1 ocak tatil olduğu için 2 ocakta yansıyacaktı fakat paranızı çektiğiniz için işlem görmez artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 2 Ocak 2025; 10:40:31 > |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (37. sayfa)
-
-
9 taksit olayı kalkmış sanırım. N11 de bakıyorum ürünlere max 6 taksit var. 9 taksite vade koyuyor. -
Hay şansıma tüküreyim daha yeni çıkarttım kartı bugün kuryede gelmesini bekliyordum alışveriş için.
-
Evet 9 taksit yaptırmıştım 25 aralıkta. Şu an aynı ürün 6 taksit oluyor.
-
Kampanya süresi 31 aralık olarak yazıyordu zaten. Uzatma olur diye tahmin etmiştim fakat olmamış. İleride umarım yine getirirler. -
Kartım az önce geldi. Ekstre tarihi 9 şubat yazıyor. Şuan alışveriş yapsam bu ay için ekstre gelir mi yoksa 9 şubata kadar olanlar toplanıp birlikte mi kesilecek? Şimdi alışveriş yapıp 1 hafta sonra ödeme çıkar mı?
-
9 Taksit de bittiğine göre getir finansla mesai sona erdi. 350 getirpara kampanyası kalktığı için üye olmuyordum. Artık hiç avantaj görmüyorum.
-
Takas komisyonu aynı, artmadı. Üstüne üstlük faizler bile düşürüldü. Enteresan, tüm olanlara rağmen olumlu gelişme vermiyorlar.
-
Sanırım bankalar da enflasyon konusunda pek umutlu değil :(
Kendi kredi kart dışındaki diğer kartlara taksiti kaldırmış galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Ocak 2025; 15:50:33 >
-
-
9 taksiti kaldırınca kim ne yapsın senin kartını. Hiçbir avantajı kalmadı, kart iptal.
-
Sadece 9 taksiti kaldırmakla kalmamışlar lakin. N11 üzerinde Getirkart dışındaki hiçbir karta faizsiz taksit yapmıyorlar artık.
-
Desenize n11 hepten bitti artık
-
Güzel. O zaman n11'den de alışveriş yapmayız. :D Tabii bu durum tüm e-ticaret sitelerine yayıldı-yayılacak gibi orası ayrı.
-
Bugün Maximum Mobil'de kampanyalara bakıyorum. Ünlem işareti ile kampanyaların arasında "Hepsiburada'da 2 taksit fırsatı!" diye yazıyordu. Düştüğümüz durum bu. Daha da kötüsü gelecek gibi maalesef.
-
Getir finans app de hesaba qr ile para yatırma yok mu. -
Burgan ON mu Getir mi ?
-
Bence getir. On da faiz i çok düşürdüler. Onu kullanıyordum. Getirfinans daha yüksek faiz verince oraya geçtim. Şuan lık yüksek fazden dolayı getirfinans diyorum. -
Getir kredi kartı gerçekten maximun özellikli mi maximun kart ile ayni kampanyalara dahilmi acaba -
Valla işim icabı bugün gittim fiba bank'a bu arada sordum getirfinansı , bizim sistem dedi problem çıkmaz dedi. Zaten istersen gişeden de paranızı çekebilirsiniz dedi diye, açtım hesap ON da ki tüm bakiyeyi attım getir finans'a. Bakalım neler olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X