Takip |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (11. sayfa)
-
-
30/20 gelmis tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam
Arkadaşlar merhaba farklı telefon no sundan yeni getir hesap açtım ama ilk sipariş indirim kodu vermedi.Acaba nedendir ki
takip
-
Hepsiexprese geçtim iyi yaptım diyordum getirde iyiymiş bu 2li şahane.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler, tüm Getir servislerinde gecerli ilk siparişinize ozel 35 TL indirim kazandiniz. İndirim kodunuz: * * Son kullanım tarihi: 20 Ekim 2021. Keyifli alisverisler! Detayli bilgi:http://paycell
* İlk sipariş dediğine bakmayın. Sipariş geçtim Eski hesaptan.
* Paycell kullananlar bir baksın.
* 35 TL +13 TL min. G. Yemek.
paycell.com.trPaycell'le | Paycell’den Getir’de ilk siparişinize 35 TL indirim fırsatı!https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycellden-getirde-ilk-siparisinize-35-tl-indirim-firsati
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 8 Ekim 2021; 17:43:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstersen sana yapabilirim yanlız 1 sana 1 bana numara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Getir büyükten siparişim gelmedi buna rağmen teslim edildi olarak gözüküyordu. Müşteri hizmetleri en kısa sürede dönüş sağlayacaz demesine rağmen 1 hafta geçti arayan eden yok , şikayetvarda şikayetim 6 gündür yayında , bugün müşteri hizmetlerini yine aradım ekranımda hata var yalanı devam ediyor. Getiri nereye şikayet edebilirim
Teşekkür ederim getir kısmından süt yumurta vs alışverişi ile kullandım:)
Bankaya harcama itirazında bulunabilirsiniz.
-
Uygulamada görünmüyor 9 unda başlayacak görünüyor siz nasıl kod aldınız?
Paycell uygulamada katılma kısmını göremedim
Tesadüfen gördüm. Hemen katıldım. Sonra kayboldu. Tekrar gelir mutlaka. Bi güncelleme yapıyor olabilirler..
Getir Büyük'te seçili ürünler 1, 10, 20 TL kampanyaları mevcut. Arada kayda değer ürünler olabiliyor; kontrol etmekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 10 Ekim 2021; 10:43:32 > -
Faturayı vs yükleyip e-devletten tüketici hakem heyetine şikayette bulunabilirsiniz
Apartman grubundan sorun. Muhtemelen başka daireye bıraktılar. Benim siparişi üst kat komşusunun kapısına asıp gitmişler dün. Kapıyı tıklatıp.
Paycell kodunu deneyen oldumu. Limit nasıl oluyor. Restoranın mininum sipariş limitimi. Yoksa kodun kendi limiti varmı
Sizin ordakiler insaflıymış yine kapıyı tıklıyormuş burdakiler son 3 4 sipariştir kapıya asıp gidiyorlar, merak edip bakmasam orda kalacak sipariş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X