Çöpte kırık damacana buldum aldım hemen biraz bakanlar oldu tip tip giyimimden dolayı ama olsun 2 adet kuzeyden 19 lt su aldım 5 tl den tanesi geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (9. sayfa)
-
-
getir çarşı açmışlar ama sipariş vermek mümkün değil sürekli yakındaki kuryeler dolu uyarısı var iki haftadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: waybegetir çarşı açmışlar ama sipariş vermek mümkün değil sürekli yakındaki kuryeler dolu uyarısı var iki haftadır.
webden girince getir çarşıyı göremiyorum
mobil ile açınca görünüyor dükkanlara tıklıyorum erişim uyarısı veriyor
-
nedense web'te benim de yok getir çarşı.
-
Dün getir büyükten sipariş verdim ,ürünleri getirmemelerine rağmen teslim edildi olarak göstermişler.Dünden beri 10 farklı müşteri temsilcisi ile görüştüm hepsi ekranımda hata alıyorum yalanını söylüyor istisnasız.Bu durumu nereye şikayet edebilirim?
-
görüşüyorlar :)
-
cevAP buraya olacaktı ... görüşüyorlar :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt_KayaDün getir büyükten sipariş verdim ,ürünleri getirmemelerine rağmen teslim edildi olarak göstermişler.Dünden beri 10 farklı müşteri temsilcisi ile görüştüm hepsi ekranımda hata alıyorum yalanını söylüyor istisnasız.Bu durumu nereye şikayet edebilirim?
Para iadesi istiyorum deyin. Benimde iki kere başıma geldi birkaç kere arama sonucunda para iadesi yaptılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir karabağlar bölgesinde getir çarşı üyesi bir çok market vardı.Bir haftadır tamamına yakını hep kapalı görünüyor.Sanırım getir çarşı ile bir problem yaşıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt_KayaDün getir büyükten sipariş verdim ,ürünleri getirmemelerine rağmen teslim edildi olarak göstermişler.Dünden beri 10 farklı müşteri temsilcisi ile görüştüm hepsi ekranımda hata alıyorum yalanını söylüyor istisnasız.Bu durumu nereye şikayet edebilirim?
dostum aynısı başıma geldi
ben de 10 a yakın elemanla görüştüm çözüm sunmadılar
yazdım şikayet vara 1 saate arayıp para iadesi
çözüm bu maalesef
iste gelsin de %20 indirim var 200 tl üzeri. ayrıca worldcard kampanyası ile (250tl) birleştirilebilir. ben 60 tl indirim + 25 tl world para kazandım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusadergetirsu'dan 3 defadır 5 tlye su fırsatı yakalıyorum umarım devam eder
Nasıl oluyor üstad, ben devamlı normal fiyattan alıyorum bi kamp vs mi var?
-
GetirSu kısmında mı bu oluyor? Herhangi bir damacana kabul ediyorlar mı bir de?
-
Ediliyor
getirsu kampanya kısmında mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 3 Ekim 2021; 12:41:50 > -
30a 20 TL indirim var 10 TLye düşüyor,minimum sepet tutarı 30 TL diye sipariş geçmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h30a 20 TL indirim var 10 TLye düşüyor,minimum sepet tutarı 30 TL diye sipariş geçmiyor.
sepete 30 liralık ürün atınca düşüyo bende 15 lira oluyor ödemem geitrmeyle birlikte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X