Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Bize de 2 gündür 30 a 25 geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizede 65/25 veriyor
Getir büyükte kırlangıç ayçiçek yağı 4,5L 68,5 lira. (migros'ta 4 litresi bu fiyattan satılıyor)
65/25 tarzı bir kupon varsa 43 liraya geliyor ki bu piyasada gayet uygun. Bölgesinde olanlar yararlanabilir.
-
Artmasi lazim urun cesidinin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir 3gundur yeni hesaba bile 35e 30 vermiyor nefen ki?
Başlık çok uzun değil mi kısaca getir oğlu getir desek olmaz mı 🤣
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max 3 adet sepete eklenebiliyor.
Getir Büyük 1 TL
Probis 10’lux2, Activex Hijyenik Sprey 400 ml, Listerine Ağız Suyu 95 ml, Uni Baby Temizleyici 500 ml
Getir Büyük 10 TL
CP Orta Boy Yumurta 10’lu, Bref 2’li Tuvalet Bloğu, Mandıradan Tulum Peynir 200 gr, Clear Men 600 gr, Uni Baby Islak Mendil 3x52
Getir Büyük 20 TL
CP Büyük Boy Yumurta 30’lu, Polonez Kangal Sucuk 200 gr, Vernel Yumuşatıcı 1440 ml, Pronto Yüzey Temizleyici 1 lt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi ve esimin hesabindan 65/30 35/30 tanimlanmis. Kullandim (bebek bezi) bilgi
Bunları keşke 50 liralık sepet şartı olmadan verse..
Aynen oyle 3 kuruşluk indirim yapıyor kazık fiyatlardan 50 tl sepet yapacağız!quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Bunları keşke 50 liralık sepet şartı olmadan verse..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 24 Ekim 2021; 10:51:17 >
-
G. Büyük 65/25 var..
30lu yumurta görünmüyor ayrica diger kamp ile kullanilmiyor ki onlarla birlesse getirden baska yere bakmam
65/25 var
size ozel bir sonraki siparise 40tl ind var tabi onu kullanmak icin bile once 120tl kampanyasiz gecmek gerekiyor sonra da 120de 40tl ind yapacakmis dolayisiyla 240/40 ind oluyor mantikli gelmedi bana haksiz miyim?
Ayrica 3 degil 2 bazisinda 1 ekleniyor
@xpower38 bro yukariyi iyi oku bende 25/20 bile var ama birlesmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 24 Ekim 2021; 11:38:19 >
Bende min 80/20 var, onu kullanana kadar üstteki sepeti yaptım ki zaten süt+yoğurt+yumurta düzenli ihtiyaç, diğer indirimli iki kalem de alsak fena olmaz kategorisinde. Şu sepeti Migros ya da Carrefour’dan yapsam 70’den aşağı tutmaz, ben ise 50 ödedim.
Dediğim gibi kullanma alışkanlığına ve evin ihtiyacına göre değişir, eskiden marketlerde yüklü alışveriş (haftalık ya da iki haftalık) yaparken şimdi hepsini 25 veya max 50 bandına çektim, o anki kampanya durumuna göre (Hemen, Getir vs) hangisi mantıklıysa onu alıp geçiyorum, kampanya olmasa bile alınacak mecburi ihtiyaçlar zaten belli.
Iyi guzel de hocam bu sepeti yapinca mecbur 10tl 20tl kamp secilecek demi mesala size ozel 40tl ind var alt limitsiz 30tl kuponum var ki bir turlu kullanamadim birleşmiyor skt de koyuyor o verdigine
En azindan iki kamp birlesse kimse migrosa hb trendyola bakmaz yanlis miyim?
Banabi’deki gibi birleşmiyor, doğrudur; hangisini kullanmak (ya da kullanmamak) sizin hesabınıza kalmış.
Bana göre alt limitsiz kullanmak mantıklı, devamına hala ihtiyaç varsa 1-10-20 kampanyası ki alt limitsizden sonra benzer kupon verirse yine buna sıra gelmez-tercih sizlerindir.
-
Bolgeye gore degisir stok yalnız o 25tl kuponu kullanamazsin kombo olmuyor burda elini cebine atacaksin 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X