Krediyi alıp sigortayı iptal ettiren oldu mu? Sigorta diğer kredilere göre yüksek çıkıyor. |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (11. sayfa)
-
-
10 tl hepsipaya yükledim. Anında getirpara geldi n11.com üzerinden de anında harcadım. telefonla getir hesabını n11e bağladım.
-
Arkadaşlar bu getir finans çağrı merkezi falan var mı? 13 gün oldu kart hala kurye de gözüküyor gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
on dan geçmeye değer mi?
-
GetirFinans Fibabanka İletişim Merkezi: 0850 577 83 87
-
100 bin tl için günlük faizde pasif bakiye 7.500₺ iken
101 bin tl için pasif bakiye 20.000₺
ayrıca hala kredi kullanamadım, faiz 3,85 ama banka onay vermiyor.
-
Nasıl yaptınız onu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%52 faizde pasif bakiye var. Bence ya pasif faizsiz %52 vermelilerdi ya da %55 gibi bir oranla sektöre girmelilerdi.
Bu haliyle rekabet etmeleri zor, çünkü diğer bankalar daha yüksek faiz veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.66 oran diyordu zaten 3.76 ile 3.89 veren var. Vakıf bir ara 3.99 verdi. Eğer 3.66 vermiyorsa üyelik açmayacağım. KREDİ için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Krediyi 3.66 dan vermiyor sanırım 3.66 dan başlayan diyor ama saçma geldi bana az yüksek olsa zaten diğer çoğu bankada da o oran var. Sigorta da dediğiniz gibi yüksekse ben vaz geçebilirim. Bir araştırmak lazım.
hocam 3,66 yı geçtim, kredi kullandırmıyor bile.
-
4 den veriyo.
-
Arkadaşlar ben ibana para attım, para gönderdim falan hiç bilmiyordum bu 350 lira getirpara olayını, baktım şimdi yok bende. Ne yapmak gerekiyor gelmesi için?
1 tl harca geliyor. ondan sonra da getiralışveriş var orayla n11 hesabını bağlarsan 200/100 kupon veriyor
-
Kupon 1 gün mü geçerli hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hesabı bağladıktan sonra gün sonuna kadar geçerli
-
getir parayı getiralışveriş uygulamasında kullanamadım. amacım getiralışveriş hesabını n11le bağlayınca gelen 200/100 ile birleştirmekti. n11 üzerinde getir parayı görüp kullanabildim, 300/40 gelmiş onu da kullandım şimdi kaldı 200/100 kupon :D gördüğüm kadarıyla 350 tl getir para ile kombo mümkün değil
ben fark etmemişim, ana sayfada tık hızında vb kupon oluyor oradan 300/70 falan geliyor onlara bakarsınız daha iyi kombolanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 10 Ekim 2024; 15:59:59 > -
Merhaba, kredi kartını alıp kullanan varmi acaba, maximum puan kazanimi, taksit durumu is bankasiyla aynimidir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu 350tl parapuan nasıl harcanıyor onu biliyor musunuz?
onu görüyorum ama getiryemekte hala karttan cekecekmiş paradan kullanmayacakmış gibi gösteriyor.
-
altta kutu çıkıyor hocam getirpara kullan diye. onu seçiyorsunuz, sepet tutarı düşüyor. kalanı kartla ödüyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X