Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
745
Cevap
88
Favori
95.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ocak tatil olduğu için 2 ocakta yansıyacaktı fakat paranızı çektiğiniz için işlem görmez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 2 Ocak 2025; 10:40:31 >
  • 9 taksit olayı kalkmış sanırım. N11 de bakıyorum ürünlere max 6 taksit var. 9 taksite vade koyuyor.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Hay şansıma tüküreyim daha yeni çıkarttım kartı bugün kuryede gelmesini bekliyordum alışveriş için.

• Evet 9 taksit yaptırmıştım 25 aralıkta. Şu an aynı ürün 6 taksit oluyor.  

• Kampanya süresi 31 aralık olarak yazıyordu zaten. Uzatma olur diye tahmin etmiştim fakat olmamış. İleride umarım yine getirirler.
  • Kartım az önce geldi. Ekstre tarihi 9 şubat yazıyor. Şuan alışveriş yapsam bu ay için ekstre gelir mi yoksa 9 şubata kadar olanlar toplanıp birlikte mi kesilecek? Şimdi alışveriş yapıp 1 hafta sonra ödeme çıkar mı?

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

9 Taksit de bittiğine göre getir finansla mesai sona erdi. 350 getirpara kampanyası kalktığı için üye olmuyordum. Artık hiç avantaj görmüyorum.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Takas komisyonu aynı, artmadı. Üstüne üstlük faizler bile düşürüldü. Enteresan, tüm olanlara rağmen olumlu gelişme vermiyorlar.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt
    GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara

Sanırım bankalar da enflasyon konusunda pek umutlu değil :(

Kendi kredi kart dışındaki diğer kartlara taksiti kaldırmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 2 Ocak 2025; 15:50:33 >

• GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • 9 taksiti kaldırınca kim ne yapsın senin kartını. Hiçbir avantajı kalmadı, kart iptal.

• Walled W kullanıcısına yanıt

Sadece 9 taksiti kaldırmakla kalmamışlar lakin. N11 üzerinde Getirkart dışındaki hiçbir karta faizsiz taksit yapmıyorlar artık.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Desenize n11 hepten bitti artık

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Güzel. O zaman n11'den de alışveriş yapmayız. :D Tabii bu durum tüm e-ticaret sitelerine yayıldı-yayılacak gibi orası ayrı.

• Walled W kullanıcısına yanıt

Bugün Maximum Mobil'de kampanyalara bakıyorum. Ünlem işareti ile kampanyaların arasında "Hepsiburada'da 2 taksit fırsatı!" diye yazıyordu. Düştüğümüz durum bu. Daha da kötüsü gelecek gibi maalesef.

• Getir finans app de hesaba qr ile para yatırma yok mu.
  • Burgan ON mu Getir mi ?

• dix1 kullanıcısına yanıt
    Bence getir. On da faiz i çok düşürdüler. Onu kullanıyordum. Getirfinans daha yüksek faiz verince oraya geçtim. Şuan lık yüksek fazden dolayı getirfinans diyorum.
  • Getir kredi kartı gerçekten maximun özellikli mi maximun kart ile ayni kampanyalara dahilmi acaba
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Valla işim icabı bugün gittim fiba bank'a bu arada sordum getirfinansı , bizim sistem dedi problem çıkmaz dedi. Zaten istersen gişeden de paranızı çekebilirsiniz dedi diye, açtım hesap ON da ki tüm bakiyeyi attım getir finans'a. Bakalım neler olacak.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.