para piyasası fonu en mantıklı olan az para için |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (15. sayfa)
-
-
yeni üyelikte getir alışverişe verdiği 200/100 devam ediyor mu deneyen varsa -
az önce denedim 200/100 kullandım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogunduz06az önce denedim 200/100 kullandım
yeni hesap acılısta verilen 350yi kullandırıyor mu peki? 450gibi bir şey olur o zaman oran güzel gibi
-
Pasif bakiye miktarını göremedim, nereden bakabilirim? -
oranlar, altlimitler sekmesinde
-
100/200 hesapta görünüyor ama sipariş esnasında kuponlarıma tıklayınca görünmüyor seçemiyorum. -
n11 den yapmıyorsunuz değil mi?
-
Getiralışverişten yapıyorum ora zaten n11 değil mi? Kuponlarda görünüyo ama sepet kısmında görünmüyor.
-
Arkadaşlar n11 den 9 taksit ile vade farksız getir kredi kartı ile mi oluyor? Getir finans diyor. -
Kredi kartı verirken sigorta arıyorlar mı? Başvuru yapan var mı? -
Hayır direkt verdiler bana
-
hepsipaya 1tl attıydım geri geldiydi,350tl yansımıştı simdi geri almışlar 350yi gg verdi ...
-
uygulamanın hiçbir yerinde 350tl ile ilgili bir şey görmedim. bitti mi o kampanya acaba
-
Kart gelmeden sanal kart veya dijital kullanım ile 350 TL almak için alışveriş yapılabiliyor mu yoksa fiziki kartın gelmesi mi lazım illa -
Getir finans kart ile ilk alışverişe 350 TL getirpara kampanyası dün bitti diye biliyorum 20 Ekim tarihine kadardı uzatılmadı ise -
Uygulamadan getirfinans hesabı açmaya çalışırken "işlemini şu an gerçekleştiremedik" hatası alıyordum. Müşteri hizmetlerine telefonla ulaştığımda kredi puanım düşük olduğu için sistemin hesap açılmasına izin vermediği yanıtını aldım. Kredi kartına başvurmadığımı normal getirfinans banka kartına başvurmak istediğimi söylediysem de çabalarım nafile kaldı.
Konuştuğum temsilci de olayın saçmalığının farkında olacak ki Fibabanka şubesine giderek Fibabanka hesabı açıp ardından bir daha uygulama içinden hesap açmayı deneyebileceğimi belirtti. Uğraşacağımı sanmıyorum.
-
bu kartı market siparişi gibi hemen getireceklerini anlamadığım için iş adresini verdim. sonra geliyoruz diye kurye gözüktü. ne iletişim ne iptal hiçbir seçenek yok malesef. müşteri hizmeletini aradım, kurye gelince arar iptal edersiniz dedi. kurye aradı, müşteri hizmetleri beni aradı, adreste değilim dedim. hala kartın yolda geliyoruz diye teslimat görmeye devam ediyorum. hep ileri hep ileri hiç geri vites koymamışlar. şimi ev adresini girdim bu sefer hemen getirmiyorlar. sanırım diğer bölgeye öyle bir hizmet vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in watermelon sugar -- 21 Ekim 2024; 20:41:41 > -
N11 de kampanya sayfasında yazan
₺350 GetirPara kazanmak için kampanya koşulları
Kampanya 3 Kasım 2024’e kadar getirfinanslı olanlar için geçerlidir.
Kampanya, GetirFinans kredi kartı veya hesap kartı ile yapılan harcamaları kapsamaktadır.
Kartların ile 90 gün içinde yapacağın ilk harcamanda ₺350 GetirPara kazanırsın.
1 GetirPara, Getir'de, n11’de ve bitaksi’de harcayabileceğin ₺1 değerindedir. Bu platformlar dışında başka bir yerde GetirPara kullanılamaz.
Her ay toplamda maksimum ₺1.000'ye kadar GetirPara kazanabilirsin.
GetirPara kazandığın bir harcamanı iptal ya da iade etmen durumunda, kazanılan tutar, GetirPara bakiyene eksi olarak yansıtılır.
Kampanya koşullarını ihlal edecek nitelikte bir sipariş tespit edilmesi halinde ilgili sipariş iptal edilebilir. GetirFinans ‘ın kampanyayı değiştirme ve iptal etme hakkı saklıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X