bu getir abd de battı falan dediler çekiliyor piyasadan dediler paramıza çökmesinler |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (13. sayfa)
-
-
El değiştirdi hocam araplar çöktü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://fintechistanbul.org/2022/05/13/39-soruda-servis-modeli-bankaciligi-baas-is-modeli-hakkinda-merak-edilenler/
Servis bankacılığı kavramını iyi öğrenmekte fayda var ✅ Zira Getir Finans' da servis bankacılığı yolu ile hizmet veriyor ve bankacılık hizmetini Fibabanka veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yüzde 4 veriyor mu peki? duruma göre üye olmayı düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sektör kısıtı olmayan ve taksit seçenekleri kısmında 9 taksit görünen şeylere niye yapmasın? Toplam limitler yüksek diye kart çıkmadı bana. Zaten işbankası'ndan kart alamıyor iseniz kart çıkmaz.quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
N11 de kredi kartı taksit sayfasinda getirfinans peşin fiyata 9 taksit yapiyor gorunuyor. Deneyen var mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş yorum zaten para fibabankta görünüyor kaç kere yazdık.
-
Her sektörde mi ?
-
n11 alışverişlerinden bahsediyoruz.
-
Tamam bende onu diyorum telefona yapıyor mu :P
-
getirpara ile birlikte ne alacağını bilemeyen varsa don alabilir. kuponla birleşti 47.90'a 6 tane don aldım
https://m.n11.com/anthony-jackson-likrali-premium-erkek-boxer-thomas-6li-siyah-2xl-P580511670
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 14 Ekim 2024; 22:41:28 >
-
Telefona niye yapsın taksit?
Sanki kendi ellerinde mi?
Kuralı koyan BDDK.
-
Verdi bana dün çektim. Hatta kredi tahsis ücreti de yok. Sigortayı biraz fazla kesiyor diğerlerine göre ama iade talebi oluşturdum onu da yatıracaklar. Hiç kayıp yok yani.
-
Yahu solundan mı kalktın anlamadım basit bir soru sordum daha öncesinde farklı platformlar böyle ödeme yöntemlerinde telefonu telefon olarak görmüyordu gelmişsin bddk ıvır zıvır diyorsun sence bunu bilmeyen böyle bir soru sorar mı ?
-
ING göre iyi alt oranı. 250k ile 499k arasına 30 alt limit koyuyor. Getir 20 demiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, iade talebini nereden oluşturdunuz acaba müşteri hizmetlerinden mi uygulamadan mi?
Fiba banka hdi sigortayı aradım talep oluşturdum. 1 gün sonra yatırdılar. Krediden sıfır kaybım olmuş oldu tamamı elime geçti.
-
Tskkrler hocam 2 güne ben de kredi kullanıcam, aynı yolu deneyeyim
Karta basvurali 4 gün oldu 3 gün önce kuryeye verildi. Hangi kurye getiriyor ? Karti gelen var mi
AGT getirdi
-
Bakalim ne zaman gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X