Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
82
Favori
87.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Krediyi alıp sigortayı iptal ettiren oldu mu? Sigorta diğer kredilere göre yüksek çıkıyor.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

10 tl hepsipaya yükledim. Anında getirpara geldi n11.com üzerinden de anında harcadım. telefonla getir hesabını n11e bağladım.

• Arkadaşlar bu getir finans çağrı merkezi falan var mı? 13 gün oldu kart hala kurye de gözüküyor gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • on dan geçmeye değer mi?

• J.sins kullanıcısına yanıt

GetirFinans Fibabanka İletişim Merkezi: 0850 577 83 87

Kaynak : https://www.getirfinans.com/iletisim/

• 100 bin tl için günlük faizde pasif bakiye 7.500₺ iken

101 bin tl için pasif bakiye 20.000₺

ayrıca hala kredi kullanamadım, faiz 3,85 ama banka onay vermiyor.

• amma velakin kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız onu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %52 faizde pasif bakiye var. Bence ya pasif faizsiz %52 vermelilerdi ya da %55 gibi bir oranla sektöre girmelilerdi.

Bu haliyle rekabet etmeleri zor, çünkü diğer bankalar daha yüksek faiz veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

3.66 oran diyordu zaten 3.76 ile 3.89 veren var. Vakıf bir ara 3.99 verdi. Eğer 3.66 vermiyorsa üyelik açmayacağım. KREDİ için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt

Krediyi 3.66 dan vermiyor sanırım 3.66 dan başlayan diyor ama saçma geldi bana az yüksek olsa zaten diğer çoğu bankada da o oran var. Sigorta da dediğiniz gibi yüksekse ben vaz geçebilirim. Bir araştırmak lazım.

• abidig kullanıcısına yanıt

hocam 3,66 yı geçtim, kredi kullandırmıyor bile.

• abidig kullanıcısına yanıt

4 den veriyo.

• Arkadaşlar ben ibana para attım, para gönderdim falan hiç bilmiyordum bu 350 lira getirpara olayını, baktım şimdi yok bende. Ne yapmak gerekiyor gelmesi için?

• WithQuasimodo kullanıcısına yanıt

1 tl harca geliyor. ondan sonra da getiralışveriş var orayla n11 hesabını bağlarsan 200/100 kupon veriyor

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Kupon 1 gün mü geçerli hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sanchopanza26 S kullanıcısına yanıt

evet hesabı bağladıktan sonra gün sonuna kadar geçerli

• getir parayı getiralışveriş uygulamasında kullanamadım. amacım getiralışveriş hesabını n11le bağlayınca gelen 200/100 ile birleştirmekti. n11 üzerinde getir parayı görüp kullanabildim, 300/40 gelmiş onu da kullandım şimdi kaldı 200/100 kupon :D gördüğüm kadarıyla 350 tl getir para ile kombo mümkün değil

ben fark etmemişim, ana sayfada tık hızında vb kupon oluyor oradan 300/70 falan geliyor onlara bakarsınız daha iyi kombolanır

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 10 Ekim 2024; 15:59:59 >
  • Merhaba, kredi kartını alıp kullanan varmi acaba, maximum puan kazanimi, taksit durumu is bankasiyla aynimidir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

bu 350tl parapuan nasıl harcanıyor onu biliyor musunuz?

onu görüyorum ama getiryemekte hala karttan cekecekmiş paradan kullanmayacakmış gibi gösteriyor.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

altta kutu çıkıyor hocam getirpara kullan diye. onu seçiyorsunuz, sepet tutarı düşüyor. kalanı kartla ödüyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.