Müşteri hizmetleri ile içli dışlı olunmuyor genelde bence siparişler sorunsuz, binde 1 olursa uğraşırsın. O kadar da ekmeğini yedik getirin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil -- 21 Eylül 2021; 11:11:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (7. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DilMüşteri hizmetleri ile içli dışlı olunmuyor genelde bence siparişler sorunsuz, binde 1 olursa uğraşırsın. O kadar da ekmeğini yedik getirin.
Alıntıları GösterGetir yazmışım ama getir yemek olacaktı. Bana tatmin edici cevap vermediler zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Magnum Miniler SATILAMAZ değil mi?
Bütün kutularında öyle yazıyordu..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Algida kampanyasına 20 Eylül - 3 Ekim tarihlerinde her gün günde bir kez yararlanabilirsiniz diyip, bir sefere indirmişler. Püüü :(
Getir Kampanya birimi değişmiş diyorlar..
Daha önce böyle bir şey olmuyordu.
Hatta güzel kampanyalar yapıyorlardı.
Ne olduysa bu birim değişti sonra ortalık malum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam, kampanyayı değiştirmek hakları. Zaten her kampanyanın altında değiştirebiliriz diye yazıyorlar. Ama getir kadar sürekli her kampanyayı değiştiren bir firma görmedim.Bir kampanya da sabit dursun, değişmesin :(
Getirçarşı 2 gün önce getirme ücreti almıyordu.
Şimdi Getirme ücreti 4.90 fiyat çıkartıyor.
-
Eskisi gibi kampanya vermiyor versede sepette hata veriyor neredeyse uygulamayı silme noktasına geldim.
-
getiryemekte 60/30 indirimleri vs nasıl aktif oluyor? Kredi kart bilgisini girince mi fiyat düşüyor?
-
Sağ altta hediye kutusunda olan indirimlerden seçebilirsiniz, yoğunluğa göre indirimler güncelleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam.
-
Getir 40/30 bitti mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Teşekkürler 1 kg geçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://getir.com/urun/mandiradan-tam-yagli-olgunlastirilmis-bogatepe-gravyer-peyniri-pxED8s5Pi0/
peynir severler kaçırmasın, harika fiyat kalitesine göre. 49'dan 25 liraya düşmüş kısa süreliğine.
parmesan falan hikaye, müthiş bir peynir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 28 Eylül 2021; 14:35:18 > -
Geçtim 2 paket sipariş. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X