< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kavurma paketi indirimi devam ediyor mu acaba? 25/20 indirimi var evdeki herkesin ama alacak bir şey bulamadık pek kavurma paketi olsa alacaktım hemen :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DARBE
200 gr'mış yaaa.eli yüzü düzgün bir gravyerin kilosu 120 ile 200 lira arasında değişiyor. kg'a vurulduğunda gayet uygun fiyatı. evde sürekli tüketildiği için fiyat konusunda güvenebilirsiniz bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 28 Eylül 2021; 17:4:38 > -
getirsu'dan 3 defadır 5 tlye su fırsatı yakalıyorum umarım devam eder
-
Hayır normal eskitilen peynir..geçen aldım bence klasik ezinelerden bir farkı yok,o parayı etmez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Hayır normal eskitilen peynir..geçen aldım bence klasik ezinelerden bir farkı yok,o parayı etmez..Anladım hocam peki getir veya getirbüyükten alıp Beğendiğiniz bir peynir var mı migrosdaki doğruluk güzel ama pahalı getirdeki ariste de o da pahalı ama indirimle falan iyi fiyata geliyor bazen
Getir de fiyatlar çok pahalı o yüzden ordan bir önerim yok,ancak bu tarz peynir seviyorsanız 25 liraya Akpınar üretimi var Şok'ta onu bi deneyin derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Eylül 2021; 17:55:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 9.5 lira çıkıyor devamlı şanslısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Arkadaşlar kavurma paketi indirimi devam ediyor mu acaba? 25/20 indirimi var evdeki herkesin ama alacak bir şey bulamadık pek kavurma paketi olsa alacaktım hemen :(bi daha gelmez kavurma herkes bekliyor
-
-
getir veya getir büyükten tavuk bonfile alan varmı gedik piliç özellikle nasıl beğeniyor musunuz düzgün geliyor mu?
-
-
%50 var ama bayağı zayıf
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92getir veya getir büyükten tavuk bonfile alan varmı gedik piliç özellikle nasıl beğeniyor musunuz düzgün geliyor mu?
2-3 kere aldık gayet güzeldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X