|
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (36. sayfa)
-
-
-
para piyasası fonu nasıl alabiliriz? Hangi bankada-uygulamada avantajlı şuan? Mantığı nedir? Günlük faiz mi veriyor?
-
Youtube'da fon nasıl alınır üzerine bir dünya video var.
Fon almak için en iyi platform Midas. Çünkü Midas MKK ücretini sizin adınıza her ay kendisi karşılıyor.
-
%50 ye düştü getir finans günlük faiz oranı
-
İslam 'la alakası yok, bknz, > Katar, Malezya, Maldivler -
Dün ilk defa (kredi kartıyla) harcama yaptım ve 350 TL puan verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHOlucusu2021 -- 29 Aralık 2024; 10:19:19 > -
vadelide, 500 bin liranın ne kadarını faizde işletmiyorlar?
-
-
hayır bu faiz veriyor, sen kar payı veren konuya bak.
-
GetirFinansdan parayı ING ye mi geçirsem diye düşündüm.Baktım 250k-499K arası ING de faiz işletilmeyecek tutar 30 bin TL. GetirFinansda bu tutar 20 Bin TL. Değmez dedim hesaplattım.
-
Getir finansta ilk harcamaya gelen 350tl icin son kullanim tarihi nedir acaba -
Ilk harcamaya getirpara kampanyasi kaldirildi mi acbaa? -
Fibabanka uygulamasında Getir hesabı da görünüyor. Açıklaması da "Getir Hesabı" yazıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: muytechFibabanka uygulamasında Getir hesabı da görünüyor. Açıklaması da "Getir Hesabı" yazıyor
Bu açıklama da uygun sayılmaz bence
-
-
Getirpara 1000 tl aylık kazanma sınırı bugün 1 Ocakta sıfırlanması lazım değil miydi? Hala sıfırlanmamış ödül vermedi -
Arkadaşlar merhaba.
Bir kaç aylığına 1.8 k para yatıracağım . Tep banka sı mı Getir finans mı daa fazla getiri sağlar.
Getir finans havale yaparken kıstılama yapıyor mu ? Havale ücreti alıyor mu ?
-
Selamlar. Genelde faiz geliri o günün 00:01 - 02:00 saatleri arasında olurdu fakat 1 Ocak günü faiz geliri alamadım. Bunun sebebi nedir? Şöyle bir ek durum var yalnız, 1 Ocak günü saat 13:06'da tüm paramı getirFinans'dan alıp başka yere aktardım. Bu durumda 1 Ocak faizinden yararlanamıyor muyum?
-
Yılbaşı tatili nedeniyle olabilir. 1 Ocak getirisinin yatması için 2 Ocağı beklemeniz gerekiyor du.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X