ki bu karta n11 de bile taksit yapmıyor.
Bu haliyle bence hiç bir işe yaramaz, kredi kartını da bana vermedi alabilen varsa fikirlerini yazsın.
Getir uygulaması içinde olması bence de saçma muhtemelen tutulursa uygulamayı ayırırlar.
-
"Normal hesap (Debit) kartı ile içine para yükleyerek alış veriş yapabilirsiniz ki bu karta n11 de bile taksit yapmıyor." Nasıl yani banka kartına taksit mi bekliyorsunuz? Kredi kartına bile taksit neredeyse durmuşken 😀quote:
Orijinalden alıntı: ahmetaNormal hesap (Debit) kartı ile içine para yükleyerek alış veriş yapabilirsiniz ki bu karta n11 de bile taksit yapmıyor.
Bu haliyle bence hiç bir işe yaramaz, kredi kartını da bana vermedi alabilen varsa fikirlerini yazsın.
Getir uygulaması içinde olması bence de saçma muhtemelen tutulursa uygulamayı ayırırlar.
-
haftasonu da günlük getiri oluyordu..
henüz günlük getirmemiş
geç saatte mi yansıyor
bilen var mı
-
Pazartesi işleyecek sanırım -
Kredi kartının tek avantajı getirpara mı? Deniyim derken kart sahibi oldum
-
Geçen haftasonu
Ctesi ,pazar da günlük getiri olmuş
Ondan sordum hocam
Şartları değiştirdiler sanki
-
Öteki bankalar gibi 3 günlük yatıracaklar sanırım, yatırsında ptesi yatırsın hocam razıyım -
Az bir paramız varsa da karlı olur mu arkadaşlar . Benim 18 bin tl var. Bunu yatırsam günlük %52 alır mıyım ? pasif bakiyesi var mı ?
-
Duymuşlar hocam bizi..
-
DH darlamış adamları bildirim atıyorlar :D
-
Aynen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X