Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metin0 , manto , Araxes Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
722
Cevap
87
Favori
93.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100 birim (tl, altın, dolar, Zimbabwe para birimi) koyup 101 birim aldığın herşey haramdır, BİTTİ.

yok parayı çalıştırdık kar ettik, yok menzil şeyhi üfledi bi gecede değerlendi (gecelik badeleme. nemalanma gibi düşün), hepsi aynı terane .
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

• shutterbug kullanıcısına yanıt

para piyasası fonu nasıl alabiliriz? Hangi bankada-uygulamada avantajlı şuan? Mantığı nedir? Günlük faiz mi veriyor?

• Lithium kullanıcısına yanıt

Youtube'da fon nasıl alınır üzerine bir dünya video var.

Fon almak için en iyi platform Midas. Çünkü Midas MKK ücretini sizin adınıza her ay kendisi karşılıyor.

• %50 ye düştü getir finans günlük faiz oranı

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    İslam 'la alakası yok, bknz, > Katar, Malezya, Maldivler
  • Dün ilk defa (kredi kartıyla) harcama yaptım ve 350 TL puan verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHOlucusu2021 -- 29 Aralık 2024; 10:19:19 >
  • vadelide, 500 bin liranın ne kadarını faizde işletmiyorlar?

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara

• murattekno kullanıcısına yanıt

hayır bu faiz veriyor, sen kar payı veren konuya bak.

• GetirFinansdan parayı ING ye mi geçirsem diye düşündüm.Baktım 250k-499K arası ING de faiz işletilmeyecek tutar 30 bin TL. GetirFinansda bu tutar 20 Bin TL. Değmez dedim hesaplattım.

• Getir finansta ilk harcamaya gelen 350tl icin son kullanim tarihi nedir acaba
  • Ilk harcamaya getirpara kampanyasi kaldirildi mi acbaa?
  • Themida46 kullanıcısına yanıt

Fibabanka uygulamasında Getir hesabı da görünüyor. Açıklaması da "Getir Hesabı" yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muytech

Fibabanka uygulamasında Getir hesabı da görünüyor. Açıklaması da "Getir Hesabı" yazıyor

Bu açıklama da uygun sayılmaz bence

• Geçen ay getir yemekte vardı %10 getir para kampanyasına bu ay onu çıkarmışlar GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • Getirpara 1000 tl aylık kazanma sınırı bugün 1 Ocakta sıfırlanması lazım değil miydi? Hala sıfırlanmamış ödül vermedi
  • Arkadaşlar merhaba.

Bir kaç aylığına 1.8 k para yatıracağım . Tep banka sı mı Getir finans mı daa fazla getiri sağlar.

Getir finans havale yaparken kıstılama yapıyor mu ? Havale ücreti alıyor mu ?

• Selamlar. Genelde faiz geliri o günün 00:01 - 02:00 saatleri arasında olurdu fakat 1 Ocak günü faiz geliri alamadım. Bunun sebebi nedir? Şöyle bir ek durum var yalnız, 1 Ocak günü saat 13:06'da tüm paramı getirFinans'dan alıp başka yere aktardım. Bu durumda 1 Ocak faizinden yararlanamıyor muyum?

• nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı tatili nedeniyle olabilir. 1 Ocak getirisinin yatması için 2 Ocağı beklemeniz gerekiyor du.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.